Benátky n/J – Jihlava 4:1 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 0:0 (odl.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
Ústí n/L – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | Kadaň – Slavia 0:0 (odl.) | Sokolov – Litoměřice 12:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 2:3 (po pr.) | Kladno – Slavia 2:4 (kon.) | Kolín – Vsetín 3:0 (kon.)
koniec
HC Baník Sokolov
12:5 (4:0, 3:2, 5:3)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 16.09.2020, 18:00 • Sokolov • Chance Liga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý hokejový podvečer všem fanouškům a fanynkám! Chance Liga dnes prioritně pokračuje zápasy druhého kola, samozřejmě se ale hrají nějaké předehrávky, jelikož se nemohou zapojit všechny celky. Společně se mnou se pak zapojíme právě na utkání druhého kola, kde se spolu utkají Sokolov a Litoměřice. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    HC Baník Sokolov
    Sokolov má za sebou opravdu vydařený začátek ročníku, protože si v prvním ostrém duelu senzačně poradil s Havířovem, který porazil těsným rozdílem 1:2. Za to vděčí hlavně mladému gólmanovi Oldřichovi Cichoňovi, kde zde sbírá své první starty mezi dospělými. Rozhodujícím hráčem zápasu pak byl Jaromír Kverka, který si připsal oba góly hostujícího celku. Příprava pak byla pro Baník docela průměrná, protože si ze sedmi duelů připsal čtyři výhry a tři porážky. Za zmínku určitě stojí cenné vítězství nad Karlovými Vary po nájezdech, stejně to skončilo i proti Slavii. Sokolov má tak skvěle nakročeno k tomu, aby opět zvítězil, tentokrát bude mít i výhodu domácího prostředí.

    První utkání sezony
    Havířov vs. Sokolov – 1:2
     
    HC Stadion Litoměřice
    Litoměřice také začaly výhrou, i když si připsaly o jeden bod méně. V napínavém duelu se Třebíčí dokázaly otočit z 0:1 na 3:1, ale o toto vedení stejně přišly, takže zápas musely rozseknout samostatné nájezdy. V nich byli úspěšnější hráči Stadionu, rozhodl konkrétně Patrik Miškář, takže si tak dnešní hosté si tak vybojovali druhý bod. Litoměřice tak navázaly na fantastickou přípravu, kdy vyhrály pět zápasů v řadě. Čtyřikrát dokonce dokázaly porazit soupeře z Chance ligy, přičemž jednou si vyšláply také na Sokolov, který budou chtít dnes samozřejmě znovu porazit.

    První utkání sezony
    Litoměřice vs. Třebíč – 4:3sn
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – Kadeřávek, D. Mikyska, A. Rulík, Klodner, Tureček, Houdek – Vracovský, Kverka (A), D. Tůma – Šik, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Kropáček – Prymula, Vrána, Jiskra.

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Poizl, Jebavý (A), Kubíček, Baláž – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, P. Novák – Jindra, Jícha, Jánský – Čermák, Hašek, Toman.

    Rozhodčí: Grech, Kostourek – Belko, Juránek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Hosté se ihned po vyhraném vhazování dostávají do útočného pásma, kde přišla rána od modré čáry. Tu Oldřich Cichoň jistě kryje.
     
    00:38
    Do hry se už raději zapojuje také Tomáš Král, který podrží nahození ve své rukavici, takže se před ním také bude vhazovat.
     
    01:01
    Filip Koffer si našel odražený kotouč mezi kruhy, ale neudržel rovnováhu, takže musel pálit v kleku. Podle toho i rána vypadala, protože skončila na bránícím hráči.
     
    01:49
    Z dálky nyní na druhé straně pálil Patrik Kadeřávek, ale brankáře přímo neohrozil. Litoměřice následně dostávají kotouč ze svého pásma pomocí nahození.
     
    02:39
    Tomáš Vracovský posílal před bránu opravdu nebezpečný pas, na který si sjížděl Jaromír Kverka, ale ten skákající puk nedokázal trefit.
     
    03:41
    Oldřich Cichoň neměl úplně ideální výhled proti střele z velké dálky, ale naštěstí pro něj ho puk přímo zasáhl, takže následně přerušil hru.
     
    04:08
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Rohan – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:28
    Stadion se okamžitě usazuje v útočném pásmu, kde však skvěle zapracoval bránící Vojtěch Kropáček, který dokonce vyvezl kotouč z pásma.
     
