Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Senica 0:0 (odl.) | Nitra – Ružomberok 1:1 (kon.)
Pohronie – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
FC Nitra
1:1 (0:0)
MFK Ružomberok
Sobota 22.08.2020, 19:00 • FC Nitra, a.s. • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas v Nitre už ponúkol presné zásahy. Ružomberok išiel do vedenia v 51. minúte, keď v pokutovom území úspešne zakončoval Zsigmund, ale lopta sa zrejme odrazila od Kružliakovho kolena, zatiaľ je však v gólovej lisitne zapísaný Zsigmund. Od tohto momentu sa hral viac menej vyrovnaný futbal a deľbu bodov priniesla 87. minúta, keď sa gólovo presadil domáci Faško, ktorý stanovil konečný výsledok na 1:1! Ružomberok čaká vo štvrtok zápas prvého predkola Európskej ligy na švajčiarskej pôde proti Servette. Dúfajme, že sa nášmu pohárovému zástupcovi nebudú diať už žiadne obštrukcie a problémy.

    V tejto chvíli vám už ďakujem za vašu pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera. (20:56:34)
     
    Držanie lopty: 52 % : 48 %.
    Strely na bránku: 4:2. Strely mimo: 3:5. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 24:13.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Matej Kochan (MFK Ružomberok).
     
    90+2
    Hra je prerušená, na ihrisku zostáva ležať domáci Magda aj hosťujúci Mojžíš. Musi prebehnúť ošetrenie, bude sa tak zrejme hrať aj nad rámec nadstaveného času.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    90
    Centrovaná lopta z priameho kopu nebola úspešná, nasledovať bude len odkop od Šípošovej brány.
     
    89
    Faul na hosťujúceho Dopatera, Ružomberok získava priamy kop z celkom zaujímavej pozície. Nitra sa tak bude musieť brániť.
     
    88
    Domácim futbalistom sa tak podarilo vyrovnať v samom závere druhého polčasu. Nejaký ten čas však ešte zostáva a niečo sa bude aj nadstavovať. Uvidíme, či niektoré z mužstiev ešte prípadne zabojuje o tri body.
     
    87
    Nitra dala gól!

    Obrovská radosť v Nitre, je vyrovnané! MICHAL FAŠKO si spracoval ťažkú loptu na hranici pokutového územia hruďou a jeho následné zakončenie smeruje presne k tyčke – 1:1!
     
    86
    Nebezpečnú prihrávku od Magdy do pokutového územia dokázala defenzíva Ružomberka odvrátiť do bezpečia.
     
    85
    Čas sa domácemu celku už veľmi rýchlo kráti. Uvidíme, či Nitra bude aj riskovať smerom dopredu, čo by otvorilo priestor pre rýchly brejky súpera.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Marian Chobot, prichádza Matej Franko.
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Lukáš Fabiš, prichádza Daniel Magda.
     
    83
    Faul v strede poľa od domáceho celku, hostia tak aj naďalej zostávajú pri lopte a všetko sa zatiaľ vyvíja v ich prospech.
     
    82
    Po zrazenej lopte zahrával hosťujúci celok rohový kop, ktorý domáca defenzíva odvrátila do bezpečia, ale Ružomberok ešte pokračuje vo svojom nápore.
     
    81
    Sledovali sme rýchly protiútok zo strany Ružomberka, ale po nepresnom zakončení bude nasledovať len odkop od domácej brány.
     
    80
    Približne desať minút zostáva do konca druhého polčasu, niečo sa však ešte bude určite nadstavovať. Nitre sa však čas začína pomaličky krátiť.
     
    79
    Pred pokutovým územím sa dostal k lopte hosťujúci Brenkus, ale jeho volej nebol nijak nebezpečný a brankár Šípoš rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    78
    Nitra zahrávala priamy kop, po krátkej rozohrávke smerovala lopta na Faška, ale jeho strelecký pokus zblokovala obrana súpera do bezpečia.
     
    77
    Centrovaná lopta do pokutového územia hostí smerovala len do náručia brankára Macíka. Ružomberok sa nemusí teraz nikam ponáhľať.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Armen Hovhannisyan.
     
    75
    Hosťujúci tréner Ján Haspra tak využil všetky svoje striedania. Uvidíme, ako noví hráči zapadnú do hry a možno prinesú aj potrebné oživenie.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Štefan Gerec, prichádza Michal Dopater.
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Marek Zsigmund, prichádza Dávid Filinský.
     
