MFK Zvolen – Nitra 0:5 (kon.) | Rača – Pohronie 0:6 (kon.) | R. Sobota – Košice 0:7 (kon.)
Námestovo – Žilina 0:7 (kon.) | Myjava – Trenčín 0:2 (kon.)
koniec
MŠK Námestovo
0:7 (0:4)
MŠK Žilina
Streda 16.09.2020, 16:08 • MŠK Námestovo • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj druhý polčas v Námestovo ešte ponúkol presné zásahy, v druhom dejstve Dawid Kurminowski skompletizoval hattrcik a do listiny strelcov sa ešte zapísali Rusnák a dvakrát sa presadil Rusnák. Žilina prakticky od úvodného výkopu dominovala, diktovala tempo hry a domácich k nčiomu nepúšťala. Domáci futbalisti si aj tak od svojich fanúšikov zaslúžili na konci potlesk.

    Žilina tak postupuje do tretieho kola Slovnaft Cupu a cestu na Hornú Oravu si zopakuje. Súperom fortunaligistu bude Oravské Veselé, ktoré je od Námestova vzdialené približne 15 kilometrov.

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera! (17:59:48)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Najväčšia šanca v tomto zápase pre Námestovo prišla v nadstavenom čase, Belko však výborným zákrokom zabránil gólu a udrží si tak v tomto zápase čisté konto!
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu a tak aj celého tohto pohárového stretnutia sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či hlavný rozhodca Pavel Ochotnický ešte niečo aj nadstaví.
     
    88
    Námestovo rozohralo priamy kop v strede poľa, k ohrozeniu súperovej brány sa však už potom domáci futbalisti nedostali.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Branický (MŠK Námestovo).
     
    86
    V pokutovom území domácich bol znova aktívny Vallo, ale nepodarilo sa mu už presadiť cez pozornú námestovskú obranu.
     
    85
    Sme teda už v samom závere tohto pohárového stretnutia, zostáva dohrať približne posledných päť minút. Už je jasné, že na Orave sa prekvapenie nezrodí.
     
    84
    Ďalšia šanca pre hostí na skórovanie! V pokutovom území sa dostal k lopte Rusnák, následne prihrával na druhú stranu kde si lopty pýtal Vallo, ale tomu sa už v dobrej pozícií zakončiť nepodarilo!
     
    83
    Námestovo sa ihneď po výkope pokúsilo preniknúť na útočnú polovicu, ale pri lopte je už Žilina. Favorit zápasu sa v závere nemusí nikam ponáhľať.
     
    82
    Žilina dala gól!

    Predsa len ešte padol v tomto zápase aj ďalší presný zásah! Po chybe domácej obrany sa dostal k lopte MATÚŠ RUSNÁK a svoj únik na domáceho brankára zakončil presne – 0:7!
     
    81
    Po nedovolenom zákroku získali loptu domáci futbalisti, ale ich prechod na útočnú polovicu nebol nijak úspešný.
     
    80
    Približne desať minút zostáva do konca tohto pohárového stretnutia. Žilina ako favorit vyhráva 6:0 a smeruje za postupom do tretieho kola.
     
    79
    Center domáceho futbalistu Branického putoval len do rukavíc brankára Belka. Ten sa dnes na čisté konto zatiaľ nijak nenadrel, ale ešte si naň bude musieť chvíľu počkať.
     
    78
    Tempo hry sa s blížiacim koncom zápasu mierne opadá. Dúfajme, že ešte uvidíme nejaký pekný futbalový moment.
     
    77
    Kombinácia hostí pred pokutovým územím je prerušená útočným faulom. K lopte sa tak dostáva domáci celok, ktorý by si za bojovnosť gól v tomto zápase určite zaslúžil.
     
    76
    Ofsajd zastavil toto útočné ťaženie Žiliny. Pomaly sa dostávame do záverečnej časti druhého polčasu, o osude zápasu a postupujúcom je už dávno rozhodnuté.
     
