Tisková konference k J&T Banka Ostrava Open 2020 (kon.) | Tisková konference Mezinárodní tenisové federace (kon.)
Tisková konference - sledge hokej Zlín (kon.)
koniec udalosti
Předsezónní tisková konference SHK LAPP Zlín

cz Štvrtok 17.09.2020, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tlačové konferencie
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "To je z naší strany vše, děkujeme na pozornost." (17:21:33)
     
    Marian Ligda, kapitán extraligového mužstva SHK LAPP Zlín: "Já věřím, že i přes aktuální situaci se bude normálně hrát. Neděláme to pro peníze, ale protože nás to baví, takže věřím, že se nějaké cesta najde, pokud budeme dodržovat všechny pravidla a opatření."
     
    Petr Julina, generální manažer SHK LAPP Zlín: "Finance jsou do konce letošního roku zajištěny díky tomu, že žijeme z dotací a grantů, ale vůbec nevím, co bude příští rok. Partneři nám do nadcházející sezony zůstaly všichni. Velkým partnerem je město Zlín, které se o náš klub velmi dobře stará."
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "Pro fanoušky chystáme ještě jedno překvapení, bohužel se to ještě nepovedlo dotáhnout. Výsledek se fanoušci dozví do dvou týdnů."
     
    Marian Ligda, kapitán extraligového mužstva SHK LAPP Zlín: "Je to velmi pěkné. I ta barevné kombinace potěší hokejovou duši. Doufáme, že tyto dresy budou vítězné."
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "Kromě loga zde máme i nové dresy. Nově budeme oblékat šedou sadu dresů. Abych dresy trochu popsal, v levé části dresu vidíme logo zlatý Zlín, který připomíná zlatou éru. Je zde odkaz také na klubovou hymnu, kterou složily Játeční Váhy."
     
    Petr Julina, generální manažer SHK LAPP Zlín: "Letos máme čtyři nováčky. Mohli jsme jich mít mnohem více, ale sledge hokej je opravdu náročný a všichni se nechytili. Věřím, že všichni čtyři by se mohli propracovat do sestavy, i když to pro ně bude strašně složité. Budeme se je snažit co nejvíc zapojovat, ale opravdu nevíme, jak to dopadne."
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "Naši slovenští hráči musí kvůli uzavření hranic na test, tak doufejme, že bude negativní a budeme moci v sobotu nastoupit k prvním utkání."
     
    Šestatřicetilý útočník David Palát oblékal dres Zlína od roku 2005, během této doby dosáhl v Baťově městě na šest mistrovských titulů a úspěchů i na mezinárodním poli. Je stálým členem českého národního týmu. Loňskou sezonu strávil na hostování v Olomouci, nyní se kreativní forvard vrací domů.
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "Do Zlína se tedy vrací David Palát, který loňský rok strávil na hostování v Olomouci."
     
    Marian Ligda, kapitán extraligového mužstva SHK LAPP Zlín: "Máme se na co těšit. Vrátil se David Palát, navíc i mladí hráči se rozehráli. Budou to rozhodně dobré zápasy, protože i ostatní celky mají velmi silné hráče."
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "Uvažovali jsme nad účastí na turnaji v Itálii, ale nakonec z toho sešlo. Ještě podotýkám, že odehraný turnaj se vždy v prvním kole projevil, kdy jsme po něm pokaždé vyhráli s čistým kontem."
     
    Petr Julina, generální manažer SHK LAPP Zlín: "Turnaj je opravdu důležitý pro naše hráče, kteří se zde rozehrávají. Bude to opravdu hodně chybět a první ostrá zkouška přijde až v extralize."
     
    Petr Julina, generální manažer SHK LAPP Zlín: "Bohužel jsme museli kvůli koronaviru zrušil LAPP Cup Zlín, který měl být desátým ročníkem. Pozvané byly týmy dokonce z Číny, Ruskou, Švédska..."
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: "Po desíti letech došlo ke změně loga, generální partner LAPP zůstává, loga je však stylizované do stylu puku a figuruje zde nápis LAPP Zlín."
     
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín: " Vítám Vás na dnešní tiskové konferenci. Vítám zde samozřejmě také Petra Julinu a Mariana Ligdu."
     
    Hosty TK budou:
    Petr Julina, generální manažer SHK LAPP Zlín
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín
    Marian Ligda, kapitán extraligového mužstva SHK LAPP Zlín
     
    O víkendu začíná sledge hokejistům Zlína nová sezona, se kterou se bude pojit mnoho novinek. Proto bych Vás rád pozval k onlajn přenosu z předsezónní tiskové konference klubu SHK LAPP ZLÍN, na které se představí nové logo, nové dresy, posila a cíle pro nadcházející ročník v nejvyšší soutěže.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    Lukáš Mihal

    Hosté tiskové konference:
    Petr Julina, generální manažer SHK LAPP Zlín
    Jakub Kudláč, manažer SHK LAPP Zlín
    Marian Ligda, kapitán extraligového mužstva SHK LAPP Zlín