Kalša – Michalovce 1:2 (kon.) | Lipany – Ružomberok 0:4 (kon.) | Rovinka – Senica 3:2 (kon.)
koniec
TJ Rovinka
3:2 (2:1)
FK Senica
Utorok 15.09.2020, 16:00 • TJ Rovinka • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Obrovský výbuch radosti na štadióne v Rovinke! Účastník tretej bratislavskej ligy dokázal vyradiť v pohári na svojom trávniku fortunaligistu zo Senice po výsledku 3:2! Aj druhý polčas bol veľmi zaujímavý, najprv sa Senici podarilo vyrovnať zásluhou Maleca, ale v 85. minúte hlavou po rohovom kope skóroval domáci Dolník a zariadil tak senzačný postup Rovinky do štvrtého kola v Slovnaft Cupe!

    S týmto konštatovaním sa už lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sviatočného večera! (17:55:12)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Valašik (TJ Rovinka).
     
    90+2
    Striedanie v tíme TJ Rovinka: z ihriska odchádza Dolník, prichádza Krajinčák.
     
    90+2
    Senica vrhá všetku svoju silu do útoku, ale domáci neúnavne bránia. Už to teda vyzerá, že sa zrodí veľké prekvapenie a do štvrtého kola pôjde účastník tretej bratislavskej ligy.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    90
    Faul na domáceho Dolníka. Rovinka pochopiteľne naťahuje čas ako sa len dá, zatiaľ všetko smeruje k tomu, že v pohári príde veľké prekvapenie.
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu už bude minulosťou. Senica ako veľký favorit stále prehráva o jeden gól. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    88
    Striedanie v tíme TJ Rovinka: z ihriska odchádza Lády, prichádza Mušinský.
     
    87
    Nedovolený zákrok zo strany domácich, Piroska posielal center na prvú tyč, ale loptu hlavou do bezpečia upratal Fratrič. Rovinka sa bráni v závere druhého polčasu úspešne.
     
    86
    V samom závere druhého polčasu je Senica na pokraji vypadnutia! Uvidíme, či fortunaligista to ešte dokáže zvrátiť, alebo si domáci treťoligista už postup udrží.
    85. Dolník - 3:2


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    85
    Rovinka dala gól!
    Aj po tretíkrát sa Rovinka dostáva v tomto zápase do vedenia a domáci fanúšikovia aj hráči sa radujú! Vynikajúci zahratý rohový kop na prednú tyč, tam si nabehol MATEJ DOLNÍK a loptu hlavou umiestnil do siete – 3:2!
     
    84
    Rýchly protiútok domácich prináša rohový kop. S jeho rozohrávkou sa Rovinka nikam neponáhľa, domáci sa snažia čo najviac naťahovať čas.
     
    83
    Piroskov dlhý center do pokutového územia domácich nebol úspešný, lopta putuje za postranú čiaru a od svojej brány bude rozohrávať kapitán domácich Valašik.
     
    82
    Individuálne sa skúšal presadiť Lády, ale jeho zakončenie potom putovalo len do bočnej siete. Druhý polčas sa blíži k závere, stále je v Rovinke nerozhodný stav 2:2!
     
    81
    Rovinka zrazu ožila a nebojí sa zakladať ďalšie útočné výpad. To vyzerá ešte na veľmi zaujímavý zvyšok druhého polčasu.
     
    80
    Obrovská smola pre Rovinku a veľké šťastie pre Senicu! Po rohovom kope prepadla lopta ku Gogovi, na bránkovej čiare následne domáci aj hostia bojovali o loptu, ale cez čiaru napokon neprešla!
     
    79
    Rovinka získala priamy kop z dobrej vzdialenosti. Štefnukov center na prednú tyč odvrátil do bezpečia Piroska. Domáci ešte môžu pokračovať na útočnej polovici.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Šimčák (FK Senica).
     
    77
    Striedanie v tíme TJ Rovinka: z ihriska odchádza Andrejko, prichádza Ducký.
     
    76
    Andrejko zostáva ležať na trávniku, zrejme pôjde z hry dole. Domáci futbalista bol veľmi aktívny a aj vďaka nemu drží Rovinka nerozhodný stav.
     