    75
    Hra sa musela prerušiť, hosťujúci futbalista Javorček zostal ležať na trávniku. Prebehlo jeho krátke ošetrenie a druhý polčas môže pokračovať ďalej.
     
    74
    Na obraze hry sa prakticky počas celého zápasu nič nemení. Aj naďalej je častejšie pri lopte Žilina, ktorá sa ešte snaží pridať nejaký ten presný zásah.
     
    73
    Miroslav Gono pekne zaviezol loptu do pokutového územia domácich, následne centroval pred bránu, ale Rusnák nedokázal túto loptu hlavou zachytiť.
     
    72
    Kiwior mal na hlave siedmy gól hostí v tomto zápase! Po rohovom kope zostal pred bránou súpera nekrytý, ale jeho hlavička z ideálnej pozície smeruje nad Greššákovu bránu!
     
    71
    Fazlagićov prízemný center bol zblokovaný na rohový kop. Domáci sa tak ešte budú musieť brániť.
     
    70
    Námestovo rozohralo priamy kop v strede ihriska, následne sa domáci previnili faulom pred pokutovým územím a tak sa ani v tomto prípade do zakončania na bránu nedostali.
     
    69
    Ďalší nevydarený útočný výpad hostí a nasledovať bude odkop od Greššákovej brány. Ten po svojom príchode na trávnik zatiaľ inkasoval dvagóly.
     
    68
    Centrovanú loptu do pokutového územia dokázala domáca obrana odvrátiť do bezpečia. Žilina ešte pokračuje vo svojom útočnom ťažení.
     
    67
    Teraz je tu aj faul na druhej strane a Žilina získava priamy kop z ešte výhodnejšej pozície. Uvidíme, ako s ním fortunaligista naloží.
     
    66
    Center do pokutového územia len preletel okolo brány súpera a nikto z hráčov sa lopty nedotkol. Belko si tak aj naďalej musí na svoj pvý vážnejší zákrok v tomto zápase počkať.
     
    65
    Nedovolený zákrok zo strany Žiliny a domáci získavajú priamy kop z veľmi dobrej pozície. Uvidíme, či z toho napokon bude vôbec prvá väčšia šanca pre Námestovo.
     
    64
    Zakončenie od Gona smerovalo do stredu brány, s týmto pokusom nemal Greššák žiadne problémy.
     
    63
    Greššák si išiel po center do rohovej zástavky a schoval vo svo svojich rukaviciach. Následne sa Námestovo nevydaril pokus o rýchly brejk.
     
    62
    Po rýchlom útočnom výpade hostí bude nasledovať rohový kop, domáci sa tak aj naďalej budú musieť brániť.
     
    61
    Fortunaligista stále pokračuje vo svojej aktivite a je celkom reálne, že v tomto zápase by sme ešte mohli vidieť presný zásah.
     
    60
    Hodina z tohto pohárového stretnutia v Námestove je už minulosťou. Žilina ako veľký favorit vyhráva už 6:0, keď sa hattrickom prezentoval Kurminowski, ktorý už bol vystriedaný.
     
    59
    Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Snovák, prichádza Záhumenský.
     
    58
    Javorček sa pokúsil o zakončenie z uhla, ale jeho pokus smeruje vysoko nad bránu domáceho celku.
     
    57
    Námestovo aj naďalej bojuje a snaží sa aspoň o ten jeden čestný zásah. Žilina však nič nepodceňuje a naďalej pracuje úspešne aj v defenzíve po strate lopty.
     
    56
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Kurminowski, prichádza Vallo.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Bernát, prichádza Gono.
     
    55
    Bernát sa dostal v pokutovom území do zakončenia, ale jeho strela smerovala len do stredu brány, kde bol pripravený brankár Greššák.
     
