Sociedad – Valencia 0:1 (kon.) | Getafe – Real Betis 3:0 (kon.)
koniec
Getafe CF
3:0 (3:0)
Real Betis
cz Utorok 29.09.2020, 21:30 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:27:49)
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 1:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:17.
     
    Getafe si ve druhém poločase s přehledem pohlídalo tříbrankový náskok, Betis na domácím stadiónu porazilo s přehledem 3:0. Dva góly vstřelil v prvním poločase Ángel Rodríguez, jeden přidal Marc Cucurella. Betis ve druhé půli přidal na aktivitě, avšak ani ta mu nepřinesla byť jen čestný úspěch. Svěřenci kouče Boldaráse převedli ukázkovou obrannou hru, David Soria ve třech ligových zápasech dosud neinkasoval, a i proto je Getafe po třech neúplných kolech na vedoucí pozici o dva body před Valencií.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na přetažený centr Tella naskakoval Borja Iglesias. Ve velkém záklonu chtěl vracet pod sebe, místo toho poslal míč mimo hrací plochu.
     
    90+2
    Alex Moreno je v posledních minutách pořádně okopáván. Nyní skončil na zemi po kontaktu s Cabacem. Uvidíme ještě jednu poslední standardku.
     
    90+1
    Skákavý centr zprava poslal do šestnáctky domácích Sergio Canales. Mathias Olivera míč tresuhodně minul, měl štěstí, že za ním stál ještě spoluhráč Palaversa.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Djené Dakonam pouštěl balón za sebe, aniž by zakřičel na Soriu. Ten reagoval hodně pozdě, míč zachytil za čárou. Jako poslední se ale kulatého nesmyslu dotkl Iglesiase, proto následuje odkop.
     
    88
    Marc Cucurella po levé straně utekl osobnímu strážci, načež přízemním centrem hledal na středu nabíhajícího Palaversu. Toho obře pohlídal Bartra.
     
    87
    Zápas se pouze dohrává. Getafe kombinuje s klidem na vlastní polovině, zatímco hosté přihlížejí, již vzdali snahu o aktivní presink.
     
    86
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází Ante Palaversa.
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Francisco Portillo.
     
    85
    Levý bek Betisu zůstává v bolestivé grimase ležet na trávníku. Poprvé v utkání jsou do akce povoláni lékaři některého z týmů.
     
    84
    Arbitr Martínez se v posledních minutách nenudí. Teď pro změnu hodně tvrdý a zbytečný faul vymyslel Erick Cabaco, jenž skluzem sestřelil Morena.
     
    83
    To je neskutečné, hostující kapitán Ajsa Mándí obdržel během půl minuty dvě žluté karty za dva různé fauly! I v tomto případě bylo rozhodnutí správné, Alžířan prošlápl achilovku Matovi.
     
    82
    Ajsa Mándí na polovině hřiště zatáhl za dres Cucurellu, čímž mu zamezil v pohybu do brejku. Sudí opět sáhl do kapsičky pro žlutou kartu.
     
    81
    Djené Dakonam si jako poslední hráč dovolil velkou parádu, když kličkou vykoupal Lorena. Následným pasem vystavil Matu do ofsajdu.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Je nad slunce jasné, že Getafe dnes vítězí a v neúplné tabulce poskočí do čela soutěže.
     
    79
    Neúplně dobrá domluva proběhla mezi Roblesem a Mándím. Brankář si zařval na spoluhráče, avšak ten mu uhnul hodně pozdě, gólman jej málem při výkopu nastřelil.

    Milan Huppert

    Góly: 15. Ángel Rodríguez (Nyom), 39. Cucurella (Cucho Hernández), 42. Ángel Rodríguez (Cucho Hernández)

    Karty:   22. Damián Suárez (GET), 37. Olivera (GET), 67. Arambarri (GET), 84. Cabaco (GET) – 71. Fékir (RBE), 78. Akouokou (RBE), 82. Mándí (RBE)   83. Mándí (RBE)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 1:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:17.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez (73. Cabaco), Dakonam (C), Etxeita, Olivera – Nyom (86. Palaversa), Nemanja Maksimović, Arambarri (86. Portillo), Cucurella – Cucho Hernández (62. Jaime Mata), Ángel Rodríguez (73. Timor).
    Náhradníci: Yáñez – Cabaco, Chema, Jaime Mata, Palaversa, Portillo, Timor.

    Real Betis: Robles – Mándí (C), Bartra, Sidnei, Moreno – G. Rodríguez (46. Iglesias), W. Carvalho (61. Akouokou) – Juanmi (60. Ruibal), Fékir (72. Loren), Canales – A. Sanabria (72. Tello).
    Náhradníci: Marín, Rebollo – Akouokou, Delgado, Iglesias, Loren, Joaquín, Ruibal, Tello, V. Ruiz.

    Rozhodca: J. Martínez – Sobrino, M. Martínez