    75
    Domáci Andrejko predviedol peknú individuálnu akciu, následne posielal loptu na Ládyho, ale druhý menovaný v dobrej pozícií už nedokázal nič nebezpečného vymyslieť.
     
    74
    Rovinke sa teraz darí odvracať všetky útoky súpera do bezpečia. Domáci stále držia nerozhodný stav 2:2 a skúšajú vyrážať do rýchlych brejkov.
     
    73
    Aj rohový kop Rovinka zvládla a domáci vyrazili do rýchleho brejku. Ten si Senica postrážila a znova sú hostia pri lopte.
     
    72
    Eneji mohol poslať Senicu po prvýkrát v tomto zápase do vedenia! Spomínany futbalista si výborne nabehol na prihrávku od Dudu, dostal sa sám pred brankára domácich, ale Valašik fantasticky vyrazil loptu do bezpečia!
     
    71
    Rovinka pokračuje v húževnatom výkone, ale na domácich hráčoch vidno čoraz väčšiu únavu. Senica búši do súpera vo veľkom, ale aj naďalej sa hostia trápia.
     
    70
    Domáci Fratrič poslal dlhý pas až na polovicu súpera, k lopte sa však dostáva len brankár hostí Slančík.
     
    69
    Táto prestávka určite domáci padne vhod, Rovinka je už pod neustálym tlakom. Uvidíme, ako sa bude vyvíjať zvyšok druhého polčasu.
     
    68
    Aj v druhom polčase dáva hlavný rozhodca Andrej Chromý pokyn na krátku občertvovaciu prestávku.
     
    67
    Tomáš Malec sa dostal do ofsajdu, brankár Valašik bude rozohrávať loptu od svojej brány. Senica sa ihneď snaží o ďalší útočný výpad.
     
    66
    Domáci Štefuko odvrátil loptu na ďalší rohový kop. Opäť tak pretrváva tlak hosťujúceho celku, Rovinka sa stále musí mať na pozore a úspešne sa brániť.
     
    65
    Senica zahrávala rohový kop, následne hostia zakončovali pred domácou bránou, ale len veľmi slabo a brankár Valašik nemal problémy zareagovať na ľahký teč.
     
    64
    Piroska získal loptu a okamžite posiela svojich spoluhráčov na útočnú polovicu. Tento skúsený futbalista výrazne oživil hru hostí v druhom polčase po svojim príchode na trávnik.
     
    63
    Už dlhšiu dobu sme však nič zajímavého nevideli. Rovinka je momentálne pri lopte, domáci celok sa nemá kam ponáhľať a snaží sa držať loptu na svojich kopačkách čo najdlhšie.
     
    62
    Domáci prerušili taktickým faulom rodiaci sa útok Senice. Piroska v strede poľa rozohráva loptu na svojich spoluhráčov, futbalisti Rovinky sa stihli vrátiť na svoju polovicu ihriska.
     
    61
    Hodina z tohto pohárového stretnutia v Rovinke je už minulosťou. Domáci treťoligista hrá nerozhodne so Senicou 2:2! Favorit zápasu je tak aj naďalej v problémoch, dvakrát dokonca v priebehu zápasu prehrával.
     
    60
    Sledovali sme rohový kop domáceho celku, na prvú tyč si výborne nabehol Dolník, ale jeho zakončenie smeruje nad Slancíkovú bránu.
     
    59
    Rovinka sa bráni úspešne, domáci sa aj naďalej spoliehajú na prípadné rýchly protiútoky. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude ďalej vyvíjať, domácim by zrejme vyhovovalo, keby sa ide až do penaltového rozstrelu.
     
    58
    Momentálne sledujeme kombináciu fortunaligistu, ktorý sa snaží takto dostať k tretiemu gólu a vôbec prvýkrát ísť v tomto zápase do vedenia.
     
    57
    Domáci futbalisti nemohli pokračovať vo svojej útočnej aktivite, je pískaný nedovolený zákrok. Senica na nič nečaká a okamžite presúva hru na polovicu svojho dnešného súpera.
     
