Tisková konference k J&T Banka Ostrava Open 2020 (kon.) | Tisková konference Mezinárodní tenisové federace (kon.)
Tisková konference - sledge hokej Zlín (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k J&T Banka Ostrava Open 2020

cz Štvrtok 17.09.2020, 14:00 • Restaurace Tiebreak, Štvanice, Praha (CZE) • Tlačové konferencie
     
    Oficiální část tiskové konference je u konce, děkujeme za pozornost. (14:22:15)
     
    Slovo dostává Karolína Šrámková, zástupkyně J&T Banky: "Na tuto příležitost jsme nemohli říct ne, tenis podporujeme už dlouho, proto jsme se rychle rozhodli pro partnerství s turnajem."
     
    Karolína Muchová: "Doufám, že situace se do začátku turnaje zlepší a lidi mi budou moci zafandit. Snad přijede hodně lidí z Olomouce i okolí a snad podpoří mě i ostatní české holky."
     
    Karolína Muchová: "Je hrozně pozitivní, že Česko byla prví zem, která napadla WTA a APG (vlastní práva k turnaji), když byly zrušeny lokace v Číně. Jsme hrozně rádi, že si můžeme zahrát skoro tady za rohem."
     
    Laura Ceccarelli: "Každých pět dní se budou testy opakovat, abychom zajistili, že vše proběhne bez rizik."
     
    Laura Ceccarelli: "Jakmile hráčky dorazí do Ostravy, podstoupí test na covid. Poté stráví několik hodin na hotelu, než dostanou na email zprávu, že jsou negativní a mohou vyrazit na tréninky a zápasy."
     
    Vstupenky by se měly začít prodávat na začátku října.Ostravar Arena bude rozdělena do sektorů, aby pět tisíc diváků mělo mezi sebou co největší rozestupy.
     
    Laura Ceccarelli: "Nemáme omezení od WTA ohledně diváků. Vše tedy záleží na lokálních autoritách a zákonech. Mezi námi a WTA padla dohoda, že diváci budou moci v Ostravě být na místě. Do Ostravar Areny by mohlo být vpuštěno až pět tisíc lidí."
     
    Diváci by měli mít možnost vidět tento turnaj naživo v Ostravě!
     
    Potvrzené hráčky jsou Karolína Plíšková a Karolína Muchová. Deadline pro přihlášky do turnaje jsou v pondělí, kdy budou zveřejněna další jména.
     
    Laura Ceccarelli: "Jakmile byly zrušeny velké turnaje v Číně, hledala se alternativní místa. První země, která WTA napadla, byla Česká republika. I díky tomu, jaké velké tenisové akce se tady úspěšně v minulých měsících zorganizovaly. Kontaktovali jsme Perinvest Group Tomáše Petery s nabídkou zorganizování tohoto turnaje v České republice. A on okamžitě souhlasil."
     
    Jako první dostává slovo ředitelka turnaje Laura Ceccarelli.
     
    Hosté tiskové konference:

    Karolína Muchová – česká tenistka, účastnice turnaje
    Laura Ceccarelli – ředitelka turnaje
    Karolína Šrámková – zátupkyně J&T Banka
     
    Nacházíme se ve venkovních prostorách restaurace Tiebreak na pražské Štvanici, kde za malou chvíli začne tisková konference k turnaji J&T Banka Ostrava Open 2020.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Jakub Slunečko

    Hosté tiskové konference:
    Karolína Muchová – česká tenistka, účastnice turnaje
    Laura Ceccarelli – ředitelka turnaje
    Karolína Šrámková – zátupkyně J&T Banka