    05:05
    Domácí se nyní osvobozují vyhozením, po kterém nedovolují soupeři přejít střední pásmo a jistě míří za ubráněným oslabením.
     
    05:29
    Nakonec však přece jen vypálil Šimon Kubíček, ale brankář Sokolova měl tentokrát dobrý výhled, takže mu zákrok rukavicí nedělal téměř žádný problém.
     
    05:55
    Marek Švec výborně vytáhl vzdušnou přihrávku mimo obranné pásma, což tedy znamená, že Baník svou první početní nevýhodu zvládl.
     
    06:27
    Stadion však rozhodně nehodlá končit s útočením, ale bude muset začínat ze svého pásma, jelikož ho soupeř vytlačil od své brány.
     
    06:53
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Toman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:12
    Michal Gut si s pukem najel na hranici pravého kruhu, odkud zkusil překvapit gólmana rychlou střelou švihem, ale ten jistě vytasil svůj pravý beton.
     
    07:39
    Patrik Prymula hostům způsobil snad největší problémy, protože po jeho rána kotouč poskakoval před prázdnou bránou, ale žádný z jeho spoluhráčů ho nedokázal dorazit!
     
    08:20
    Sokolov je v přesilovce o něco nebezpečnější než soupeř, další útok ale bude muset chvíli počkat, protože Patrik Kadeřávek přebíral kotouč jen v ofsajdu.
     
    08:53
    Litoměřice už hrají v plném počtu, ale stále se musí soustředit na bránění. Tomáš Král si musel připisovat dva cenné zákroky.
     
    09:35
    Matěj Beran po dlouhé době prověřil také Oldřicha Cichoňe, který jen tak tak dokázal vyrazit bekhendový pokus před sebe.
     
    10:37
    Sokolov díky dobrému napadání opět zahrozil, konkrétně pálil Vít Jiskra, ale Tomáš Král rozhodně nehodlá kapitulovat a pořád pokračuje v jistém výkonu.
     
    11:07
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., napadení).
     
    11:23
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Šimon Kubíček – 2 min., sekání).
     
    11:47
    Hosté si opět pomohli nedovoleným zákrokem, takže Baník chvíli hrál šest proti třem. Z toho ale vytěžil jenom jedinou střelu, kterou bez problémů vyrazil Tomáš Král.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., hákování).
     
    12:09
    Litoměřice budou muset hrát opravdu dlouho v oslabení tří proti pěti, ale to zatím výborně zvládá. Jsou sice zavřené ve svém pásmu, ale ještě nedovolily žádnou střelu mezi tři tyče.
     
    12:29
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přece jen využívají dvojnásobnou přesilovku, navíc v ní stále mohou pokračovat! Nakonec to bylo více než snadné, jelikož přihrávka Davida Tůmy z pravé strany se dostala přes brankoviště a k JAROMÍRU KVERKOVI, který se bez problémů trefil mezi betony přesouvajícího gólmana. Asistence: David Tůma, Patrik Kadeřávek.
    12:29 Jaromír KVERKA - 1:0
     
    13:21
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov odskakuje na rozdíl dvou branek a navíc stále hraje v přesilovce! MICHAL GUT ozdobil svůj debut za Baník nádhernou brankou. Všichni protihráči totiž čekali přihrávku, ale místo toho se domácí útočník z levé strany protlačil až před bránu, kde překvapil Tomáše Krála rychlou střelou. Asistence: Otakar Šik.
    13:21 Michal GUT - 2:0
     
    14:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se prosazuje i proti pěti protihráčům a zatím jednoznačně dominuje! Tomáš Vracovský se díky velké rychlosti dostal mezi kruhy, odkud tvrdě vypálil, ale jenom do brankáře. Ten však dokázal srazit puk jen k JAROMÍRU KVERKOVI, který tak bez problémů trefil odkrytou bránu. Asistence: Tomáš Vracovský, Tomáš Rohan.
    14:14 Jaromír KVERKA - 3:0
     
    14:36
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (David Tureček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:54
    Litoměřice se v přesilovce snaží o návrat do zápasu, ale to v žádném případě nechtějí dovolit domácí, kteří se opravdu skvěle brání.
     
    16:29
    Hosté se nedokážou dostat ani přes útočnou modrou čáru, takže početní výhodu nevyužijí. O skórování se však pokouší i po jejím konci.
     
