Augsburg – Lipsko 0:2 (kon.) | Freiburg – Brémy 1:1 (kon.) | Hertha – Stuttgart 0:2 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 0:1 (kon.) | Mainz – Leverkusen 0:1 (kon.) | Bielefeld – Bayern 1:4 (kon.)
Mönchengladbach – Wolfsburg 1:1 (kon.)
koniec
DSC Arminia Bielefeld
1:4 (0:3)
Bayern Mníchov
Sobota 17.10.2020, 18:30 • SchücoArena, Bielefeld • Nemecká Bundesliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:29:40)
     
    Držanie lopty: 38 % : 62 %.
    Strely na bránu: 5:10.
    Strely mimo: 6:6.
    Rohy: 6:10.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 6:6.
     
    Aj keď Bayern druhý polčas evidentne nehral úplne naplno, tak tento zápas doviedol k pohodlnému víťazstvu. Štvrtým gólom ho hneď na úvod druhého polčasu priklášil Müller a aj keď mali hostia ešte mnoho ďalších príležitostí na skórovanie, tak už skvele chytajúceho domáceho brankára Ortegu neprekonali. Domáci sa sympaticky snažili o strelenie aspoň čestného gólu, čo sa im podarilo zásluhou Doana, smerom dopredu ale príliš nebezpeční neboli. Dianím na trávniku dokonca neotriaslo ani vylúčenie Tolissa a Bayern mal i po ňom hru jasne pod kontrolou. Mníchovčania si tak pripisujú na svoje konto tretie víťazstvo v sezóne, naopak Arminia druhýkrát prehrala.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Zápas sa už len dohráva. Hostia kombinujú v strede poľa a dopredu sa už neženú, ani domáci ich však už príliš nenapádajú.
     
    90
    Nadstavený čas sú dve minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Lucas Hernández, prichádza Alphonso Davies.
     
    90
    Striedanie v tíme DSC Arminia Bielefeld: z ihriska odchádza Marcel Hartel, prichádza Jóan Símun Edmundsson.
     
    90
    Striedanie v tíme DSC Arminia Bielefeld: z ihriska odchádza Ricu Doan, prichádza Nils Seufert.
     
    89
    Doan predsa len potiahol loptu na útočnú polovicu, kde však jeho nepresnú prihrávku odkopol do autu v sklze Alaba.
     
    88
    Záver zápasu sa odohráva tam, kde jeho väčšina – na polovici Bielefeldu. Napriek tomu, že hostia zjavne nehrajú naplno a navyše v oslabení, tak majú naďalej výraznú prevahu.
     
    87
    Müller si vymenil loptu s Lewandowskim a práve center poľského útočníka bol zablokovaný na rohový kop. Costov center z rohu vyboxoval brankár Ortega.
     
    86
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza Jamal Musiala.
     
    86
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Robert Lewandowski, prichádza Eric Choupo-Moting.
     
    83
    Striedanie v tíme DSC Arminia Bielefeld: z ihriska odchádza Nathan de Medina, prichádza Brian Behrendt.
     
    82
    Costov center z ďalšieho rohu odvrátila domáca obrana, prihrávku na Klosa za obranu Bayernu ale zastavil v sklze Süle. Hostia hneď nakopli loptu do šestnástky, odkiaľ ju odkopol de Medina.
     
    81
    Hostia naďalej kombinujú v strede poľa. Domáci síce majú už päť minút presilovku, k lopte sa ale od vylúčenia Tolissa ešte poriadne nedostali.
     
    79
    Na Costov center si nabehol Javi Martínez, ktorý však hlavičkou z dobrej pozície poslal loptu tesne nad brvno Ortegovej brány.
     
    78
    Zatiaľ sa ale nezdá, že by domáci vylúčením Tolissa získali výraznú výhodu. Hostia naďalej kombinujú na polovici súpera.
     
    76
    Červenú kartu dostáva Corentin Tolisso (Bayern Mníchov), ktorý ako posledný hráč svojho tímu podrazil Klosa bežiaceho do samostatného úniku. Bayern tak bude dohrávať zápas v oslabení.
     
