Benátky n/J – Jihlava 4:1 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 0:0 (odl.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
Ústí n/L – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | Kadaň – Slavia 0:0 (odl.) | Sokolov – Litoměřice 12:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 2:3 (po pr.) | Kladno – Slavia 2:4 (kon.) | Kolín – Vsetín 3:0 (kon.)
koniec
HC Baník Sokolov
12:5 (4:0, 3:2, 5:3)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 16.09.2020, 18:00 • Sokolov • Chance Liga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:41 Tomáš ROHAN - 12:5
     
    54:41
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov to opět luxusně vykombinoval! Patrik Kadeřávek přihrál na střed Jaromíru Kverkovi, ten následně předal nalevo TOMÁŠI ROHANOVI, který odkrytou síť zcela bez problémů trefil. Tomáš Král už neměl energii na přesun. Asistence: Jaromír Kverka a Patrik Kadeřávek.
    51:09 Martin PROCHÁZKA - 11:5
     
    51:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přestřelka vesele pokračuje, je to 11:5! Filip Koffer měl kotouč v pravém kruhu. Výborně si všiml úplně volného MARTINA PROCHÁZKY mezi kruhy, kterému tedy nabil. Ten se tvrdou střelou sice trefuje do gólmana, ale ten si smolně sráží kotouč až do sítě. Asistence: Filip Koffer, Patrik Miškář.
    45:51 David TUREČEK - 11:4
     
    45:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nemají dost, i když mají na kontě deset branek! Jaromír Kverka si připisuje pátý bod v zápase, na modrou čáru totiž přihrával DAVIDU TUREČKOVI, který nahodil na bránu. Naneštěstí pro hosty jeden z bránících hráčů kotouč srazil přesně mezi betony Tomáše Krále. Asistence: Jaromír Kverka, David Tůma.
    44:49 Petr HAŠEK - 10:4
     
    44:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se prosazuje díky zaváhání soupeřícího gólmana! Oldřich Cichoň totiž za bránou zastavil kotouč pro spoluhráče, který nepřihrával vůbec přesně, protože po teči našel jen PETRA HAŠKA, který rychlou střelou překonal Oldřicha Cichoně, který se vůbec nestíhal vrátit mezi tyče. Asistence: Erik Čermák.
    43:54 Tomáš VRACOVSKÝ - 10:3
     
    43:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník kompletuje desítku a celý stadion je na nohou! Domácí to nyní udělali parádně, Dalimil Mikyska totiž zpoza branky nachystal střeleckou pozici pro TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který se nádhernou střelou příklepem trefuje k levé tyči. Asistence: Dalimil Mikyska.
    43:05 Vojtěch KROPÁČEK - 9:3
     
    43:05
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se zase rozjíždí a jsou jeden gól od desítky! Zprvu slabé nahození Jana Klodnera dokázal výborně tečovat VOJTĚCH KROPÁČEK, který kotouč dostal do sítě skrz betony Adama Berana. Asistence: Jan Klodner, Martin Osmík.
    42:47 Martin OSMÍK - 8:3
     
    42:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov se prosazuje poosmé a shodou náhod si ho připisuje MARTIN OSMÍK! Po nahození Jana Klodnera se právě s Patrikem Prymulou tlačil do zakončení, ležícího Adama Berana nakonec dokázal přehodit on. Asistence: Patrik Prymula, Jan Klodner.
    40:58 Martin PROCHÁZKA - 7:3
     
    40:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují až proti čtyřem, takže nebudou moci pokračovat v přesilovce! MARTIN PROCHÁZKA dostal u levé tyčky opravdu hodně místa k zakončení, v klidu tak zamířil k levé tyči, kde zcela překvapil Oldřicha Cichoně střelou pod vyrážečku! Asistence: Jan Holý, Patrik Marcel.
    37:24 Josef JÍCHA - 7:2
     
    37:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice se přece jen prosazují v přesilovce, ale na vyrovnání už asi stejně myslet nemohou! Nahození Patrika Marcela přímo před brankářem tečoval JOSEF JÍCHA, který tak poslal kotouč zcela mimo dosah Oldřicha Cichoňa. Asistence: Patrik Marcel, Lukáš Válek.
    35:44 Jaromír KVERKA - 7:1
     
    35:44
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA si připisuje pátý gól v sezoně, v tomto zápase dokonce kompletuje hattrick! Sokolov to nyní udělal parádně. David Tůma si našel odražený kotouč na útočné modré čáře, na levé straně ho pak předal najíždějícímu Tomáši Vracovskému, který ho následně přihrával před bránu, kam si právě najel nejproduktivnější hráči domácího celku a po ledu neomylně zakončil do sítě. Asistence: David Tůma, Tomáš Vracovský.
    29:55 David TŮMA - 6:1
     