    73
    Hosťujúci Brenkus sa teraz pokúšal presadiť individuálne, ale cez trojicu obrancov súpera neprešiel. Aj naďalej zostáva pri lopte Ružomberok, kombinuje však na svojej polovici ihriska.
     
    72
    Takmer zahrmelo v pokutovom území Nitry, kde sa snažili o zakončenie Gerec aj Mojžíš, ale lopta napokon končí za postranou čiarou. Ružomberok tak zostáva usadený na útočnej polovici.
     
    71
    Nitra sa previnila nedovoleným zákrokom pred poktovým územím a loptu späť do hry uvedie brankár Macík.
     
    70
    Fabišov center do pokutového územia hosťujúceho celku nebol úspešný, Ružomberok sa momentálne snaží vymaniť zo svojho územia a dostať loptu do bezpečia.
     
    69
    Ďungel našiel v pokutovom území Brenkusa, ale mladý futbalista Ružomberka zahadzuje aj ďalšiu výbornú príležitosť na navýšenie vedenia, keď bránu domácich prestrelil!
     
    68
    Chobot sa ocitol v postavení mimo hry a tak nemohol pokračovať v útočnom ťažení domáceho celku. Ružomberok tak pohodlne rozohráva loptu na svojej polovici ihriska.
     
    67
    Ružomberok sa aj naďalej v týchto chvíľach úspešne bráni a v prípade zisku lopty sa nikam neponáhľa. Dlhšiu dobu už čakáme na ďalšie zaujímavé momenty.
     
    66
    Priamy kop hostia ubránili úspešne, Nitra sa však ešte pokúša na útočnej polovici niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    65
    Hosťujúci celok momentálne úspešne bráni svoje územie a domácich do žiadnych šancí nepúšťa. Nitra má celkovo na svojom konte veľmi málo streleckých pokusov.
     
    64
    Nitra potom zvládla dôležité momenty pred svojim pokutovým územím a už sa snaží preniknúť smerom dopredu. Ružomberok sa tak v týchto chvíľach musí brániť.
     
    63
    Ružomberok zahrával priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia, Brenkusov center však defenzíva Nitry odvracia do bezpečia.
     
    62
    Hodina zo stretnutia v Nitre je už minulosťou. Ružomberok vyhráva na pôde súpera 1:0 a smeruje tak zatiaľ za svojim prvým víťazstvom v novej sezóne Fortuna ligy.
     
    61
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Timotej Múdry, prichádza Matej Kochan.
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Rastislav Kružliak, prichádza Martin Boďa.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Ondrej Vrábel, prichádza Martin Adamec.
     
    59
    Šipoš zachránil domácich od druhého inkasovaného gólu! Ružomberok vyrazil do rýchleho brejku, Brenkus postupoval na bránu domácich a jeho zakončenie Šípoš fantasticky vyrazil na rohový kop!
     
    58
    Veľká šance pre domáci celok! Nitra ešte pokračovala v útoku, Fabišov center pred ružomberskú bránu si našiel Podhorin, ale jeho zakončenie hlavou tesne míňa priestor troch žrdí!
     
    57
    Nitra zahrávala rohový kop, ale center pred bránu súpera upratal do bezpečia kapitán hosťujúceho celku Maslo.
     
    56
    Postupne sa už Nitra pokúša o prechod na útočnú polovicu, ale Ružomberok výborne obsadzuje stred poľa. Uvidíme, kedy prídu aj ďalšie zaujímavé momenty.
     
    55
    Domáci futbalisti musia prípadný útok zakladať z vnútra svojho územia. Času do konca zápasu je ešte dosť, snáď uvidíme aj ďalšie zaujímavé či gólové momenty.
     
    54
    Toto bol len pretiahnutý center z ľavej strany, ktorý preletel pokutovým územím Ružomberka. Nitra sa následne ešte snaží operovať na útočnej polovici.
     
    53
    Pri lopte je momentálne hosťujúci celok, ktorý sa nemusí nikam ponáhľať a snaží sa niečo vymyslieť cez postupnú kombináciu.
     
    52
    Na rade je teraz domáci celok, ktorý bude musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Nitra vstúpila do druhého polčasu aktívne, ale paradoxne inkasovala.
     
    51
    Ružomberok dal gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Ružomberok prakticky z prvej veľkej šance skóruje, keď si MAREK ZSIGMUND v pokutovom území výborne narazil loptu s Gerecom a prvý menovaný následne úspešne zakončil – 0:1! Vyzerá to však, že tam bola teč od Kružliaka, alebo jedného z domácich hráčov, gól je zatiaľ pripísaný Zsigmundovi.
     