    75
    Süle rozohral po faule nákopom na pravú stranu, jeho pas bol ale pre rozbehnutého Gnabryho príliš prudký. Lopta sa dostala k obrancom Bielefeldu.
     
    73
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za držanie rozbehnutého Costu Nathan de Medina (DSC Arminia Bielefeld).
     
    73
    Nakoniec sa ale predsa len i svojím pomalým tempom dostali na polovicu Bielefeldu. Lucas Hernández hľadal centrom z ľavej strany nabiehajúcich spoluhráčov, ani jeden z nich ale loptu nedokázal zasiahnuť.
     
    72
    Pri nábehu na center zo štandardnej situácie fauloval v šestnástke Bayernu van der Hoorn. Hostia sa s rozohrávkou nijak neponáhľajú.
     
    70
    Striedanie v tíme DSC Arminia Bielefeld: z ihriska odchádza Christian Gebauer, prichádza Reinhold Yabo.
     
    70
    Striedanie v tíme DSC Arminia Bielefeld: z ihriska odchádza Fabian Kunze, prichádza Sven Schipplock.
     
    69
    Krátkymi prihrávkami sa lopta dostala až k Alabovi, ktorý ju nakopol na ľavú stranu na Martíneza. Jeho center zastavil hneď prvý brániaci hráč Arminie.
     
    68
    Obliehanie šestnástky Arminie pokračuje. Costov center sprava obrancovia Bielefeldu zastavili, odrazenú loptu ale získal naspäť pod svoju kontrolu práve Douglas Costa.
     
    67
    Martínez ďalším, tentokrát už presnejším pasom, našiel na ľavej strane Comana. Ten loptu podržal a keď sa nedokázal dostať k centru, tak ju posunul na spoluhráčov dozadu.
     
    66
    Striedajúci Javi Martínez sa hneď zapojil do hry, keď nákopom na pravú stranu šestnástky hľadal rozbehnutého Pavarda. Tomu sa túto prudkú prihrávku nepodarilo spracovať už ani v sklze.
     
    65
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Serge Gnabry, prichádza Douglas Costa.
     
    65
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Javi Martínez.
     
    63
    Gnabry si spracoval pas z vlastnej polovice na pravé krídlo, podržal loptu a potom ju nacentroval medzi domácich stopérov na rozbehnutého Comana. Ten z voleja vystrelil mimo Ortegovej brány.
     
    62
    Hostia však už zjavne poľavili a nejdú naplno. Ich kombinácie sú už skôr na krásu a chýba im priamočiarosť z prvého dejstva.
     
    61
    Ten loptu vykopol do stredu poľa, kde ju však nedokázal vybojovať žiadny z jeho spoluhráčov. Bayern sa tak prakticky okamžite vracia na útočnú polovicu.
     
    60
    Lewandowski sa prekľučkoval po pravej strane k pokutovému územiu Arminie, jeho center na nabiehajúceho si Müllera však včas chytil brankár Ortega.
     
    58
    Tím Bielefeld práve strelil gól!
    Domáci znižujú! Po rohovom kope stratil Bayern loptu pred šestnástkou Bielefeldu a domáci okamžite vyrazili do rýchleho protiútoku. Klos potiahol hrací predmet k pokutovému územiu Bayernu, kde ho prihral do pravej strany RICUMU DOANOVI a ten krížnou strelou po zemi poslal loptu k pravej tyči Neuerovej brány.
     
    57
    Na konci peknej kombinácii hostí na jeden dotyk vysunul Tolisso prihrávkou na ľavú stranu do šestnástky Lucasa Hernándeza, tomu však na poslednú chvíľu odkopol loptu na roh Pieper.
     
    56
    Ani Arminia ale loptu dlho neudržala a hneď ju získali na kopačky hráči Bayernu. Coman ju však pri kľučke proti de Medinovi stratil a domáci môžu otočiť hru na opačnú stranu.
     
    55
    Neuer druhýkrát za sebou nezvládol rozohrávku a pred napádajúcim Klosom tentokrát odkopol loptu priamo do autu. Domáci ju potom posunuli dozadu na brankára Ortegu, od ktorého zakladajú svoj postupný útok.
     
