Dijon – Angers 0:1 (kon.) | Lille – Rennes 1:1 (kon.)
koniec
Lille OSC
1:1 (1:0)
Stade Rennes
cz Sobota 22.08.2020, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Ligue 1 Uber Eats • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas byl spíše v režii hráčů Rennes, kterým se nakonec povedlo srovnat krok. O vyrovnávací branku se postaral obránce Da Silva, který zakončoval na zadní tyči. Lille se ve druhém dějství směrem dopředu vytratilo, neustále totiž naráželo na připravenou obranu soupeře. Rennes si počínalo mnohem lépe, avšak i tak je dělba bodů zřejmě zaslouženým řešením. (22:53:27)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:16.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Vypadá to, že nám tento zápas žádnou další branku již nenabídne. Do konce totiž nezbývá zrovna moc času, navíc se nacházíme kousek od středového kruhu.
     
    90+2
    Již nám běží druhá minuta nastaveného času, u míče je hostující celek. Ten zkoušel další vysoký odkop na druhou stranu, kde se v souboji prosadil domácí Botman.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Benjamin André, přichází Yusuf Yazıcı.
     
    89
    Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, zanedlouho se rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zcela určitě se ještě dočkáme nastavení.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Flavien Tait (Stade Rennes FC).
     
    87
    Da Silva chytrou nahrávkou mezi obránce dokázal oslovit naběhuvšího del Castilla, který se již dostával do šance. Zakončení přesto zablokoval poslední zadák.
     
    86
    Příliš dlouhou nahrávku adresoval hostující Soppy, který tak našel pouze připraveného Botmana. Lille se osvobodilo odkopem, soupeř tak bude opět vhazovat.
     
    85
    Ani na druhé straně zas tak moc nechybělo! Maouassa nebezpečně centroval z levé strany, přičemž ve skluzu zakončoval pouze do tyče Terrier.
     
    84
    Střídající Araújo se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útočné akce, která málem skončila až v síti! Tvrdá rána nakonec směřovala kousek vedle.
     
    83
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Renato Sanches, přichází Luiz Araújo.
     
    82
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan Ikoné, přichází Boubakary Soumaré.
     
    81
    Před námi je závěrečná desetiminutovka, stav zápasu je i nadále nerozhodný. Rennes je momentálně aktivnější, dočkáme se vedoucí branky jednoho z týmů?
     
    80
    Po dlouhé době rozruch před hostující brankou, který ovšem hodně rychle ukončil pozorný Da Silva. Právě střelec vyrovnávací branky dokázal odhlavičkovat míč.
     
    79
    Nakonec ale není, dle sudího se o teč nejednalo. Mendy tak opět rozehrával od své branky, jenomže jeho spoluhráči nedokázali uspět u středového kruhu.
     
    78
    Na opačné straně se za obranu dostával Bradarić, kterému se nakonec povedlo odcentrovat. Jeho centr lehce tečoval Da Silva, měl by z toho být rohový kop.

    David Suchý

    Góly: 40. Bamba (Xeka) – 74. Da Silva (Camavinga)

    Karty:   87. Tait (REN)   43. Reinildo (LIL) – 35. Boey (REN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:16.
    Lille OSC: Maignan – Celik, J. Fonte (C), Botman, Reinildo – André (90. Yazıcı), Xeka (46. D. Bradarić) – Bamba, Sanches (83. Araújo) – David (64. B. Yılmaz), Ikoné (82. Soumaré).
    Náhradníci: Chevalier – D. Bradarić, Araújo, Djaló, Pied, Lihadji, B. Yılmaz, Yazıcı, Soumaré.

    Stade Rennes: Mendy – Boey, Aguerd, Da Silva (C), Maouassa – N'Zonzi, Bourigeaud (64. Camavinga), Martin (41. Soppy) – Raphinha (64. Del Castillo), Niang (64. Tait), Terrier.
    Náhradníci: Salin – Camavinga, Del Castillo, Gboho, Gelin, Hunou, Tait, Soppy, Truffert.

    Rozhodca: Turpin – Gringore, Danos