Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 3:4 (kon.) | Novgorod – Jekaterinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Dinamo Minsk – Jaroslavľ 0:1 (kon.)
Kazaň – Barys 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 3:4 (0:3 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
SKA Petrohrad
cz Piatok 16.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:53:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 38 – 19
    Trestné minuty: 15 – 11
    Vhazování: 30 – 30
    Zblokované střely: 8 – 15
    Hity: 1 – 9
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec ovládají domácí hokejisté, kteří vítězí o dvě branky. V poslední periodě zápasu jsme viděli jednu branku, která padla do hostující sítě. Konstantin Okulov dnes i podruhé v utkání využil přesilovou hru. Moskvané dnes berou dva body naprosto zaslouženě, takže navyšují náskok na svého pronásledovatele – Petrohrad na čtyři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Konstantin Okulov znovu cílil na hattrick, ale ten mu dnes nejspíše není přán! Vyzkoušel to z útočné modré, ale jeho pokus skončil těsně vedle branky.
     
    58:45
    Nyní se navíc domácí hokejisté osvobodili, a tak může celá pětka vystřídat. Naopak Petrohrad bude muset znovu dobývat ztracené útočné pásmo.
     
    58:18
    A bylo zaděláno na drama! Vladislav Kameněv se dostal k odraženému kotouči, ale jeho rychlá klička si na gólmana nepřišla!
     
    57:50
    Jenže SKA nemůže nic vymyslet v útočném pásmu a CSKA nadále pokračuje ve své aktivní hře. Petrohradu to směrem dopředu vůbec nejde.
     
    57:12
    Oddechový čas pro hosty. Hosté navíc nemají co ztratit, a tak Hellberg zůstává na střídačce.
     
    57:05
    Nyní se hrálo čtyři a půl minuty v kuse! SKA se konečně dostalo do nějakého tlaku, avšak domácí obrana v čele s gólmanem odolala.
     
    56:18
    Až nyní se hostující hokejisté dostali s pukem do útočného pásma. Viděli jsme dobrou střelu od modré, ale Alexandr Šaryčenkov ji vyrazil betonem.
     
    55:40
    Už se zase hraje dlouho bez přerušení, tentokrát je to už tři minuty. Hráči v červeném drží puk v útočném pásmu a nepouští svého soupeře do tlaku.
     
    54:57
    Moskvané zatím hrají v naprosté pohodě a troufám si tvrdit, že dnes je o vítězi rozhodnuto. Konstantin Okulov to mohl stvrdit hattrickem, ale beton ho zastavil.
     
    54:10
    Jevgenij Ketov se snažil vyšťourat puk u mantinelu, ale to se mu nepovedlo. Přesto Petrohrad ještě chvilku udržel kotouč v útočném pásmu ale bez větší šance.
     
    53:22
    Hosté nadále prohrávají o dvě branky a nevypadá to, že by se to v současné době mělo nějak změnit. Přesto ještě do konce chybí přes šest minut.
    52:08 Bitka mezi Timkinem a Andronovem
     
    52:08
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Andronov – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Timkin – 5 min., bitka).
     
    52:08
    A my jsme viděli bitku na ledě! Sergej Andronov a Jevgenij Timkin se do sebe pustili někde na útočné modré. Sudí je nechali a za vítěze by byl vybrán hostující hráč, který dostal soupeře na led.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 8. Naumenkov (Slepyšev, Samorukov), 38. Okulov (Rykov, Šalunov), 44. Okulov (Šalunov, Rykov) – 17. K. Marčenko (Bengtsson, Vey)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson, Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič, Ar. Sergejev, Naumenkov – Slepyšev, M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Andronov, P. Karnauchov, Loktionov – Popov, Sorkin, Mingačjov – Svetlakov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Berdin) – Dyblenko, Bengtsson, Ožiganov, Tokranov, Antipin, Chafizullin, Galeňuk – K. Marčenko, Trenin, Vey – Kameněv, Burdasov, Kuzmenko – Timkin, Kemppainen, Ketov – Chusnutdinov, Ivan Morozov, Podkolzin – Švec-Rogovoj.

    Rozhodca: Romasko, Sidorenko – Berseňjov, Judin