    54
    Druhý pokus o rozohrávku už sa hráčom Bayernu vydaril omnoho lepšie a loptu dostali do stredu poľa. Tam o ňu Goretzka pri pokuse o sólovú akciu prišiel.
     
    53
    Hostia poriadne zariskovali pri rozohrávke, keď si Alaba prihrával loptu s Neuerom. Napádajúci Klos napokon prihrávku Neuera zastavil, hrací predmet ale len zrazil za bránkovú čiaru.
     
    51
    Bayern dal gól!
    Bayern si otvára strelecký účet i v druhom polčase! Lewandowski presným centrom z pravej strany nakopol loptu do stredu šestnástky, kam si nabehol THOMAS MÜLLER. Jeho strela z prvej sa odrazila od brvna do siete za bezmocného brankára Ortegu.
     
    50
    Brankár Ortega pokazil rozohrávku a prihral loptu nepresnou prihrávkou Gnabrymu. Ten ju hneď posunul do šestnástky na Lewandowského, ktorý obstrelil domáceho gólmana, svojou strelou ale trafil len brvno domácej brány.
     
    49
    Doan potom nacentroval z rohu na hranicu bránkoviska, kde sa k hlavičke pretlačil van der Hoorn. Obranca Bielefeldu nasmeroval hlavou zo záklonu loptu tesne mimo pravej tyče Neuerovej brány.
     
    48
    Doan skvelou kolmicou vysunul do šestnástky za obranu hostí Gebauera, ten ale z prvej namieril do vybehnutého brankára Neuera.
     
    47
    Bayern okamžite obral domácich vysokým presingom o loptu a hostia tak majú prvýkrát v druhom polčase možnosť postupného útoku na polovici súpera.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 19:32.
     
    Prvý polčas mal favorizovaný Bayern jasne pod kontrolou a do šatne ide s komfortným trojgólovým náskokom. Hostí dostal rýchlo do vedenia Müller a keďže mali výraznú územnú prevahu, tak si potom dokázali vytvoriť i veľké množstvo ďalších gólových príležitostí. Domácich veľakrát podržal skvelými zákrokmi brankár Ortega, po Müllerovom góle ho však dokázal ešte dvakrát prekonať i Robert Lewandowski. Domáci čakali v prvom polčase na rýchle protiútoky a vytvorili si len jednu väčšiu gólovú príležitosť, v tej ale vychytal Klosa Manuel Neuer.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 37 % : 63 %
    Strely na bránu: 3:8
    Strely mimo: 1:1
    Rohy: 2:5
    Ofsajdy: 1:2
    Fauly: 1:1
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Bayern dal gól!
    Hostia strieľajú domácim v úplnom závere prvého dejstva gól do šatne! Müller prihral na hranici šestnástky loptu k ROBERTOVI LEWANDOWSKÉMU, ktorý si ju spracoval a vystrelil. Jeho pokus však zrazil pri snahe o blok do protipohybu vlastného brankára Ortegu Pieper a domáci gólman už na túto zmenu smeru lopty nedokázal zareagovať.
     
    44
    Gnabry sa potom tlačil na opačnú stranu po pravom krídle, Kunze mu ale čistým sklzom loptu vypichol. Tá sa potom dostala k domácim obrancom.
     
    43
    Goretzka stratil loptu v strede poľa a Doan, ktorý mu ju zobral, ju zaviezol až k pokutovému územiu hostí. Sám potom i vystrelil, avšak namieril len do stredu brány priamo na brankára Neuera.
     
    42
    Prietlov nákop na pravé krídlo si spracoval Doan, ktorý chcel hneď vysunúť do samostatného úniku Klosa. Kapitán Bielefeldu však vybiehal z jasného ofsajdu a vo svojom útoku tak nemohol pokračovať.
     
    41
    A domáci brankár potom rovno chytil Müllerov center z ľavej strany. So svojimi spoluhráčmi z obrany sa snaží hru domácich trochu upokojiť.
     
    40
    Jeho spoluhráči však znovu nedokázali hrací predmet podržať na svojich kopačkách a len ho rýchlo odovzdali hosťom. Gnabryho center z pravej strany musel následne domáci gólman vyboxovať mimo vlastnej šestnástky.
     
