Benátky n/J – Jihlava 4:1 (kon.) | Kolín – Frýdek-M. 0:0 (odl.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.)
Ústí n/L – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | Kadaň – Slavia 0:0 (odl.) | Sokolov – Litoměřice 12:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 2:3 (po pr.) | Kladno – Slavia 2:4 (kon.) | Kolín – Vsetín 3:0 (kon.)
koniec po predl.
DRACI PARS ŠUMPERK
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
AZ Havířov
cz Streda 16.09.2020, 18:00 • Škoda aréna • Chance Liga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:36 Roman SZTURC - 2:3
     
    64:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jakub Mrva poslal kotouč na ROMANA SZTURCE, který se dostal do samostatného úniku, v němž dokázal vymíchat Marka Peksu, kterého si dokázal položit na led, aby pak následně poslat kotouč bekhendem za jeho záda. Asistence: Jakub Mrva.
    53:38 Jakub ŘEZÁČ - 2:2
     
    53:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyrovnává stav utkání na 2:2. Aleš Stezka si teď vybral svou slabší chvilku. Po tom co vyjel daleko ze své branky pro kotouč, který špatně rozehrál. Toho dokázal využít Jakub Řezáč, který ho poslal na hůl TADEÁŠE KRÁLE, jenž dokázal puk poslat do sítě hostů. Asistence: Jakub Řezáč, Petr Kratochvíl.
    46:25 Lukáš BEDNÁŘ - 1:2
     
    46:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Roman Szturc se s kotoučem nacházel před brankou, kde místo střely volil krásnou přihrávku na LUKÁŠE BEDNÁŘE, který jen doklepával kotouč za bezmocně se přesouvajícího Marka Peksu. Asistence: Roman Szturc, Ivan Lytvynov.
    27:06 Roman SZTURC - 1:1
     
    27:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají tak stav utkání na 1:1. Střelu Martina Adamského vyrazil Peksa pouze před sebe, kde se v tu chvíli nacházel ROMAN SZTURC, ten pak pohotovou dorážkou dokázal dostat kotouč do sítě. Asistence: Martin Adamský, Ivan Lytvynov.
     
    25:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru a ujímá se vedení. Tadeáš Král poslal kotouč na modrou na DANIELA KABELKU, který tvrdou střelou k levé tyči překonává Aleše Stezku. Asistence: Tadeáš Král, Jiří Uhlík.
    25:43 Daniel KABELKA - 1:0

    Kateřina Glogarová

    Góly a asistencie: 26. Kabelka (Tadeáš Král, Uhlík), 54. Tadeáš Král (Řezáč, P. Kratochvíl) – 28. R. Szturc (Adamský, Lytvynov), 47. L. Bednář (R. Szturc, Lytvynov), 65. R. Szturc (Mrkva)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Altrichter) – Kabelka, Gewiese, Nepokoj, Řezáč, Dosek, Věntus, Weintritt – Baláž, Milfait, Jaroš – P. Kratochvíl, Tadeáš Král, Bernovský – Hroch, Spratek, Uhlík – Krejčiřík, Scheuter, Kučera.
    AZ Havířov: Stezka (Daňa) – Kachyňa, L. Rutar, Rašner, Lytvynov, Chroboček, Dajčar, Ševěček – O. Procházka, F. Seman, Kotala – Adamský, L. Bednář, R. Szturc – Doktor, Cihlář, D. Sklenář – Fridrich, Maruna, Mrkva.

    Rozhodca: Doležal, Barek – Hanzlík, Zedník

    Diváci: 538