    54
    Toto je už teda debakel pre domáci tím. Žilina aj naďalej pokračuje vo veľkej aktivite a zrejme dnes ešte nejaký ten presný zásah padne.
     
    53
    Žilina dala gól!

    V Námestovo padol aj šiesty presný zásah a na smolu domácich to je opäť do ich vlastnej siete! Domáca obrana chybovala, DAWID KURMINOWSKI postupoval na domáceho brankára a pekným lobom dovŕšil v tomto zápase svoj hattrick – 0:6!
     
    52
    Sledovali sme rýchly brejk Námestova, ale pred pokutovým územím domáci po nepresnej prihrávke loptu stratili.
     
    51
    Žilina dala gól!

    Piaty gól hosťujúceho celku v tomto zápase! Z pravej strany smerovala pred bránu nebezpečná prihrávka, ktorú domáca defenzíva nedokázala upratať do bezpečia a MATÚŠ RUSNÁK upravuje stav stretnutia na 0:5!
     
    50
    Žilina kombinuje na svojej polovici ihriska a pokúša sa niečo vymyslieť cez postupnú kombináciu.
     
    49
    Ani tento útočný výpad fortunaligistu nebol úspešný, opäť si brankár Greššák len zbehol po loptu a následne ju posiela na svojich spoluhráčov v poli.
     
    48
    Javorček odvracia loptu pred žilinskou bránou na rohový kop. Ten už domáci stihli aj rozohrať, hlavička od Kormaňáka smerovala mimo tri žrde.
     
    47
    Žilina zachytila rozohrávku súpera a založila rýchly brejk, nepresná prihrávka však putovala len k brankárovi Greššákovi.
     
    46
    Druhý polčas pohárového zápasu v Námestove je už v plnom prúde, výkop mal domáci celok, ktorý sa pokúsi v druhom dejstve aspoň o čestný zásah.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Minárik, prichádza Kiwior.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Myslovič, prichádza Gomboš.
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ďuriš, prichádza Kaprálik.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Jaššo, prichádza Hušľa.
    Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Gelčinský, prichádza Kormaňák.
    Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Fajčák, prichádza Kubica.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo pohárového stretnutia v Námestovo je už minulosťou. Pri pohľade na predbežné skóre je jasné, že v prvom polčase dominovala podľa očakávania Žilina, ktorá dvoma gólmi Kurminowskiho, Bernáta a Ďuriša vyhráva 4:0! Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 17:10.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Námestovo predsa len muselo siahnúť k vynútenej výmene brankára. Tomáš Lešňovský stále ostáva ležať za bránou a je v opatere klubového lekára ale aj zdravotníkov.
     
    44
    Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Lešňovský, prichádza Greššák.
     
    44
    Domáci brankár Lešňovský požiadal o prerušenie hry a odchádza za svoju bránu. Sú tu zrejme nejaké svalové problémy a možno bude musieť Námestovo vymeniť brankára.
     
    43
    Námestovo však stále bojuje ďalej, predsa len takéto zápasy nehrá každý deň. Uvidíme, či sa domácim podarí vsietiť aspoň čestný zásah.
     
    42
    Inidividuálne sa teraz snažil presadiť Myslovič, ale jeho strelecký pokus spoza pokutového územia smeruje vysoko nad bránu domácich.
     
    41
    Žilina dala gól!

    A v krátkom slede Žilina pridáva aj svoj štvrtý gól! Domáca defenzíva zle zvládla túto situáciu, Bernát presnou prihrávkou vysunul do šance DÁVIDA ĎURIŠA a ten pohodlne z blízka prekonáva Lešňovského – 0:4!
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Žilina momentálne vyhráva v Námestove rozdielom triedy. Vyzerá to, že dnes domáci v pohári utrpia debakel.
     
    39
    Žilina dala gól!

    Zrodil sa tretí gól favorita tohto zápasu! Patrik Myslovič našiel krásnou prihrávkou v pokutovom území JÁNA BERNÁTA a ten strelou pod brvno upravuje na 0:3!
     