    17:14
    Sokolov chce minimálně do první přestávky udržet aktuální stav, takže se do útoku skoro vůbec nežene a spíše se soustředí na bránění.
     
    17:56
    Stadion kombinuje u mantinelu, Matěj Beran však nedostává příležitost k přihrávce, protože je přitlačený na hrazení, takže kotouč sotva drží.
     
    18:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Destrukce pokračuje, už je to 4:0! Nahození Dalimila Mikysky Otakar Šik šikovně tečoval před bránu, kde jako první našel kotouč VOJTĚCH KROPÁČEK, který rychlým zakončením překonal rozhozeného Tomáše Krále. Asistence: Otakar Šik, Dalimil Mikyska.
    18:27 Vojtěch KROPÁČEK - 4:0
     
    19:43
    Oldřich Cichoň ještě musel likvidovat jednu soupeřící šanci, to bez problémů zvládl. Jeho spoluhráči se však následně dopouštějí zakázaného uvolnění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:51.
     
    První třetina byla opravdu hodně jednoznačná, což lze dobře zjistit při pohledu na skóre. Litoměřice si minimálně za tři góly mohou úplně samy, jelikož ve 12. minutě se dopustily hned tří nedovolených zákroků. Sokolov kvůli tomu hrál hodně dlouhou přesilovku pět na tři, za které dokázal vytěžit dvě branky, krátce nato se navíc prosadil potřetí. Stadion se následně pokoušel o snížení, ale marně, naopak se ještě jednou prosadil Baník, který tak po první dvacetiminutovce drží komfortní čtyřbrankový náskok.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Hosté okamžitě míří do útoku, tam drží puk za bránou Martin Procházka, který nakonec pro své spoluhráče vybojoval útočné pásmo.
     
    20:57
    Martin Osmík šel sám dopředu, Daniel Poizla si tak zkusil obhodit, ale to se mu nepovedlo. Nakonec to ale bylo dobře, protože hostující bek následně nahazuje až na zakázané uvolnění.
     
    21:24
    Ani Jan Výtisk rozehrává docela nepřesně, tentokrát přímo na hůl soupeřícího hráče. Sokolov tak okamžitě šel dopředu, ale zastavuje ho ofsajd.
     
    21:58
    Patrik Kadeřávek sice dobře zastavil soupeřící vyhození, ale s pukem následně nehrál vůbec dobře, protože ho o něj obral první protihráč, který s ním přišel do styku.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Kadeřávek – 2 min., držení).
     
    22:46
    Stadion stále marně hledá cestu k jakémukoliv tlaku. Domácí nyní posílají kotouč za bránu soupeře, takže zase zastavili další postup soupeře.
     
    23:33
    Puk se sice drží v pásmu Sokolova, ale tam se hosté nemohou dostat téměř k žádné kombinaci, takže to vypadá, že nevyužijí ani tuto přesilovku.
     
    23:55
    Litoměřice se však nakonec mohly prosadit! Jan Holý mířil společně se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho, ale to nakonec zakončil sám, ale trefil se jen do rukavice Oldřicha Cichoňa!
     
    25:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion začíná být aktivnější a díky tomu se dočkal snížení! MATĚJ TOMAN dostal trestuhodně moc prostoru, s pukem si tak najel do mezikruží, odkud pálil přesně k levé tyči. Oldřich Cichoň vůbec nic neviděl, takže i když šel správným směrem, tak to nestihl. Asistence: Daniel Poizl.
    25:00 Matěj TOMAN - 4:1
     
    25:42
    Další branku hostů mohl přidat Matěj Beran, který jel úplně sám na domácího gólmana, chvíli to vypadalo, že ho i přechytračil, ale nakonec zakončil jen do jeho betonu!
     
    26:40
    Po dlouhé době se k něčemu dostal také Sokolov, ale Otakar Šik zakončoval rychlý útok jen střelou nad. Kotouč se pak dostal ještě před bránu, ale tam už zaúřadovali bránící hráči.
     
    27:28
    Daniel Poizl pálí jen do Michala Guta, který toho okamžitě využívá a individuální akci dokonce sám zakončil, ale pálil jen do betonu Tomáše Krále.
     
    28:03
    Hraje se opravdu dlouho bez přerušení, což asi víc vyhovuje Baníku, který se díky tomu začíná vracet do hry. Při svém tlaku se ale nedostal ani k zakončení.
     