    50
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Matúš Kmeť, prichádza Peter Ďungel.
     
    49
    Nitra zahrávala priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia súpera, ale hostia zvládli ubrániť túto situáciu a nasledovať bude odkop od Macíkovej brány.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Matúš Kmeť (MFK Ružomberok).
     
    47
    Chobot individuálne prenikol do pokutového územia, ale jeho pokus Macík vyrazil! Šefčík následne nemohol zakončovať, bol v ofsajde.
     
    46
    Druhý polčas v Nitre je už v plnom prúde, výkop mal domáci celok. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo v Nitre je už minulosťou, gól sme napokon nevideli. Dve zaujímavé príležitosti na skórovanie mal domáci celok, ale Chobot a Šefčík svoje šance nevyužili. Ružomberok si žiadnu zaujímavú šancu nevypracoval, ale hra bola vyrovnaná z oboch strán.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu bude čoskoro minulosťou. Čakáme na prípadný nadstavený čas.
     
    43
    O čosi aktívnejšie hrá v závere prvého polčasu domáci celok, ktorý sa však len ťažko dostáva cez pozornú defenzívu súpera. Uvidíme, či do prestávky príde nejaký zaujímavý moment.
     
    42
    Loptu do pokutového územia dostal Faško, ale nedokázal už zakončiť, pretože súperova obrana zasiahla včas a presne.
     
    41
    Opäť sú tu veľké nepresnosti na oboch stranách a to žiadne zaujímavé momenty neprináša. Momentálne sledujeme útočné ťaženie domáceho celku.
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Stále je to bez gólov na oboch stranách, dočkáme sa presného zásahu do polčasovej prestávky?
     
    39
    Útok domáceho celku zastavuje hlavný rozhodca, ktorý signalizuje ruku Ondreja Vrábela. Ružomberok tak môže rozohrávať loptu na svojej polovici ihriska.
     
    38
    Následne pred pokutovým územím Nitry kombinoval hosťujúci celok, ale táto situácia nič zaujímavého neponúkla a pri lopte je už domáci celok.
     
    37
    Chobot našiel presnou prihrávkou Šefčíka, ten potom v pokutovom území zakončil z ideálnej pozície len do bočnej siete! Veľká šanca pre Nitru tak zostala nevyužitá.
     
    36
    Len nepresné útočné akcie sledujeme na oboch stranách. Po nevydarenom centri putovala lopta do náručia brankára Macíka, smerom dopredu tak môže skúsiť preniknúť Ružomberok.
     
    35
    Nitra kombinovala pred ružomberským pokutovým územím, ale domácim sa nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a k lopte sa už dostáva Ružomberok.
     
    34
    Momentálne Nitra operuje na útočnej polovici, ale domácim futbalistom sa nedarí nájsť recept na prekonanie súperovej defenzívy.
     
    33
    V pokutovom území smerovala lopta na hosťujúceho Brenkusa, ale ten tiesnený nedokázal lepšie zakončiť a jeho pokus smeruje vysoko nad nitriansku bránu.
     
    32
    Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého polčasu. Oba celky sa snažia zakladať útočné akcie, ale nedarí sa im vo finálnej fáze.
     
    31
    Polhodina v Nitre je už minulosťou, aj naďalej čakáme na úvodný presný zásah.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Kristián Kolčák (FC Nitra).
     
    30
    Spoza pokutového územia sa dostal k strele Šefčík, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a brankár Macík si pripisuje úspešný zákrok.
     
    29
    Ružomberok zahrával priamy kop, hostia sa však v pokutovom území previnili faulom a tak loptu od svojej brány bude rozohrávať brankár Šípoš.
     
    28
    Hlavný rozhodca Peter Kráľovič dal pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku. Oba tímy si tak môžu vydýchnuť a vypočuť si aj pokyny svojich trénerov.
     
    27
    Hostia musia presunúť svoju kombináciu na vlastnú polovicu ihriska. Nitra sa snaží o vysoké napádanie, Ružomberok však už dlhšiu dobu drží loptu na svojich kopačkách.
     
    26
    Brenkusov center z priameho kopu odvrátila domáca defenzíva do bezpečia, Ružomberok však ešte zostáva pri lopte a skúša kombinovať na útočnej polovici.
     