    56
    Fortunaligista tak aj po druhýkrát v tomto zápase dokázal vyrovnať, začína sa znova odznova. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude ďalej vyvíjať, stále je to priaznivejší stav pre Rovinku.
    55. MALEC - 2:2


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    55
    Senica dala gól!

    Opäť je vyrovnané! Senica zahrávala dva rohové kopy za sebou, potom pokračoval veľký nápor hostí a ten vyvrcholil v štvrtý gól v tomto zápase. Pred bránu dostal presnú prihrávku TOMÁŠ MALEC, jeho prvé zakončenie Valašik vyrazil, ale len na hlavu Maleca a senický útočník potom v páde poslal loptu hlavou do siete – 2:2!
     
    54
    Enejiho aktivita prináša Senici rohový kop. Rovinka sa tak musí v krátkom slede opäť brániť, hráči hostí sa tlačia pred domácu bránu.
     
    53
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Carrilllo, prichádza Šalata.
     
    52
    Senica ešte pokračovala v nápore, ale po nedovolenom zákroku sa k lopte dostáva Rovinka. Domáci futabalisti zvolili postupný prechod smerom dopredu.
     
    51
    Ólafsson centroval pred domácu bránu, Malec sa dostal do zakončenia z prvej, ale brankár Valašik si pripisuje úspešný zákrok! Domáca obrana podcenila túto situáciu, ale nebola za to potrestaná.
     
    50
    S loptou na kopačkách sa na útočnú polovicu dostala Senica, ale futbalisti v bielych dresoch sa prezentovali len nepresnou prihrávkou. Rovinka výborne napáda rozohrávku súpera.
     
    49
    Nepresné zakončenie od domáceho tímu, Slančík rýchlo rozohráva loptu na svojich spoluhráčov. Uvidíme, ako do hry zapadnú dvaja noví hráči Senica, Piroska si prevzal od Maleca aj kapitánsku pásku.
     
    48
    Sledovali sme rýchly útočný výpad domácich, autor prvého gólu Andrejko bol faulovaný a tak Rovinka ešte zostáva pri lopte.
     
    47
    Druhý polčas tohto pohárového stretnutia je už v plnom prúde, výkop mala Rovinka. Tréner hostí spravil hneď dve zmeny v zostave, favorita zo Senica čaká náročná úloha.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Barbora, prichádza Šimčák.
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Mašulovič, prichádza Piroska.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo pohárového stretnutia v Rovinke je minulosťou a po ňom tu máme prekvapivý stav 2:1! Domáci treťoligista vstúpil do zápasu fantasticky, keď už v 2. minúte sa presadil po rohovom kope Andrejko. Senica podľa očakávania mala častejšie loptu na kopačkách, ale dlho sa do žiadnej šance nedostala. Napokon aj hostia gólovo udreli po rohovom kope, v 33. minúte vyrovnal hlavičkou Nemec. Záver prvého polčasu dopadol lepšie pre Rovinku, v nadstavenom čase premenil pokutový kop brankár domácich Valašik a poslal tak svoj tím späť do vedenia o jeden gól!

    Senicu tak čaká veľmi náročná úloha v druhom polčase, domáci hrajú veľmi húževnate a momentálne sú v oveľa lepšej situáci. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 17:04.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
    45+3. VALAŠIK - 2:1


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    45+3
    Rovinka dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil brankár a kapitán domáceho celku MILAN VALAŠIK a jeho strela smerovala do opačnej strany, než sa hodil brankár Slančík a Rovinka ide do vedenia – 2:1!
    45+3.


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    45+3
    Bola nariadená penalta pre Rovinku! Domáci futbalista padol v pokutovom území a hlavný rozhodca ukazuje na biely bod! Rovinka môže ísť v závere prvého polčasu opäť do vedenia.
     
    45+2
    Eneji sa dostal k odrazenej lopte, ale jeho pokus bol nepresný a smeroval len nad bránu domácich. Zrejme je to už z prvého polčasu všetko.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    45
    Veľmi aktívne hral teraz domáci futbalista Dolník, po jeho zrazenej strele nasledoval štvrtý rohový kop Rovinky. V tomto prípade sa nič zaujímavého nezrodilo.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, či sa ešte bude aj niečo nadstavovať.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Ólafsson (FK Senica).
     