    28:56
    Hosté míří dopředu pomocí nahození, které velmi aktivně dojíždějící, ale stejně to nestačilo k tomu, aby puk vybojovali.
     
    29:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se zničehonic prosazují a soupeři naznačují, že si pro výhru chtějí dojít! Sokolov se pěkně dostal přes střední pásmo, na modré čáře pak kotouč přebral Marek Švec, který vyslal do zakončení TOMÁŠE ROHANA, který bekhendovou střelou zcela překvapil Tomáše Krále. Asistence: Marek Švec.
    29:06 Tomáš ROHAN - 5:1
     
    29:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Stadion byl sice většinu druhé třetiny lepší, ale stejně už prohrává i ve druhé části, celkově pak 1:6! Domácí se dostali do dalšího přečíslení, Jaromír Kverka tentokrát prokázal, že je i dobrým nahrávačem, protože nádherně nabil DAVIDU TŮMOVI, který bleskovou střelou příklepem překonává hostujícího gólmana. Asistence: Jaromír Kverka a Patrik Prymula.
    29:55 David TŮMA - 6:1
     
    29:55
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Tomáš Král, přichází Adam Beran.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2 min., krosček).
     
    30:43
    Adam Beran se hned po svém příchodu na ledovou plochu musí pořádně činit, dvě šance soupeře úspěšně vyřešil. Stále však musí držet pozornost.
     
    31:03
    Tomáš Vracovský opravdu hodně tvrdě pálí po přihrávce, ale brankář hostů měl tentokrát dobrý výhled, navíc ho kotouč trefil přímo do hrudi.
     
    31:45
    Baník nějak urgentně nepotřebuje přesilovou hru využít, podle čehož to i vypadá. V útočném pásmu se sice drží, ale chybí tam ta potřebná chuť po gólu.
     
    32:16
    Možná i díky tomu mají Litoměřice oslabení za sebou, ale stejně se bude vhazovat před jejich bránou, jelikož se hned po návratu Lukáše Válka proviňují zakázaným uvolněním.
     
    32:54
    Tempo hry se nyní zpomalilo. Jako by se hosté rozmysleli, že už nemají moc šancí na vyrovnání, takže už zápas chtějí jenom dohrát.
     
    33:23
    V posledních třech minutách se hraje jenom před Adamem Beranem, který se tak sice aspoň rozchytá, ale k vyrovnání tím pomůže jen minimálně.
     
    34:10
    Peter Jánský měl trochu prostoru na pravé straně, který bez váhání využil k zakončení, Oldřich Cichoň si tak po dlouhé době připsal nějaký zákrok.
     
    34:53
    Domácí se při pokusu o protiútok dostali do signalizovaného ofsajdu. Z něho rychle vyjeli a pokračovali v napadání, čehož mohl využít Jakub Vrána, ale ve slibné pozici se trefil jen do rukavice gólmana!
     
    35:19
    Domácí brankář raději řeší nepřehlednou situaci odpalem kotouče co nejdál od své brány. Do něho dokonce vložil takovou sílu, že skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    35:44
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA si připisuje pátý gól v sezoně, v tomto zápase dokonce kompletuje hattrick! Sokolov to nyní udělal parádně. David Tůma si našel odražený kotouč na útočné modré čáře, na levé straně ho pak předal najíždějícímu Tomáši Vracovskému, který ho následně přihrával před bránu, kam si právě najel nejproduktivnější hráči domácího celku a po ledu neomylně zakončil do sítě. Asistence: David Tůma, Tomáš Vracovský.
    35:44 Jaromír KVERKA - 7:1
     
    36:21
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Michal Gut – 2 min., držení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Jakub Vrána.
     
    37:07
    Litoměřice jsou daleko od skórování i v početní výhodě. Nyní sice konečně přišla střela, ale ta stejně letěla jen do středu brány.
     
    37:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se přece jen prosazují v přesilovce, ale na vyrovnání už asi stejně myslet nemohou! Nahození Patrika Marcela přímo před brankářem tečoval JOSEF JÍCHA, který tak poslal kotouč zcela mimo dosah Oldřicha Cichoňa. Asistence: Patrik Marcel, Lukáš Válek.
    37:24 Josef JÍCHA - 7:2
     
    38:25
    Domácí nechtějí nic ponechat náhodě a i když vedou o pět branek, tak se konečně začínají tlačit za dalšímu góly. Soupeři chtějí nadělit desítku.
     