    25
    Je tu nedovolený zákrok zo strany domáceho celku a Ružomberok bude zahrávať priamy kop na útočnej polovici z celkom zaujímavej pozície.
     
    24
    Mustafičov center do pokutového územia hostí bol zblokovaný a brankár Macík si loptu bezpečne prebral do svojich rukavíc. Následne sa Ružomberku nevydaril rýchly protiútok.
     
    23
    Dostávame sa za polovicu úvodného dejstva. Zatiaľ sme videli len jednu zaujímavú príležitosť na strane domácich, inak sa hrá vyrovnaný futbal z oboch strán.
     
    22
    FC Nitra zahrávala prvý rohový kop v tomto zápase, ale center na prednú tyč odvrátil do bezpečia kapitán hostí Ján Maslo.
     
    21
    Bol tu center do pokutového územia domáceho celku, ale pri lopte bol ako prvý brankár Šípoš a ten ju už aj rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    20
    Pri lopte je momentálne domáci celok, ktorý sa pokúša presadiť na polovici súpera. Faško sa snažil posunúť loptu na Šefčíka, ale ten si pri spracovaní lopty počínal nedovolene.
     
    19
    Hosťujúci Kružliak sa ocitol v postabení mimo hru a tak Nitra bude rozohrávať loptu na svojej polovici ihriska. Po tej úvodnej šanci domáceho celku stále čakáme na ďalšie zaujímavé momenty.
     
    18
    Nitra zahrávala priamy kop na útočnej polovici, center do pokutového územia hostia odvrátili do bezpečia a následne domáci futbalisti loptu strácajú.
     
    17
    Kružliakov center putoval len do rukavíc brankára Šípoša, následne hostia aj za cenu faulu zastavili rodiaci sa útok domáceho celku.
     
    16
    Po nedovolenom zákroku sa Ružomberok dostáva k lopte, ale zvolil postupný prechod na polovicu súpera. Nitra na nič nečaká a okamžite vysoko napáda rozohrávku súpera.
     
    15
    Chobotov center do pokutového územia bol odvrátený, Nitra ešte získava autové vhadzovanie v blízkosti pokutového územia Ružomberka.
     
    14
    Postupne sa nám to už rozbieha na oboch stranách. Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale koncovka zatiaľ nie je silnou stránkou ani jedného celku.
     
    13
    Na pozore sa teraz v pokutovom území hosťujúceho celku musel mať Maslo, ale kapitán Ružomberka výborne vystihol súperovu prihrávku a loptu dostáva do bezpečia.
     
    12
    Do pokutového územia domácich smerovala centrovaná lopta z pravej strany, ale Kuník poslal loptu hlavou do bezpečia a následne sa zaútočiť pokúša Nitra.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia je už minulosťou, zatiaľ najväčšiu šancu na skórovanie mala Nitra, ale Chobot vo veľkej šanci zlyhal. Momentálne je pri lopte Ružomberok.
     
    10
    Hosťujúci Kmeť sa pokúsil o zakončenie spoza pokutového územia, trafil však len dobre postaveného obrancu. Následne sa Ružomberok musí rýchlo vrátiť späť na svoju polovicu ihrisku.
     
    9
    Už sledujeme aktivitu hosťujúceho celku, ktorý sa postupne dostáva na polovicu súpera. Snáď podobne zaujímavých situácii bude len pribúdať.
     
    8
    Domáci mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Nitra založila rýchly protiútok, v pokutovom území sa dostal do zakončenia Chobot, ale z ideálnej pozície poslal svoje zakončenie tesne vedľa Macíkovej brány!
     
    7
    Nepresnosti na oboch stranách. Aj naďalej je však častejšie pri lopte Ružomberok, ktorý by dnes rád zaknihoval svoje prvé víťazstvo v novej sezóne Fortuna ligy.
     
    6
    Brankár Šípoš sa teraz musel mať na pozore, ale išiel včas zo svojej brány a loptu upratal do bezpečia. Hostia potom kombinovali na útočnej polovici, ale nič zaujímavého nevymysleli.
     
    5
    Sledovali sme rýchly protiútok zo strany domáceho celku, ale Chobot vyprodukoval len nepresnú prihrávku a tak je pri lopte opäť Ružomberok.
     
    4
    Mustafič zastavil len za cenu nedovoleného zákroku rodiaci sa útok hosťujúceho celku, Ružomberok je tak aj nadálej pri lopte a pokúša sa založiť útočnú akciu.
     