    42
    Výborne zahratý rohový kop domácich, lopta padla na hlavu Leginusa a jeho zakončenie smeruje tesne vedľa hosťujúcej brány! Slančík sa právom hnevá na svojich obrancov.
     
    41
    Pekný útočný výpad domáceho celku, Štefunko sa dostal k lopte a spoza pokutového územia zakončoval veľmi nebezpečne, brankár Slančík musel vyraziť jeho pokus na rohový kop!
     
    40
    Hosťujúci Eneji fauloval pred pokutovým územím súpera a tak Senica z tohto tlaku nič zaujímavého nevyťažila. Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu.
     
    39
    Tento útočný výpad Rovinky nebol nijak nebezpečný, k lopte sa dostáva fortunaligista a snaží sa o rýchly prechod na domácu polovicu.
     
    38
    Domáci futbalisti sa pokúšajú po získaní lopty udržať si ju čo najdlhšie, nikam sa neponáhľajú. Senica momentálne nemá veľký záujem napádať rozohrávku súpera.
     
    37
    Rovinka sa musí neustále brániť, ale domáci stále držia pre nich vyhovujúci stav 1:1. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok prvého polčasu, pomaly sa dostávame do jeho záverečnej časti.
     
    36
    V pokutovom území teraz zakončoval Košťál, ale jeho zakončenie z uhla smerovalo len mimo domácej brány, Valašik nemusel nijak zasahovať.
     
    35
    Senica neustále pokračuje vo svojej aktivite, presúva sa s loptou pred pokutové územie súpera. Takýto obraz hry už zrejme uvidíme až do konca stretnutia.
     
    34
    Takže oba presné zásahy padli po rohových kopoch. Senica rovnako skóruje zo svojej prvej veľkej šance, krátko po polhodine hry sa začína v tomto zápase odznova.
    33. NEMEC - 1:1


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    33
    Senica dala gól!

    Je vyrovnané! Center od rohovej zástavky pred bránu súpera poslal Eneji, na prudkú loptu ideálne reagoval JAKUB NEMEC a jeho hlavička končí v domácej sieti – 1:1!
     
    32
    Po zrazenej lopte získavajú hostia rohový kop. Tlak fortunaligistu sa teraz neustále navyšuje, Rovinka sa musí mať na pozore a neustále sa brániť.
     
    31
    Polhodina z tohto pohárového stretnutia je už minulosťou. Na ukazovateli skóre zatiaľ svieti prekvapivý stav 1:0!
     
    30
    Spomínaný Eneji zostal ležať na trávniku a hra sa musela prerušiť. Napokon sa senický futbalista postavil a odchádza za postranú čiaru.
     
    29
    Domáci Jamrich výborne zblokoval nebezpečné zakončenie Enejiho v pokutovom území, je to vôbec prvý náznak šance pre Senicu. Následne Rovinka dostáva loptu ďaleko od svojej brány.
     
    28
    Senica zvolila postupný prechod na útočnú polovicu, Rovinka sa ihneď snaží o vysoké napádanie rozohrávky svojho dnešného súpera.
     
    27
    Dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli, ani jednému celku sa nedarí zakladať presné útočné výpady. Snáď sa to čoskoro zmení.
     
    26
    Aj po tejto útočnej snahe Senice bude nasledovať len odkop od domácej brány. Valačik zatiaľ nič vážneho riešiť nemusel, na svoje konto si pripísal len ľahké zákroky.
     
    25
    Toto je len ďalší nepresný útočný výpad Senica, domáca Rovinka bude rozohrávať loptu na svojej polovici ihriska. Pre domácich sa tak aj naďalej toto stretnutie vyvíja veľmi dobre.
     
    24
    Dianie v prvom polčase môže pokračovať ďalej. Obaja tréneri využili prerušenie, aby svojim zverencom rozdali potrebné pokyny.
     