    38:56
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Michal Houdek – 2 min., držení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:48.
     
    I druhou periodu ovládl Sokolov, i když tentokrát to bylo mnohem těsnější. Litoměřice totiž dokázaly nalézt své první góly v zápase, dokonce snižovaly na 1:4 a vypadalo to, že by mohly zápas aspoň zdramatizovat. Sokolov ale uhasil jakýkoliv odpor hned v zárodku, protože přidal další tři góly a opatrně začíná pomýšlet na desítku. Stadion se pak v závěru třetiny prosadil ještě jednou, ale to mu asi k ničemu nebude, protože pětibranková ztráta je přece jen moc velká.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Dalimil Mikyska – 2 min., sekání).
     
    40:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují až proti čtyřem, takže nebudou moci pokračovat v přesilovce! MARTIN PROCHÁZKA dostal u levé tyčky opravdu hodně místa k zakončení, v klidu tak zamířil k levé tyči, kde zcela překvapil Oldřicha Cichoně střelou pod vyrážečku! Asistence: Jan Holý, Patrik Marcel.
    40:58 Martin PROCHÁZKA - 7:3
     
    42:14
    Sokolov už se taky dostává do útoku, ale vepředu dostává minimum volného prostoru, takže se těžko dostává k jakémukoliv zakončení.
     
    42:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov se prosazuje poosmé a shodou náhod si ho připisuje MARTIN OSMÍK! Po nahození Jana Klodnera se právě s Patrikem Prymulou tlačil do zakončení, ležícího Adama Berana nakonec dokázal přehodit on. Asistence: Patrik Prymula, Jan Klodner.
    42:47 Martin OSMÍK - 8:3
     
    43:05
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se zase rozjíždí a jsou jeden gól od desítky! Zprvu slabé nahození Jana Klodnera dokázal výborně tečovat VOJTĚCH KROPÁČEK, který kotouč dostal do sítě skrz betony Adama Berana. Asistence: Jan Klodner, Martin Osmík.
    43:05 Vojtěch KROPÁČEK - 9:3
     
    43:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník kompletuje desítku a celý stadion je na nohou! Domácí to nyní udělali parádně, Dalimil Mikyska totiž zpoza branky nachystal střeleckou pozici pro TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který se nádhernou střelou příklepem trefuje k levé tyči. Asistence: Dalimil Mikyska.
    43:54 Tomáš VRACOVSKÝ - 10:3
     
    43:54
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Adam Beran, přichází Tomáš Král.
     
    44:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se prosazuje díky zaváhání soupeřícího gólmana! Oldřich Cichoň totiž za bránou zastavil kotouč pro spoluhráče, který nepřihrával vůbec přesně, protože po teči našel jen PETRA HAŠKA, který rychlou střelou překonal Oldřicha Cichoně, který se vůbec nestíhal vrátit mezi tyče. Asistence: Erik Čermák.
    44:49 Petr HAŠEK - 10:4
     
    45:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nemají dost, i když mají na kontě deset branek! Jaromír Kverka si připisuje pátý bod v zápase, na modrou čáru totiž přihrával DAVIDU TUREČKOVI, který nahodil na bránu. Naneštěstí pro hosty jeden z bránících hráčů kotouč srazil přesně mezi betony Tomáše Krále. Asistence: Jaromír Kverka, David Tůma.
    45:51 David TUREČEK - 11:4
     
    47:19
    Konečně se hraje chvilku bez gólu, nutno ale zmínit, že oba týmy si vytvářejí nebezpečné šance.
     
    48:00
    Litoměřice se marně pokoušejí o úspěšnou rozehrávku, kvůli čemuž se dopouští zakázaného uvolnění a vhazovat se tedy bude před jejich gólmanem.
     
    48:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 2 min., hrubost).
     
    49:49
    Tomáš Král nyní obětavě vyrazil střelu maskou, následně si žádá přerušení hry, ale to mu není dopřána. Nakonec to ale nebylo moc potřeba.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (David Tůma – 2 min., sekání).
     