    3
    Domácim futbalistom nevyšiel prechochod na útočnú polovicu, opäť tak sleduejem kombináciu Ružomberka, ktorý sa snaží o postupný prienik na polovicu svojho dnešného súpera.
     
    2
    Ružomberok sa dostal na útočnú polovicu, ale po nepresnej prihrávke smeruje lopta za postranú čiaru a tak Nitra získava aut.
     
    1
    Prvý polčas v Nitre je už v plnom prúde, výkop mal Ružomberok, ktorý odohrá toto stretnutie v bielych dresoch, domáci celok v modrých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhocami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Kolčák – Mustafič – Fabiš, Vrábel, Faško, Záhumenský – Šefčík, Chobot

    Náhradníci: Trnovský – Hovhannisyan, Magda, Franko, Adamec, Danek, Tancík

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C), Mrva – Kmeť, Zsigmund, Brenkus, Múdry, Mojžiš – Kružliak, Gerec

    Náhradníci: Krajčirík – Boďa, Kochan, Dopater, Filinský, Holub, Ďungel.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Mário Roszbeck, Martin Vitko – Michal Smolák
     
    Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes bolo pôvodne na pláne päť stretnutí štvrtého kola Fortuna ligy, ale kvôli koronavírisu sa odohrajú len tri. Od 19tej hodiny je na programe stretnutie v Nitre, kde domáci celok privíta Ružomberok. Hosťujúci celok ešte v novej sezóne nevyhral a tak sa bude snažiť zabojovať o tri body v Nitre. Cez týždeň potom Ružomberok odohrá strentutie prvého predkola EL vo Švajčiarsku.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Nitra a MFK Ružomberok. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Cez víkend je na programe štvrté kolo Fortuna ligy, ale kvôli koronavírusu sa všetky zápasy neodohrajú. Zatiaľ na neurčito bol preložený zápas Sereď – Trenčín, pretože v oboch táboroch bol pozitívny test, preložené je aj stretnutie Slovan – Senica, keďže belasí len v piatok odohrajú prvé predkolo LM na súperovej pôde no a na utorok bolo preložené stretnutie Michalovce – Zlaté Moravce. Zvyšné stretnutia sa odohrajú podľa plánovaného rozpisu.

    FC Nitra:
    Domáci futbalisti sa napokon zachránili v baráži a tak Nitra štartuje aj v tomto ročníku Fortuna ligy. Stále sa však tento klub topí vo finančných problémoch, nie je úplne vyriešená otázka vlastníctva a stále klubu hrozí zánik. Nitra odštartovala nový ročník doma so Slovanom a dostala výprask po výsledku 0:5. Následne však Nitra prekvapila v Žiline, keď porazila domáci celok 2:1, ale potom prišiel v Dunajskej Strede ďalší debakel 6:0.

    MFK Ružomberok:
    Hostia sa v minulom ročníku umiestnili na konečnom 6. mieste, ale vďaka finálovej účasti v Slovnaft cupe sa dostali do pohárovej Európy a už budúci týždeň ich čaká súboj vo Švajčiarsku proti Servette v rámci prvého predkola EL. Vo Fortuna lige sa však Ružomberku v úvode vôbec nedarí, doma remizoval s Trenčínom 2:2, potom prehral vTrnave 3:1 a v poslednom domácom zápase sa zrodila bezgólová remíza so Sereďou.

    Pozíciu favorita je v tomto prípade ťažké určiť, možno len miernym je Ružomberok. Ako dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 87. Faško – 51. Zsigmund (Gerec)

    Karty:   30. Kolčák (NIT) – 48. Kmeť (RUZ), 90+3. Kochan (RUZ)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 24:13.
    FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin (C), Kolčák – Mustafič – Fabiš (84. Magda), Vrábel (60. Adamec), Faško, Záhumenský – Šefčík (76. Hovhannisyan), Chobot (84. Franko).
    Náhradníci: Trnovský – Hovhannisyan, Magda, Franko, Adamec, Danek, Tancík.

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Maslo (C), Mrva – Kmeť (50. Ďungel), Zsigmund (74. Filinský), Brenkus, Múdry (61. Kochan), Mojžiš – Kružliak (61. Boďa), Gerec (74. Dopater).
    Náhradníci: Krajčirík – Boďa, Kochan, Dopater, Filinský, Holub, Ďungel.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Mário Roszbeck, Martin Vitko – Michal Smolák

    Diváci: 863