Eibar – Vigo 0:0 (kon.) | Granada – Bilbao 2:0 (kon.) | Cadiz – Osasuna 0:2 (kon.)
koniec
Cadiz CF
0:2 (0:1)
Osasuna Pamplona
Sobota 12.09.2020, 21:00 • Estadio Ramón de Carranza • Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas tohto stretnutia ponúkol ešte jeden presný zásah, v 80. minúte pridal za hostí druhý gól R. García a rozhodol o víťazstve Osasuny! Nováčik súťaže dnes bojoval veľmi statočne, v druhom polčase bol výrazne nebezpečný, ale napokon sa mu gól streliť nepodarilo a sezónu tak odštartoval domácou prehrou na nulu.

    Ďakujem za vašu pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok neskorého sobotného večera! (22:57:18)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Ešte tu bol jeden center do pokutového územia hostí, zakončenie nebolo úspešné a to je už zrjeme z tohto zápasu naozaj všetko.
     
    90+3
    Už tu bude pomaly aj záver nadstaveného času. Cádiz to ešte skúša smerom dopredu a určite by si domáci futbalisti za svoju bojovnosť v tomto zápase gól zaslúžli.
     
    90+2
    Tento rýchly útočný výpad domácich nebol úspešný, nasledovať bude len odkop od Herrerovej brány. Brankár hostí si tak dnes zrejme udrží čisté konto.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Iván Alejo (Cádiz CF).
     
    90
    Riadny hrací čas druhého polčasu je čoskoro minulosťou. Čakáme na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    89
    Dianie v druhom polčase už pokračuje ďalej. Cádiz sa pokúsilo o rýchly útočný výpad, ale lopta sa dostáva na kopačky hosťujúceho celku.
     
    88
    Hra sa musela teraz prerušiť, domáci Cala zostal ležať na trávniku po osobnom strete. Uvidíme, či napokon dohrá záver tohto stretnutia.
     
    87
    Osasuna teraz po dlhšej dobe dokázala zaútočiť, ale len kombinovala pred pokutovým územím súpera a získala tak čas na svoju stranu.
     
    86
    Sme už v samom závere tohto zápasu. Cádiz ako nováčik súťaže zrejme nezačne nový ročník úspešne a stratí doma všetky body.
     
    85
    Striedanie v tíme Osasuna Pamplona: z ihriska odchádza Rubén García, prichádza Kike Barja.
     
    84
    Ani tento rohový kop domáceho tímu nepriniesol žiadne ohrozenie súperovej brány, Osasuna sa čoraz bližšie dostáva k zisku troch bodov.
     
    83
    Zrazený center a nasledovať bude ešte rohový kop domáceho tímu. Cádiz už zrejem musí začať smerom dopredu aj viacej riskovať.
     
    82
    Ešte to samozrejme domáci celok nevzdáva, dva góly sa dajú streliť aj za ten zostávajúci čas. Osasuna však už zrejme všetko svoju zvyšnú silu sústredí na ubránenie tohto výsledku.
     
    81
    Necelých desať minút zostáva do konca druhého polčasu a tak aj celého tohto zápasu. Cádiz zrejme ako nováčik súťaže vstúpi do nového ročníka prehrou.
     
    80
    Osasuna Pamplona dala gól!
    Máme tu druhý presný zásah v tomto stretnutí! Hosťujúci celok navýšil svoje vedenie a toto môže byť už aj rozhodujúci gól. Domáca defenzíva nevzládla situáciu vo svojom pokutovom území po dlhom autovom vhadzovaní, k lopte sa dostal RUBÉN GARCÍA a pekne z otočky strelou pod brvno upravuje na 0:2!
     
    78
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Álvaro Negredo, prichádza Anthony Lozano.
    Striedanie v tíme Cádiz CF: z ihriska odchádza Salvi, prichádza Iván Alejo.

    Miroslav Revaj

    Góly: 10. Adrián López, 80. R. García

    Karty:   90. Alejo (CAD) – 35. D. García (OSS), 65. Cruz (OSS)


    Cadiz CF: Gil – Carcelén, Mauro (64. Jönsson), Cala, Espino – Salvi (78. Alejo), Mari (C) (64. Álex Fernández), González, Bodiger (46. Malbašić) – Negredo (78. Lozano), Pombo.
    Náhradníci: Cifuentes, Flere – Jönsson, Alejo, Akapo, Rhyner, Fali, Lozano, Álex Fernández, Augusto Fernández, Malbašić, Baró.

    Osasuna Pamplona: Herrera – Vidal, Aridane, D. García, Cruz – R. Torres, Oier (C), Moncayola, I. Pérez (71. Torró) – Adrián López, R. García (85. Barja).
    Náhradníci: R. Martínez, Pérez – Gallego, Cardona, Torró, Barja, Oroz, Roncaglia, J. Martínez, Navas, Zabarte.

    Rozhodca: I. Diaz de Mera