    38
    Nebezpečenstvo v pokutovom území Námestova! Dlhý pas za obranu domácich prešiel na Rusnáka, ktorý následne prihrával pred bránu na spoluhráčov z druhej vlny, ale našťastie pre domácich sa k lopte nikto v modrom drese nedostal!
     
    37
    Po peknej kombinácii smeroval center do pokutového územia domáceho tímu, ale obrana Námestova si s ním poradila a loptu dostáva do bezpečia.
     
    36
    Belko išiel von z brány, aby si prevzal nepresný dlhý pas od súpera. Brankár fortunaligistu sa tak teraz zapojil do kombinácie svojho celku.
     
    35
    Myslovičov center len putoval k brankárovi Lešňovskému, ten následne rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    34
    Znova sa hra presúva na útočnú polovicu hosťujúceho celku, ktorý sa snaží niečo vymyslieť cez postupnú kombináciu.
     
    33
    Dlhý center do pokutového územia Žiliny len preletel okolo Belkovej brány. Brankár hostí doposiaľ nemusel nič riešiť a len pozoruje, ako sa darí jeho spoluhráčom v poli.
     
    32
    Dianie v prvom polčase pokračuje ďalej, aktivita je stále na strane Žiliny, čo sa pochopiteľne aj očakávalo. Domáci sa snažia útočiť, ale hostia sa bránia veľmi úspešne.
     
    31
    Hosťujúci Myslovič zakončoval spoza pokutového územia, ale jeho strela putovala vysoko nad bránu domáceho celku.
     
    30
    Polhodina z tohto pohárového stretnutia v Námestovo je už minulosťou. Žilina ako veľký favorit vyhráva 2:0, o oba presné zásahy sa postaral Dawid Kurminowski.
     
    29
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Pavel Ochotnický dáva pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku.
     
    28
    Žilina dala gól!

    Hostia dávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Po peknej kombinácii v pokutovom území najprv zakončoval Rusnák, jeho strelu ešte výborným zákrokom vyrazil brankár Lešňovský, ale k dorážke sa dostal DAWID KURMINOWSKI a loptu upratal do siete – 0:2!
     
    27
    Domáci zakombinovali pred pokutovým územím súpera, Fajčákova prihrávka však už jeho spoluhráčov nenašla a opäť je tak pri lopte Žilina.
     
    26
    Fazlagić poslal dlhý center pred domácu bránu, ale Lešňovský schoval loptu vo svojich rukaviaich. Námestovo sa rýchlo presúva na útočnú polovicu.
     
    25
    Námestovská defenzíva ustála aj tento nápor súpera a dostáva loptu za postranú čiaru. Žilina môže však aj naďalej pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
     
    24
    Opäť je však pri lopte fortunaligista, ktorý znova okupuje domácu šestnástku.
     
    23
    Prízemný center pred domácu bránu si prebral do svojich rukavíc brankár Lešňovský. Tlak Žiliny sa tak teraz prerušil, šancu vyraziť smerom dopredu má Námestovo.
     
    22
    Toto je nedovolený zákrok zo strany domácich na Mysloviča. Žilina rozohrala priamy kop nakrátko a opäť sledujeme jej kombináciu na útočnej polovici.
     
    21
    Postupne sa to všetko vracia k úvodu zápasu, kde dominovala Žilina. Favorit zápasu je stále v tesnom vedení o jeden gól a snaží sa toto vedenie navýšiť.
     
    20
    Z vlastnej polovice ihriska ťahala Žilina tento útok, ale v pokutovom území len odovzdala loptu na kopačky domácich.
     
    19
    S pokusom zo strednej vzdialenosti nemal domáci brankár Lešňovský žiadne problémy, následne rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    18
    Žilina momentálne kombinuje na útočnej polovici, ale veľmi ťažko sa jej presadzuje cez obranu súpera. Základ je dnes pre domácich hlavne pevná defenzíva.
     