    39
    Gnabry chcel vysunúť kolmicou pomedzi stopérov Arminie do šestnástky Müllera, tento úmysel ale dobre prečítal brankár Ortega, ktorý sa okamžitým vybehnutím dostal k lopte ako prvý.
     
    38
    Tam však bola len presila hráčov v bielom, ktorá ju znovu získala na svoje kopačky. Bayern sa rýchlo vracia na polovicu Bielefeldu.
     
    37
    Domáci poriadne zariskovali pri vlastnej rozohrávke, keď si loptu prihrávali vo vlastnom pokutovom území. Napokon sa im pred napádajúcimi domácimi podarilo loptu odkopnúť aspoň do stredu poľa.
     
    36
    Obraz hry sa vôbec nemení. Hostia si zápas užívajú, kým domáci sa neúspešne snažia rozbehnutý Bayern nejakým spôsobom zastaviť.
     
    35
    Hneď prichádza ďalšia šanca Bayernu. Center z rohu letel na hranicu bránkoviska na Lewandowského, jeho hlavičku z dobrej pozície ale znovu zlikvidoval brankár Ortega.
     
    34
    Tolisso napriahol k tvrdej strele zo zhruba 25 metrov, jeho pokus letiaci pod brvno ale vyrazil ďalším výborným zákrokom brankár Ortega.
     
    33
    Neuer potom rozohral loptu na svojich spoluhráčov z obrany, ktorí sa hneď nasťahovali naspäť na polovicu Arminie. Domáci sa opäť zatiahli k vlastnej šestnástke.
     
    32
    Doan sa individuálne prekľučkoval k šestnástke Bayernu a cez Süleho vystrelil. Jeho strela ale nebola veľmi prudká a Manuel Neuer ju bez problémov chytil.
     
    30
    Aj domáci ale dokážu zahroziť. Lucoquiho nákop do šestnástky podbehol Alaba a za ním bežiaci Klos sa dostal k lopte. V pokutovom území sa potom pretlačil do zakončenia, ktoré však brankár Neuer dokázal zastaviť.
     
    29
    Úvodná polhodina zápasu je takmer za nami. Bayern má jasnú územnú prevahu, ktorú korunoval dvomi gólmi, a má zápas pevne pod kontrolou.
     
    28
    Center Goretzku z ľavého krídla, takmer z bránkovej čiary, letel úplne presne na hlavu Lewandowského. Hlavičku poľského kanoniera letiacu k pravej tyči ale skvelým zákrokom vyrazil brankár Ortega.
     
    27
    Bayern pokračuje tam, kde skončil a naďalej kombinuje na útočnej polovici. Domáci sa zubami-nechtami bránia.
     
    26
    Bayern dal gól!
    Hostia odskakujú do dvojgólového náskoku! Goretka s Comanom obrali na ľavom krídle o loptu de Medinu a Goretzka ju potom potiahol k šestnástke Bielefeldu. Prihrávkou na jej hranicu našiel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, ktorý si loptu spracoval a potom poslal prízemnou strelou pravačkou k pravej tyči Ortegovej brány.
     
    25
    Hostia v obrane trochu zazmätkovali, keď sa nedohodli, kto má odkopnúť loptu poskakujúcu pred bránkoviskom, nakoniec ju však poslal do bezpečia Tolisso.
     
    24
    Doan sa dokonca dostal do šestnástky Bayernu, jeho center z ľavej strany ale zrazil na prvý rohový kop domácich Süle.
     
    23
    Lopta sa preto po niekoľkých malých domov dostala až k brankárovi Ortegovi, ktorý ju opäť musel vykopnúť do stredu poľa. Tentokrát sa však jeho spoluhráčom podarilo hrací predmet vybojovať.
     
    22
    Gnabry si na pravom krídle obhodil Lucoquiho, pri tom však fauloval ľavého obrancu Bielefeldu. Domáci sa hneď po rozohrávke znovu dostali pod tlak vysoko napádajúcich hráčov Bayernu.
     
