Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Senica 0:0 (odl.) | Nitra – Ružomberok 1:1 (kon.)
Pohronie – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:1 (1:1)
FC Spartak Trnava
Sobota 22.08.2020, 18:00Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    FC DAC Dunajská Streda v šlágri tohto kola potvrdil pozíciu favorita a ostáva jediným tímom, ktorý ešte nestratil ani bod. Hrdinom sa stal dvojgólový Eric Ramírez. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:56:38)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Andrija Balić, prichádza Matúš Malý.
     
    90+2
    Trnava získala rohový kop a do šestnástky sa presunul už aj Dobrivoj Rusov. Hlavičkoval Anthony Izuchukwu, Jedlička loptu chytil a práve Rusov ho fauloval.
     
    90+1
    Dobrivoj Rusov teraz trochu zbytočne vybehol až na hranicu pokutového územia, ale pri lopte bol prvý Eric Ramírez, ktorý chcel prehodiť brankára a zaknihovať hattrick. Minul aj prázdnu bránku.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Sainey Njie.
     
    89
    Johnson Nsumoh vystihol rozohrávku súpera a vo vápne ešte prihrával do druhej vlny. Skvele zareagoval Andrija Balić. Založil kontru DAC, no Eric Davis necentroval pred bránku Rusova presne.
     
    88
    Ján Vlasko si hodil loptu do šestnástky, k strele ho nepustil Dominik Kružliak. Hosťujúci hráč si pýtal penaltu, tú hlavný arbiter nebude pískať.
     
    87
    Eric Davis skončil na hracej ploche po jednom zo súbojov a potreboval ošetrenie. Obranca Dunajskej Stredy to nerobil len kvôli tomu, aby natiahol čas, naozaj bol poranený.
     
    86
    Trnava sa snaží zo všetkých síl útočiť a tráviť čas na polovici Dunajskej Stredy, ale domáci bránia skvele a preto sa to nedarí.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Yann Yao, prichádza Marek Václav.
     
    84
    Strela z diaľky nebola presná. Síce ju dokázal tečovať Eric Ramírez, no nie tak, aby s ňou mal Dobrivoj Rusov vážnejší problém. Pri ďalšej akcii DAC bol Marko Divković v ofsajde.
     
    83
    Andrija Balić centroval z ľavého krídla, kde mal dvoch spoluhráčov. Veľký pozor si dal Gergely Tumma a loptu poslal hlavou do bezpečia.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Dominik Kružliak (FC DAC Dunajská Streda).
     
    81
    Dnešné stretnutie sleduje 6297 divákov.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza De Barros Cabral Saymon, prichádza Matúš Turňa.
     
    79
    Zsolt Kalmár centroval z priameho kopu na hranicu päťky. Lopta spadla presne tam, kde mal nohu Dominik Kružliak a ten v obrovskej šanci prestrelil bránku Rusova.
     
    78
    Martin Miković sa síce vo vápne súpera vytlačil z dobrej streleckej pozície, aj tak loptu nasmeroval okolo Jedličku na bránku. Slabý pokus chcel doraziť Johnson Nsumoh, skôr zasiahol Jannik Müller.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 25. Ramírez, 69. Ramírez (Schafer) – 43. Pačinda (Yao)

    Karty:   45+1. Davis (DUN), 70. Ramírez (DUN), 82. Kružliak (DUN) – 45+1. Izuchukwu (TRN), 63. Yao (TRN), 71. Mihal (TRN), 75. Pačinda (TRN)

    Nepremenená penalta: 64. Davis (DUN), brankár Rusov zneškodnil


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Müller, Kružliak, Davis – Friede, Schafer, Kalmár (C), A. Balić (90+3. Malý) – Divković (90. Njie), Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Fábry, Njie, Malý, Bednár, Méndez, Nebyla.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Bamidele Isa (66. Nsumoh), Izuchukwu, Tumma – Mihal, Grič, Saymon (80. Turňa), Vlasko, Yao (85. Václav) – Miković, Pačinda.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Václav, Jónsson, Nsumoh, Kóša, Mihálek.

    Diváci: 6297