    17
    Hra sa však prelieva rýchlo z jednej strany na druhú. Chcelo by to však určite väčšie oživenie a to v podobe napríklad zaujímavej gólovej príležitosti.
     
    16
    Už sa však k lopte dostáva Žilina, ktorá sa snaží o postupný prechod na polovicu súpera. Okrem gólu sme zatiaľ nič zaujímavejšieho v prvom polčase nevideli.
     
    15
    Fortunaligista teraz necháva hrať svojho dnešného súpera, Námestovo však momentálne nevie nájsť recept na prekonanie pevnej súperovej defenzívy.
     
    14
    A opäť sa k lopte dostáva domáci treťoligista, ktorý sa snaží niečo vymyslieť cez postupnú kombináciu. Žilina sa tak v tejto chvíli musí brániť.
     
    13
    Domáci futbalisti si vyslúžili potelsk z tribún, na polovici súpera sa prezentovali pekným ofenzívnym futbalom, ale zatiaľ čakajú na svoju prvú väčšiu šancu v tomto zápase.
     
    12
    Námestovo založilo rýchly brejk, Jaššo sa pokúsil následne centrovať do pokutového územia, ale lopta bola zblokovaná do bezpečia. Domáci ešte môžu pokračovať vo svojej aktivite.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka v Námestove je už minulosťou. Favorit zápasu zo Žiliny sa rýchlo ujal vedenia a zatiaľ jednoznačne diktuje tempo a určuje obraz hry na ihrisku.
     
    10
    Túto útočnú akciu Žiliny zastavuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. Námestovo si však dlho loptu neudržalo, po nepresnej prihrávke ju vracia na kopačky súpera.
     
    9
    Hosťujúci Javorček si zbehol do pokutového územia, ale jeho volej putoval vysoko nad domácu bránu. Lešňovský nakrátko rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    8
    Sledovali sme rýchly brejk domáceho tímu, ktorý sa dostal až do pokutového územia, ale odtiaľ už Námestovo zakončiť nedokázalo. Krátko na to vyskúšal Jaššo, ale jeho pokus bol zblokovaný.
     
    7
    A tak sa opäť k lopte dostáva favorit zo Žiliny, ktorý rýchlo otáča hru na druhú stranu. Námestovo sa tak bude musiť znova brániť na svojom území.
     
    6
    Konečne sa aj domáci dostali na útočnú polovicu a po Myslovičovom obranom zákroku zahrávalo Námestovo svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Nič zaujímavého však nepriniesol.
     
    5
    Žilina dala gól!

    Je tu rýchly otvárací gól tohto stretnutia! Žilina pretavila svoj obrovský tlak v svoj prvý presný zásah v tomto zápase, k lopte sa dostal DAWID KURMINOWSKI, pred pokutovým územím krásne vycvičil obrancov súpera a peknou strelou prekonáva Lešňovského – 0:1!
     
    4
    Opäť sa však dostáva k lopte Žiline a kombinuje na útočnej polovici. To je zrejme typický obraz hry, ktorý uvidíme počas celého stretnutia veľmi často.
     
    3
    Hosťujúci Myslovič skúsil strelu zo strednej vzdialenosti, ale jeho slabý pokus doputoval len k Lešňovskému. Námestovo sa pokúsa založiť rýchly útočný výpad.
     
    2
    Po faule zahrávali hostia priamy kop, dlhý center do pokutového územia smeroval na Fazlagića, ale jeho nepresná hlavička sa stala ľahkou korisťou pre brankára Lešňovského.
     
    1
    Prvý polčas pohárového stretnutia v Námestove sa už naplno robzehol, výkop patril Žiline, ktorá hrá v modrých dresoch, domáci treťoligista nastupuje v bielych.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už na ihrisku aj spoločne s rozhodcami zápasu. Prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Riešilo sa niečo ohľadom zostavy, všetko je už v poriadku a tak by sa toto stretnutie už čo chvíľa malo začať.
     
