Paríž – Metz 1:0 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
1:0 (0:0)
FC Metz
cz Streda 16.09.2020, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Julian DRAXLER - 1:0
     
    90+3
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG je spaseno a dnes konečně vyhraje! Přenesení hry zpracoval Ángel Di María na výbornou a pak poslal střílený centr před branku! Alexandr Úkíddžá míč vyrazil před sebe, ale také do míst, kde se pohyboval JULIAN DRAXLER, který hlavou zmrazil Méty! Tohle si hostující celek rozhodně nezasloužil ...
     
    86
    Sporný moment v pokutovým území Méty! Mauro Icardi podstupoval souboj a podle mého byl faulován, ovšem uvidíme, jak rozhodne VAR!
     
    86
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Vincent Pajot, přichází Victorien Angban.
     
    84
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Bandiougou Fadiga.
     
    83
    Colin Dagba na pravé straně pokutového území vymíchal soupeře a následně zakončil. Jeho pokus byl nepřesný a zamířil jen vedle zadní tyče.
     
    81
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Youssef Maziz.
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Thierry Ambrose.
    79. Ángel Di María (PSG)
     
    79
    Mauro Icardi narazil míč na Ángela Di Maríu, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus po zemi znovu letěl doprostřed branky a Alexandr Úkíddžá zasáhl levou nohou – Méty jsou díky němu stále ve hře o body.
     
    77
    Po přenesení hry se do šestnáctky nacpal Julian Draxler, který přihrával před branku. Střelou z první se prezentoval Mauro Icardi, jehož snažení šlo po zemi jen doprostřed branky. Alexandr Úkíddžá předvedl perfektní zákrok, když míč vykopl nohou.
     
    73
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Habib Diallo, přichází Opa Nguette.
     
    69
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Pablo Sarabia, přichází Presnel Kimpembe.
    65. Červená karta po 2. žluté
     
    65
    Tentokrát se už pod sprchy opravdu půjde! Abdou Diallo (Paris Saint-Germain FC) se postavil do cesty soupeři a oslabí PSG. Pro domácí celek je to čtvrtá červená karta v posledních dvou zápasech!
     
    63
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Mitchel Bakker, přichází Juan Bernat.
     
    61
    Fabien Centonze (Méty) může být rád, že se už nešel sprchovat, tohle byl snad až oranžové napomenutí. Hostující hráč byl pozdě v souboji a v plné rychlosti došlápl na kotník soupeře.
     
    56
    Kdybychom sledovali hokejový zápas, viděli bychom ukázkový bodyček, ovšem ve fotbale je z toho faul. Julian Draxler (PSG) se postavil do cesty Fabienu Centonzeovi a je mu udělena žlutá karta.
     
    46
    Dalším potrestaným hráčem je Habib Maïga (Méty), který ve středovém kruhu stáhl soupeře k zemi. Opět první minuta poločasu – opět se tasí žlutá karta.
     
    39
    To je neskutečné, co Paris Saint-Germain zahodilo! Julian Draxler postupoval sám na brankáře, ovšem Alexandr Úkíddžá předvedl parádní zákrok. Míč dál putoval k brance, ale odkopl ho John Boye.
    32. Pablo Sarabia (PSG)
     
    32
    Další kolmá přihrávka mířila na levou stranu pokutového území, odkud následně vystřelil Pablo Sarabia. Jeho pokus zamířil jen nad branku, zároveň Fabien Centonze si musel dávat pozor, aby nefauloval.
     
    25
    Paris Saint-Germain rozehrávalo rohový kop, který propadl až na zadní tyč, odkud byl balon odehrán. Méty se vydaly na druhou stranu, kde balon putoval před branku PSG, ale přihrávka za obranu nejspíš mířila do ofsajdového postavení.
     
    13
    Paris Saint-Germain znovu kombinovalo na útočné polovině. Před šestnáctkou kličkoval Ángel Di María, jenž kolem beka poslal kolmici do vápna, kam si naběhl Pablo Sarabia. Z branky vyrazil Alexandr Úkíddžá, od něhož míč zamířil nad branku.
     
    8
    Na levé straně se rozeběhl Ángel Di María, který se nacpal před obránce a už se pokoušel přehodit vybíhajícího gólmana. Alexandr Úkíddžá skvěle zasáhl a podržel Méty!
     
    2
    Centr mířil k pravé tyči, kde situace zavíral Habib Diallo, který musel jít do skluzu! Zakončení útočníka Mét ale mířilo jen vedle branky, tohle byla první nadějná situace zápasu.
     
    1
    Na pravé straně se protáhl Ibrahima Niane, kterého zatáhl za ruku Abdou Diallo (PSG). Domácí hráč je tak prvním potrestaným hráčem dnešního střetnutí.

    Michal Luxa

    Góly: 90+3. Draxler

    Karty:   1. A. Diallo (PSG), 56. Draxler (PSG) – 46. Maïga (MTZ), 61. Centonze (MTZ)   65. A. Diallo (PSG)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:6.
    Paríž Saint-Germain: Navas – Marquinhos (C), A. Diallo, Dagba, Bakker (63. Bernat) – Draxler, A. Herrera, Gueye (84. Fadiga) – Sarabia (69. Kimpembe), Icardi, Di María.
    Náhradníci: S. Rico, Bulka – Kimpembe, Bernat, Pembele, Fadiga, Ruiz-Atil, Muinga, Jesé, Kapo.

    FC Metz: Úkíddžá – Centonze, Boye (C), Bronn, Delaine – Fofana – Pajot (86. Angban), Maïga, Boulaya (81. Maziz) – Niane (81. Ambrose), Diallo (73. Nguette).
    Náhradníci: Caillard – Udol, Jans, Angban, Tchimbembé, Maziz, Nguette, Ambrose, Yade.

    Rozhodca: Lasage – Guillard, Ocak