Bratislava Capitals – B. Bystrica 0:0 (zruš.) | Vlci Žilina – Spišská N. Ves 0:0 (zruš.) | Humenné – Michalovce 2:5 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HKM Zvolen
Štvrtok 17.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej dvadsaťminútovke sa toho dlho veľa zaujímavého nedialo až prišiel samotný záver tretiny. V 59. minúte skóroval Zagrapan. Zvolen hral záverečnú powerplay so šiestimi hráčmi proti štyrom Popradčanom. Poprad teda v prípravnom zápase zdolal Zvolen 2:1 a s týmto konštatovaním sa s vami lúčim. (20:17:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Zagrapan na nejaký čas prišiel o hokejku, následne krížnu prihrávku poslal McPherson, Brejčák v poslednej chvíli do nej vloži lhokejku.
     
    59:13
    Oddychový čas si berie aj tréner Popradu.
     
    59:13
    Hostia ostali v útočnom pásme, opäť sa puk dostal za ľavý kruh na Petra Hraška. Jeho delovku príklepom Vošvrda sebavedomo semaforom zachytil do lapačky.
     
    58:55
    Zvolenčania už získali pásmo, Hraško pálil od modrej, mieril však na zadný mantinel.
     
    58:17
    Domáci vyhrali buly v obrannom pásme, Dalhuisen vyhadzoval po mantineli, vhadzovať sa bude v strednom pásme a Rahm sa vrátil do brány.
     
    58:12
    Popradčania si záver tretej tretiny výrazne skomplikovali. Za podrazenie je vylúčený Adam Drgoň.
     
    58:07
    Vhadzuje sa v obrannom pásme Popradu, zvolenská bránka ostáva prázdna.
     
    58:07
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    58:03
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa v závere tretej tretiny znovu dostávajú do vedenia. MAREK ZAGRAPAN zamieril do útočného pásma a vystrelil spomedzi kruhov. Rahm vyrážal, nevedel však, kde puk odrazil. Puk sa dostal presne znovu na hokejku Zagrapana a ten zblízka dorazil popri dezorientovanom Rahmovi.
    Asistencie: Matúš Paločko, Marcel Haščák.
     
    57:35
    McPherson sa dostal k puku na pravom kruhu. Už to vyzeralo, že bude strieľať, rozhodol sa však ešte počkať, ako sa situácia vyvinie. Prihrávkou nakoniec našiel voľného spoluhráča.
     
    57:14
    Domáci získali znovu útočné pásmo. Dalhuisen sa dostal k puku za ľavým kruhom a delovkou pálil. Jeho pokus letel priamo do lapačky Rahma.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 380 divákov.
     
    56:12
    Zagrapan sa v strednom pásme neponáhľal a radšej prihrával dozadu na obrancov, keďže tím potreboval striedať. Striedali takisto aj zvolenskí hokejisti.
     
    55:14
    Viedenský sa snažil bekhendovou prihrávkou prehodiť puk pred bránku Pulišovi, proti však boli korčule obrancu Ulrycha.
     
    53:36
    Ďuriš prekorčuľoval s pukom do útočného pásma. Pri zadnom mantineli mu prišli pomôcť spoluhráči a hostia získali puk späť.
     
    52:14
    Svoju individuálnu akciu po pravom krídle zakončil Handlovský strelou priamo na hruď na gólmana Robina Rahma. Vhadzuje sa po jeho ľavici.
     
    51:53
    Pri prechode do útočného pásma si domáci hokejisti v tejto chvíli nerozumeli a takmer z toho bol ofsajd. O puk prišli pri zadnom mantineli.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 20. Preisinger (Svitana, Haščák), 59. Zagrapan (Matúš Paločko, Haščák) – 47. Viedenský (Puliš, Bondra)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák (A), Ulrych, Dalhuisen, Müller, Hidec, Kramár – Svitana (C), Skokan, Haščák – Šotek, Preisinger, Handlovský – Lušňák, Zagrapan (A), Mešár – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Dzivjak
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A), Kubka, Gajdoš, Ďuriš – R. Bondra, Viedenský (A), Puliš (C) – McPherson, M. Halama, Nuutinen – Stupka, Jedlička, Kelemen – Marcinek, Tibenský, Chlepčok

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Wolf, Ordzovenský

    Diváci: 380