    Začiatok zápasu sa zrejme trocha posunie pre technické problémy.
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Aj dnes pokračuje program Slovnaft Cupu, Námestovo zažije futbalový sviatok, pretože na ihrisko tohto oravského celku pricestuje účastník Fortuna ligy – MŠK Žilina. Pôvodne sa tento zápas druhého kola mal odohrať v skoršom termíne, ale kvôli koronavírusu sa zápasy fortunaligových celkov odložili. Dnes už nič nebráni tomu, aby sa toto stretnutie uskutočnilo, jeho favoritom je Žilina, ale pohárové zápasy vedia priniesť aj prekvapenia, včera napríklad Senica nestačila na Rovinku.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Námestovo: Lešňovský – Habiňák (C), Mi. Čiernik, Branický, Jaššo, Ma. Čiernik, Snovák, Gelčinský, Fajčák, Greššák, Mydlár

    Náhradníci: Hušľa – Kormaňák, Kubica, Záhumenský

    MŠK Žilina: Belko – Anang, Nemčík, Minárik (C), Javorček – Bernát, Fazlagić, Myslovič – Ďuriš, Kurminowski, Rusnák

    Náhradníci: Teplan – Kaprálik, Gono, Kiwior, Vallo, Paur, Gamoš

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Andrej Hrmo, Jakub Košecký
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MŠK Námestovo a MŠK Žilina. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:00.

    Cez týždeň pokračuje tretím kolom Slovenský pohár – Slovnaft cup. Aj v tomto kole sa kluby z nižšej súťaže môžu tešiť, že na svojom trávniku privítajú celky z Fortuna ligy. Horná Orava, konkrétne Námestovo bude hostiť fortunaligovú Žilinu.

    MŠK Námestovo
    Domáci celok pôsobí v TIPOS III. liga Stred. Po siedmych odohratých zápasoch má na svojom konte 17 bodov a nachádza sa tak na 3. mieste, pričom len jeden bod stráca na aktuálneho lídra súťaže. Uvidíme, či dobrú formu prenesie Námestovo aj do tohto pohárového zápasu.

    MŠK Žilina
    Hostia majú vo Fortuna lige momentálne na svojom konte 9 bodov a nachádza sa na 4. mieste. Žilina vypadla dávnejšie z prvého predkola Európskej ligy a tak sa už môže sústrediť na ligu a pohár. V lige Žiline momentálne strieda lepšie zápasy s horšími.

    Favoritom zápasu je hosťujúca Žilina. História však neraz ukázala, že pohárové zápasy sú iné, pre celky z nižšej ligy špecifické a vedia sa zrodiť rôzne prekvapenia. Bude to tak aj teraz? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Námestovo. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Kurminowski, 28. Kurminowski, 39. Bernát, 41. Ďuriš, 51. Rusnák, 53. Kurminowski, 82. Rusnák

    Karty:   87. Branický (NAME)


    MŠK Námestovo: Lešňovský (44. Greššák) – Habiňák (C), Mi. Čiernik, Branický, Jaššo (46. Hušľa), Ma. Čiernik, Snovák (59. Záhumenský), Gelčinský (46. Kormaňák), Fajčák (46. Kubica), Siman, Buckulčík
    Náhradníci: Hušľa – Mydlár, Kormaňák, Kubica, Záhumenský, Greššák

    MŠK Žilina: Belko – Anang, Nemčík, Minárik (C) (46. Kiwior), Javorček – Bernát (56. Gono), Fazlagić, Myslovič (46. Gomboš) – Ďuriš (46. Kaprálik), Kurminowski (56. Vallo), Rusnák
    Náhradníci: Teplan – Kaprálik, Gono, Kiwior, Vallo, Paur, Gamoš

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Andrej Hrmo, Jakub Košecký