Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Piatok 02.10.2020, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sibiru, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 4:2. Poslední perioda nám přinesla hodně vypjatou podívanou, dočkali jsme se jediné branky, o kterou se postaral hostující celek, který snížil na rozdíl dvou branek. Zároveň jsme sledovali hned dva pěstní souboje, koncovka zápasu byla skutečně hodně vypjatá. Sibir si přesto náskok dokázal udržet až do konce, z tohoto zápasu bere dva body. (16:56:28)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 32:30.
    Zblokované střely – 13:12.
    Vyloučení – 8:8.
    Využití přesilovek 0/8 – 2/8.
    Vhazování – 29:36.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Ofsajd Torpeda, hra se tak vrací zpět do středního pásma.
     
    58:11
    Novosibirsk doslova ostřeluje prázdnou branku, v jednom případě dokonce obětavě zakročil obránce Ručkin, který se vrhl proti kotouči.
     
    57:22
    Torpedo hraje v šesti!
     
    56:01
    Vypadalo to, že se Torpedu povedlo snížit na rozdíl jediné branky, avšak puk nakonec směřoval do horní brankové konstrukce. Postaral se o to Pajgin.
     
    55:30
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Daniil Iljin – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    55:15
    Do úniku se pokoušel dostat Romancev, který se sice prodral přes posledního protihráče, avšak ten mu do zakončení vložil hokejku. Puk zamířil do ochranné sítě.
     
    54:20
    Znovu se vhazovalo před brankářem Tichomirovem, úspěšnější byl hostující Miele. Ten ovšem vyhrál vhazování na protihráče, který okamžitě rozjel kombinaci.
     
    53:34
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Brady Austin – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    51:06
    Další úspěšný zákrok pro hostujícího brankáře Tichomirova, který raději ukryl kotouč ve své lapačce. Hra je přerušena, na řadu přichází vhazování po pravici hostujícího brankáře.
     
    50:41
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Ilja Morozov – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Šaškov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Chris Wideman – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Mark Marin – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jordan Szwarz – 2 min., hrubost).
     
    50:41
    Dvě bitky! Nejprve se do sebe pustili Šaškov a Szwarz. Následně mnohem větší rozruch vyvolal souboj mezi Marinem a Morozovem.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Před malým momentem skončil po souboji na zemi Krasotkin, stejně tak tomu bylo i u hostujícího Gončaruka.
     
    49:07
    To jsou věci! Sibir se dostal do přečíslení tří na jednoho, přičemž nakonec zakončoval Sajustov, který fotbalovým způsobem trefil kotouč za Tichomirova. Branka pochopitelně platit nemůže!
    48:12 Chris WIDEMAN - 4:2
     
    48:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je tu využitá přesilová hra Torpeda! Nižnij Novgorod totiž pokračoval v kombinaci v útočném pásmu, načež Žafjarov hezkou nahrávkou našel v mezikruží obránce CHRISE WIDEMANA, který šikovně nastavil hokejku tak, aby dokonale zaskočil Krasotkina.
    Asistence: Damir Žafjarov.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 10. Šaškov (Chochlov, Pervušin), 14. Česalin (Romancev), 31. Romancev (Milovzorov, Česalin), 39. J. Chabarov (Torčeňuk, Chochlov) – 12. Šenfeld (Ch. Wideman, Miele), 49. Ch. Wideman (Žafiarov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (Krasikov) – Ilja Morozov, Jokipakka, Timašov, Gurkin, Chochlov, J. Chabarov, Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Sannikov (C), Sajustov (A), O'Dell – Milovzorov, Romancev, Česalin (A) – Šaškov, Torčeňuk, Pervušin – Romajev.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (41. Tichomirov) – Ch. Wideman, Ručkin, Orlov, Pajgin, Austin, Marin, Bobrjašov – Žafiarov (A), Miele, Szwarz – Kloos, Belevič (C), Šenfeld – Gončaruk, Iľjin (A), Urakov – Pereskokov, Drobin, Varnakov.

    Rozhodca: Fatejev, Gamalej – Stroganov, Šadrin

    Diváci: 3190