Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference PSG Berani Zlín (kon.) | Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference PSG Berani Zlín

cz Utorok 15.09.2020, 11:30Tlačové konferencie
     
    Tisková konference je u konce. Děkuji za pozornost. (12:08:14)
     
    Robert Svoboda, hlavní trenér mužstva: “Pro nás jsou výkony Daniela Hufa velmi pozitivní. Je dobře, že bude mít Libor Kašík za sebou kvalitní konkurenci. Prostoru dostane pravděpodobně více.”
     
    Robert Svoboda, hlavní trenér mužstva: “Tomáš Žižka bude chybět zhruba 6 týdnů. Filip Chytil by za nás hrál rád, dostal však stopku od svého týmu v NHL.”
     
    Libor Kožík, marketingový manažer: “Aktuální maximální kapacita činí 3300 diváků. Částečně narážíme na limity starého zimního stadionu.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Tušíme, kde bychom jednu sezónu mohli odehrát. Variant je více a ještě to nechceme zveřejňovat.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Máme krátkou a dlouhou variantu rekonstrukce. První varianta zvažuje, že by se jedna sezóna odehrála jinde.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “S obsazením pozice generálního manažera nespěcháme. V březnu nebo dubnu 2021 bychom mohli mít hotovou projektovou dokumentaci na rekonstrukci zimního stadionu a stavební povolení.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Kompetence Martina Hostáka převzala rada jednatelů – David Navrátil, Robert Svoboda, Věra Jandová, Tomáš Valášek a další.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Hráči nemají plné platy. Od této chvíle ale budou mít hráči skoro plný plat.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Rozpočet je snížený v jednotkách. Není to žádná výrazná změna.”
     
    Libor Kožík, marketingový manažer: “Na první utkání dáme do prodeje cca. 300 kusů vstupenek na stání. Sezení zatím nebude vůbec v prodeji.”
     
    Libor Kožík, marketingový manažer: “V prvním řadě bych chtěl poděkovat všem fanouškům a zvlášť permanentkářům. Byli jsme donuceni snížit kapacitu všech sektorů cca. na 50 procent.”
     
    Pavel Kubiš, hráč A-týmu: “Atmosféra v kabině je dost dobrá. Těším se, až to dostane tak správný rytmus a budeme se všichni soustředit jenom na hokej.”
     
    Pavel Kubiš, hráč A-týmu: “Náš cíl je jasný – postoupit od play-off. Loni jsme měli dobrou formu, ale bohužel play-off předčasně skončilo.”
     
    Robert Svoboda, hlavní trenér mužstva: “Generali Česká Cup byl skvělým řešením. Mělo to extraligové parametry, mohli jsme se měřit s těmi nejlepšími.”
     
    Robert Svoboda, hlavní trenér mužstva: “Kádr jsme tvořili už od začátku kalendářního roku. Jsme rádi, že jsme udrželi naše odchovance – Honejsek, Okál, nebo Šlahař. Mrzí nás odchody Freibergse s Clareiuxem, tam to bohužel nedopadlo. Tým je i tak silný. Šanci dostanou mladí hráči.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Cílem letošní sezóny je postup do play-off. Věřím, že náš tým plný odchovanců to zvládne.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Rekonstrukce zimního stadionu je v přípravách. V ideálním případě by se s rekonstrukcí mohlo začít na podzim roku 2021.”
     
    Jiří Korec, primátor města Zlína: “Nebudeme obsazovat pozici generálního manažera.”

    Jan Kobylík