    29:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Stadion byl sice většinu druhé třetiny lepší, ale stejně už prohrává i ve druhé části, celkově pak 1:6! Domácí se dostali do dalšího přečíslení, Jaromír Kverka tentokrát prokázal, že je i dobrým nahrávačem, protože nádherně nabil DAVIDU TŮMOVI, který bleskovou střelou příklepem překonává hostujícího gólmana. Asistence: Jaromír Kverka a Patrik Prymula.
    29:06 Tomáš ROHAN - 5:1
     
    29:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se zničehonic prosazují a soupeři naznačují, že si pro výhru chtějí dojít! Sokolov se pěkně dostal přes střední pásmo, na modré čáře pak kotouč přebral Marek Švec, který vyslal do zakončení TOMÁŠE ROHANA, který bekhendovou střelou zcela překvapil Tomáše Krále. Asistence: Marek Švec.
    25:00 Matěj TOMAN - 4:1
     
    25:00
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion začíná být aktivnější a díky tomu se dočkal snížení! MATĚJ TOMAN dostal trestuhodně moc prostoru, s pukem si tak najel do mezikruží, odkud pálil přesně k levé tyči. Oldřich Cichoň vůbec nic neviděl, takže i když šel správným směrem, tak to nestihl. Asistence: Daniel Poizl.
    18:27 Vojtěch KROPÁČEK - 4:0
     
    18:27
    Baník právě vstřelil branku!
    Destrukce pokračuje, už je to 4:0! Nahození Dalimila Mikysky Otakar Šik šikovně tečoval před bránu, kde jako první našel kotouč VOJTĚCH KROPÁČEK, který rychlým zakončením překonal rozhozeného Tomáše Krále. Asistence: Otakar Šik, Dalimil Mikyska.
    14:14 Jaromír KVERKA - 3:0
     
    14:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se prosazuje i proti pěti protihráčům a zatím jednoznačně dominuje! Tomáš Vracovský se díky velké rychlosti dostal mezi kruhy, odkud tvrdě vypálil, ale jenom do brankáře. Ten však dokázal srazit puk jen k JAROMÍRU KVERKOVI, který tak bez problémů trefil odkrytou bránu. Asistence: Tomáš Vracovský, Tomáš Rohan.
    13:21 Michal GUT - 2:0
     
    13:21
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov odskakuje na rozdíl dvou branek a navíc stále hraje v přesilovce! MICHAL GUT ozdobil svůj debut za Baník nádhernou brankou. Všichni protihráči totiž čekali přihrávku, ale místo toho se domácí útočník z levé strany protlačil až před bránu, kde překvapil Tomáše Krála rychlou střelou. Asistence: Otakar Šik.
    12:29 Jaromír KVERKA - 1:0
     
    12:29
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přece jen využívají dvojnásobnou přesilovku, navíc v ní stále mohou pokračovat! Nakonec to bylo více než snadné, jelikož přihrávka Davida Tůmy z pravé strany se dostala přes brankoviště a k JAROMÍRU KVERKOVI, který se bez problémů trefil mezi betony přesouvajícího gólmana. Asistence: David Tůma, Patrik Kadeřávek.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 13. Kverka (D. Tůma, Kadeřávek), 14. Gut (Šik), 15. Kverka (Vracovský, T. Rohan), 19. Kropáček (Šik, D. Mikyska), 30. T. Rohan (Kropáček), 30. D. Tůma (Kverka, Prymula), 36. Kverka (D. Tůma, Vracovský), 43. Osmík (Prymula, Klodner), 44. Kropáček (Klodner, Osmík), 44. Vracovský (D. Mikyska), 46. Tureček (Kverka, D. Tůma), 55. T. Rohan (Kverka, Kadeřávek) – 25. Toman (Poizl), 38. Jícha (Marcel, Válek), 41. Procházka (J. Holý, Marcel), 45. Hašek (Čermák), 52. Procházka (Koffer, Miškář)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – Kadeřávek, D. Mikyska, A. Rulík, Klodner, Tureček, Houdek – Vracovský, Kverka (A), D. Tůma – Šik, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Kropáček – Prymula, Vrána, Jiskra.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (30.–44. A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Poizl, Jebavý (A), Kubíček, Baláž – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, P. Novák – Jindra, Jícha, Jánský – Čermák, Hašek, Toman.

    Rozhodca: Grech, Kostourek – Belko, Juránek