    51:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přestřelka vesele pokračuje, je to 11:5! Filip Koffer měl kotouč v pravém kruhu. Výborně si všiml úplně volného MARTINA PROCHÁZKY mezi kruhy, kterému tedy nabil. Ten se tvrdou střelou sice trefuje do gólmana, ale ten si smolně sráží kotouč až do sítě. Asistence: Filip Koffer, Patrik Miškář.
    51:09 Martin PROCHÁZKA - 11:5
     
    52:14
    Hosté jsou v posledních minutách utkání aktivnější, už zase krouží kolem soupeřící brány, ale tentokrát si tam nedokázali moc dobře přihrát.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká David Jindra.
     
    53:43
    Sokolov v přesilovce nikam nespěchá a spíše si užívá to, že se nemusí moc bránit. Po chvíli se však přece jen usazuje v útočném pásmu.
     
    54:04
    Tomáš Vracovský však střelou z první míjí bránu, načež se Litoměřice osvobozují, ale moc času na oddechnutí od soupeře nedostaly.
     
    54:41
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov to opět luxusně vykombinoval! Patrik Kadeřávek přihrál na střed Jaromíru Kverkovi, ten následně předal nalevo TOMÁŠI ROHANOVI, který odkrytou síť zcela bez problémů trefil. Tomáš Král už neměl energii na přesun. Asistence: Jaromír Kverka a Patrik Kadeřávek.
    54:41 Tomáš ROHAN - 12:5
     
    56:07
    O branku se nyní mohl postarat také Lukáš Válek, který dobře napadal, díky čemuž se se spoluhráčem dostal do přečíslení, ke kterému se však jeho přihrávka jen těsně nedostala!
     
    56:54
    Stadion chce přidat ještě alespoň jeden gól, ale domácí zatím docela bez problémů odolávají a vzápětí si výlet do útoku sám organizuje Tomáš Vracovský.
     
    57:24
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Šimon Kubíček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., sekání).
     
    57:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Toman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:16
    Na ledě je opravdu hodně prostoru, díky tomu byl před bránou úplně sám Otakar Šik, který ale pálil jen do betonu soupeřícího brankáře.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Michal Gut – 2 min., hákování).
     
    58:45
    Dost netradičně se hraje třem proti třem, což zatím mnohem víc vyhovuje Baníku, který zatím celou dobu krouží v útočném pásmu.
     
    59:19
    Domácí stále drží kotouč, ale dopředu už se nemohou dostat, což jim ale moc nevadí. Do konce třetí třetiny totiž moc času nezbývá.
     
    59:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., sekání).
     
    59:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Petr Hašek.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní bláznivý zápas končí se sedmnácti vstřelenými brankami! Celou dobu však zápas kontroloval Sokolov, který se již v první třetině dostal do čtyřbrankového vedení, které bez problémů držel a postupně ho navyšoval. Oba týmy se však soustředily hlavně na útočení, takže se časem musely prosadit také Litoměřice, které si nakonec připsaly pět gólů, což je normálně docela dost, ale dnes to na body rozhodně nemohlo stačit. Baník tak ve 2. kole Chance Ligy naprosto deklasuje Stadion a díky tak vysokému vítězství se posouvá na první místo tabulky!
     
    S konstatováním, že jsme zatím shlédli zatím nejzajímavější zápas nové sezony Chance Ligy se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a přeji příjemný večer. (20:32:30)

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 13. Kverka (D. Tůma, Kadeřávek), 14. Gut (Šik), 15. Kverka (Vracovský, T. Rohan), 19. Kropáček (Šik, D. Mikyska), 30. T. Rohan (Kropáček), 30. D. Tůma (Kverka, Prymula), 36. Kverka (D. Tůma, Vracovský), 43. Osmík (Prymula, Klodner), 44. Kropáček (Klodner, Osmík), 44. Vracovský (D. Mikyska), 46. Tureček (Kverka, D. Tůma), 55. T. Rohan (Kverka, Kadeřávek) – 25. Toman (Poizl), 38. Jícha (Marcel, Válek), 41. Procházka (J. Holý, Marcel), 45. Hašek (Čermák), 52. Procházka (Koffer, Miškář)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – Kadeřávek, D. Mikyska, A. Rulík, Klodner, Tureček, Houdek – Vracovský, Kverka (A), D. Tůma – Šik, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Kropáček – Prymula, Vrána, Jiskra.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (30.–44. A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Poizl, Jebavý (A), Kubíček, Baláž – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, P. Novák – Jindra, Jícha, Jánský – Čermák, Hašek, Toman.

    Rozhodca: Grech, Kostourek – Belko, Juránek