    23
    Hlavný rozhodca Andrej Chromý prerušil hru, prebehne krátka občerstvovacia prestávka.
     
    22
    Marie teraz len napodobnil Košťála, takže ani teraz k výraznému ohrozeniu domácej brány neprišlo. Uvidíme, ako sa hra bude v prvom polčase vyvíjať ďalej, sme približne v polovici úvodného dejstva.
     
    21
    Košťál poslal len propagačný pokus na domácu bránu, Valašik si pripisuje ľahký zákrok. Kapitán Rovinky následne rozohráva loptuna svojich spoluhráčov.
     
    20
    Naopak Senica si musí dávať pozor na rýchle brejky súpera. Je to typická zbraň slabších celkov, domáci futbalisti však zatiaľ hrajú výborne a zbytočné chyby nerobia.
     
    19
    Môžme konštatovať, že zatiaľ sledujeme zaujímavé stretnutie a favorit zápasu je v ťažkej pozícii. Uvidíme, ako dlho Rovinka dokaže odolávať tlaku súpera.
     
    18
    Po postupnom útoku domácich sme sledovali druhý rohový kop v tomto zápase. Pri tom prvom padol otvárací gól, teraz už Andrejkove zakončenie z druhej vlny smerovalo nad Slančíkovú bránu.
     
    17
    Dolník chcel založiť rýchly protiútok domáceho celku, bol faulovaný a tak Rovinka bude rozohrávať loptu na svojej polovici ihriska.
     
    16
    Nepresný útočný výpad favorita zo Senice, nasledovať bude len odkop od brány Rovinky. Hostia majú aj naďalej čo zlepšovať, časté držanie lopty a herná prevaha zatiaľ nestačia.
     
    15
    Mašulovičov center pohodlne vyboxoval do bezpečia domáci brankár Valašik, Rovinka následne založila rýchly brejk, ktorý však hostia dokázali pokryť.
     
    14
    Hosťujúci Košťál vybojoval priamy kop pre Senicu z veľmi dobrej pozície. Domáci sa tak budú musieť brániť, určite uvidíme centrovanú loptu až do pokutového územia.
     
    13
    Rovinka znova úspešne pokryla útok svojho dnešného súpera a na svojej polovice ihriska rozohráva loptu. Domáci sa nemajú kam ponáhľať, chcú hrať s loptou čo najdlhšie.
     
    12
    Fortunaligista aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách častejšie, ale hostia si zatiaľ žiadnu zaujímavú príležitosť nevypracovali. Dudova pred malou chvíľou zakončoval veľmi nepresne.
     
    11
    Senica sa prepracovala až do pokutového územia domácich, ale strela od Maleca končí na bočnej sieti. Hostia majú zatiaľ problémy sa v tomto zápase výraznejšie presadiť.
     
    10
    Domáci futbalista Andrejko mal druhý gól na kopačke! Po zaváhaní hosťujúcej defenzívy postupoval na brankára Senice, ale Slančík výborne zmenžil Andrejkovi strelecký uhol a skvelým zákrokom potom vyrazil loptu do bezpečia!
     
    9
    Marie potiahol loptu smerom dopredu, okamžite bol však domácou obranou zastavený. Senica ešte môže pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
     
    8
    Lády centroval nebezpečne pred hosťujúcu bránu, do zakončenia sa chystal Dolník, ale pred ním včas zasiahol obranca Senice a upratal loptu do bezpečia.
     
    7
    Rovinka čaká na každú stretu lopty súpera a okamžite vychádza do rýchlych brejkov. Toto bude určite veľmi silná zbraň domáceho celku.
     
    6
    Iniciatívu hry už postupne preberá Senica, je to zrejme typický obraz hry, ktorý uvidíme počas celého stretnutia. Hrá sa však na skóre a to momentálne praje domácej Rovinke.
     
    5
    Senica okupovala 16-tku súpera, ale domáci získali loptu na svoje kopačky a založili rýchly brejk. Ten hostia pokrylia už opäť sledujeme útočné ťaženie fortunaligistu.
     
    4
    Hostia sú momentálne pri lopte a snažia sa o rýchly prechod na útočnú polovicu. Rovinka zachytila dôležitý úvod, ale domáci celok z tretej bratislavskej ligy má pred sebou náročný zvyšok zápasu.
     