    21
    Gnabryho center do šestnástky nadvihol hlavou Alaba za seba do priestoru, kde nebol nikto v bielom. Lopta tak končí výrazne mimo domácej brány.
     
    20
    Práve v súboji o odkop domáceho brankára fauloval Pavarda Lucoqui. Priamy kop pre Bayern z pravej strany útočnej polovice.
     
    19
    Doan loptu získal pre domácich a hneď ju posunul malou domov na brankára Ortegu. Ten musel pred Lewandowskim hrací predmet rýchlo odkopnúť do stredu poľa.
     
    18
    Mníchovčania majú jasnú územnú prevahu a domácim sa vôbec nedarí podržať loptu na svojich kopačkách. Ich ďalší pokus o protiútok sa skončil neúspechom a znovu sa musia brániť útoku hostí.
     
    17
    Bayern získal rohový kop. Center z neho zasiahol na hranici bránkoviska Süle, nie príliš prudkou hlavičkou ale loptu nasmeroval priamo do rúk domáceho gólmana Ortegu.
     
    16
    Center Lucasa Hernándeza z ľavej strany preletel celou šestnástkou až na zadnú tyč, kde z prvej zakončoval Müller. Presúvajúci sa domáci gólman Ortega túto strelu reflexívne vyrazil.
     
    15
    Arminia sa bleskurýchlo zoradila na vlastnej polovici ihriska. Hostia sa tak snažia prekonať obranný val domácich postupným útokom „do plných“.
     
    14
    Už pri pokuse o prechod stredom poľa sa však kombinácia Arminie zasekla a napokon po sérii súbojov domáci o loptu prišli. Bayern rýchlo otáča hru na opačnú stranu.
     
    13
    Po dlhšom čase majú loptu na svojich kopačkách domáci, ktorí sa snažia trochu upokojiť hru. Hrací predmet si prihrávajú obrancovia Arminie na vlastnej polovici ihriska.
     
    12
    Alabov center zasiahol v šestnástke Arminie hlavou Tolisso, jeho hlavička ale letela priamo do rúk domáceho brankára Ortegu.
     
    11
    Coman hľadal prihrávkou z ľavej strany v šestnástke Bielefeldu Lewandowského, tomu ale vypichol loptu Pieper. Následný pokus Arminie o rýchly protiútok sa nevydaril, keď sa v kľučkách medzi trojicou obrancov Bayernu zamotal Klos.
     
    10
    Bayern pokračuje i po úvodnom góle vo svojej aktivite a okamžite po výkope získal loptu naspäť na svoje kopačky. V tejto chvíli si ju prihráva obranná štvorica hostí v strede poľa.
     
    8
    Bayern dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Süleho prihrávku zo stredu poľa predĺžil pätičkou do šestnástky na rozbehnutého Müllera Lewandowski. THOMAS MÜLLER najprv prihrával pred vybiehajúcim brankárom Ortegom na Comana, vracajúci sa obranca Bielefeldu ale loptu zastavil priamo pred Müllerom a ten ju už zblízka dorazil do odkrytej domácej brány.
     
    7
    Prietl získal napokon po nepresnej Süleho prihrávke loptu a hneď ju nakopol na Klosa. S ním sa však vrátil práve Süle, ktorý hrací predmet odkopol do autu.
     
    6
    Domáci zatiaľ veľmi dobre pokrývajú voľné priestory pri vlastnej šestnástke a nepúšťajú hráčov Bayernu do jej blízkosti. Loptu sa im však stále nedarí získať.
     
    5
    S centrom na prednú tyč si domáca obrana bez problémov poradila, odrazenú loptu však získali naspäť pod svoju kontrolu hostia. Tí rozvíjajú svoju kombináciu od obrancov.
     
    4
    Alaba nakopol loptu zo stredu poľa na rozbehnutého Gnabryho, ktorý spadol po súboji s Lucoquim v šestnástke Arminie. Napriek protestom hostí sa bude kopať len rohový kop a nie penalta.
     
    3
    Bielefeld hneď vyrazil do rýchleho protiútoku a z pravej strany zo strednej vzdialenosti vyskúšal pozornosť brankára Neuera Gebauer. Gólman hostí bol pripravený.
     