    3
    Úvod zápasu, ktorý určite nikto nečakal. Senica ako veľký favorit zápasu bude musieť doťahovať náskok súpera, má však k dispozícií ešte dostatokčasu, aby výsledok ajotočila.
    2. ANDREJKO - 1:0


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    2
    Rovinka dala gól!
    Tak to je fantastický úvod zápasu pre domácu Rovinku! Favorit zo Senice inkasuje veľmi rýchly gól, po rohovom kope sa k lopte dostal pred pokutovým územím JÁN ANDREJKo a jeho krásna strela zapadla do siete – 1:0!
     
    1
    Prvý polčas tohto pohárového zápasu je už v plnom prúde, výkop mala Senica, ktorá nastupuje v bielych dresoch, domáci v tmavo-modrých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné sviatočné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Slovnaft Cup dnes pokračuje svojim tretím kolom a veľký futbalový sviatok zažije Rovinka, účastník tretej bratislavskej ligy privíta na svojom ihrisku fortunaligistu zo Senice. Favorit zápasu je tak jasný, ale ako pohár neraz ukázal, vedia sa v ňom zrodiť aj veľké prekvapenia. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    TJ Rovinka: Valašik (C) – Goga, Fratrič, Leginus, Jamrich, Štefunko, Kučera, Pereyra, Lády, Andrejko, Dolník

    Náhradníci: Mušinský – Gajdoš, Ducký, Krajinčák, Michal

    FK Senica: Slančík – Nemec, Ólafsson, Eneji, Marie, Duda, Mašulovič, Barbora, Košťál, Carrilllo, Malec (C)

    Náhradníci: Chropovský – Šimčák, Šalata, Buchel, Piroska

    Rozhodca: Andrej Chromý – Tomáš Straka, Matej Zemko.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá TJ Rovinka a FK Senica. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00.

    Cet týždeň pokračuje tretím kolom Slovenský pohár – Slovnaft cup. Aj v tomto kole sa kluby z nižšej súťaže môžu tešiť, že na svojom trávniku privítajú cely z Fortuna ligy. Obec Rovinka, ktorá sa nachádza v okrese Senec privíta fortunaligovú Senicu.

    TJ Rovinka
    Domáci celok pôsobí v 3. lige Bratislava. Po siedmych odohratých zápasoch má Rovinka na svojom konte 13 bodov a momentálne sa nachádza na 4. mieste kvôli horšiemu skóre. Na lídra súťaže stráca len dva body. Dobrú formu tak Rovinka bude chcieť preniesť aj do tohto pohárového stretnutia.

    FK Senica
    Hostia majú vo Fortuna lige momentálne na svojom konte päť bodov a to stačí na predbežné 9. miesto. Senica je celok, ktorý hrá vo Fortuna lige zvyčajne o záchranu a zrejme to tento celok čaká aj v aktuálnej sezóne. Favorit tohto zápasu zvláol prvý pohárový zápas s Kalinkovom a zdolal ho vysoko 7:0.

    Ako som spomenul, favoritom je Senica a očakáva sa jej postup. História však neraz ukázala, že pohárové zápasy sú iné, pre celky z nižšej ligy špecifické a vedia sa zrodiť rôzne prekvapenia. Bude to tak aj teraz? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 2. Andrejko, 45+3. Valašik (pen.), 85. Dolník – 33. Nemec, 55. Malec

    Karty:   90+3. Valašik (ROV) – 43. Ólafsson (SEN), 78. Šimčák (SEN)


    TJ Rovinka: Valašik (C) – Goga, Fratrič, Leginus, Jamrich, Štefunko, Kučera, Pereyra, Lády, Andrejko, Dolník
    Náhradníci: Mušinský – Gajdoš, Ducký, Krajinčák, Michal

    FK Senica: Slančík – Nemec, Ólafsson, Eneji, Marie, Duda, Mašulovič, Barbora, Košťál, Carrilllo, Malec (C)
    Náhradníci: Chropovský – Šimčák, Šalata, Buchel, Piroska

    Rozhodca: Andrej Chromý – Tomáš Straka, Matej Zemko