    2
    Ani Arminia sa však ďaleko nedostala a loptu odovzdala naspäť hosťom. Goretzka sa tlačil k strele spoza domácej šestnástky, na poslednú chvíľu mu ale loptu vypichol Gebauer.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia. Prvá rozohrávka sa však Bayernu nevydarila a loptu získali v strede poľa domáci.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Arminia bude hrať v čiernych dresoch, Bayern v bielych.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – de Medina, Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Kunze, Prietl – Gebauer, Doan, Hartel – Klos (C).
    Náhradníci: Linnér – Seufert, Córdova, Behrendt, Laursen, J. Nilsson, Yabo, Edmundsson, Schipplock.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández – Tolisso, Goretzka – Gnabry, T. Müller, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – B. Sarr, A. Davies, Javi Martínez, J. Boateng, Choupo-Moting, Costa, Musiala, Roca.

    Rozhodca: Siebert – Koslowski, Seidel.
     
    Kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 sa tento zápas odohrá bez divákov.
     


    Vzájomné zápasy

    Zatiaľ posledný vzájomný bundesligový zápas týchto dvoch klubov sa odohral v apríli 2009, keď Bayern vyhral v Bielefelde 1:0. Bayern vyhral posledných 5 vzájomných ligových zápasov za sebou a až v štyroch z nich nedostal od Bielefeldu ani jeden gól.
     


    Bayern Mníchov

    Obhajca titulu a víťaz Ligy majstrov už na úvod nového ročníka získal Superpohár UEFA i Nemecký superpohár a skvele vstúpil i do novej sezóny Bundesligy, keď v prvom kole zdemoloval Schalke 8:0. Následne však Bayern prehral v Hoffenheime 1:4, čo bola jeho zatiaľ jediná prehra v roku 2020. V zatiaľ poslednom odohranom zápase sa opäť zaskvel poľský kanonier Robert Lewandowski, ktorý štyrmi gólmi prakticky rozhodol o výhre Bayernu nad Herthou (4:3).

    Predošlé ligové zápasy:
    Bayern – Schalke 8:0
    Hoffenheim – Bayern 4:1
    Bayern – Hertha 4:3
     


    DSC Arminia Bielefeld

    Arminia sa vrátila do Bundesligy po 11 rokoch ako jasný víťaz 2. Bundesligy, v ktorej za celú minulú sezónu prehrala len dva zápasy. Už úvod nového bundesligového ročníka navyše naznačil, že nováčik by nemusel byť v najvyššej nemeckej súťaži len do počtu, keď v troch zápasoch vybojoval štyri body a prvýkrát prehral až v treťom kole v Brémach. Problémom Bielefeldu môže byť útočná produktivita, za tri úvodné zápasy totiž strelil len dva góly.

    Predošlé ligové zápasy:
    Frankfurt – Bielefeld 1:1
    Bielefeld – Kolín nad Rýnom 1:0
    Brémy – Bielefeld 1:0
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu DSC Arminia Bielefeld – Bayern Mníchov. Stretnutie 4. kola nemeckej Bundesligy sa začne o 18:30.

    Michal Sadlek

    Góly: 58. Doan – 8. T. Müller, 26. Lewandowski, 45+1. Lewandowski, 51. T. Müller

    Karty:   73. de Medina (BIE)   76. Tolisso (BAY)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:6.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – de Medina (83. Behrendt), Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Kunze (70. Schipplock), Prietl – Gebauer (70. Yabo), Doan (90. Seufert), Hartel (90. Edmundsson) – Klos (C).
    Náhradníci: Linnér – Seufert, Córdova, Behrendt, Laursen, J. Nilsson, Yabo, Edmundsson, Schipplock.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández (90. A. Davies) – Tolisso, Goretzka (65. Javi Martínez) – Gnabry (65. Costa), T. Müller, Coman (86. Musiala) – Lewandowski (86. Choupo-Moting).
    Náhradníci: Nübel – B. Sarr, A. Davies, Javi Martínez, J. Boateng, Choupo-Moting, Costa, Musiala, Roca.

    Rozhodca: Siebert – Koslowski, Seidel