Augsburg – Lipsko 0:2 (kon.) | Freiburg – Brémy 1:1 (kon.) | Hertha – Stuttgart 0:2 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 0:1 (kon.) | Mainz – Leverkusen 0:1 (kon.) | Bielefeld – Bayern 1:4 (kon.)
Mönchengladbach – Wolfsburg 1:1 (kon.)
koniec
DSC Arminia Bielefeld
1:4 (0:3)
Bayern Mníchov
Sobota 17.10.2020, 18:30 • SchücoArena, Bielefeld • Nemecká Bundesliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58
    Tím Bielefeld práve strelil gól!
    Domáci znižujú! Po rohovom kope stratil Bayern loptu pred šestnástkou Bielefeldu a domáci okamžite vyrazili do rýchleho protiútoku. Klos potiahol hrací predmet k pokutovému územiu Bayernu, kde ho prihral do pravej strany RICUMU DOANOVI a ten krížnou strelou po zemi poslal loptu k pravej tyči Neuerovej brány.
     
    51
    Bayern dal gól!
    Bayern si otvára strelecký účet i v druhom polčase! Lewandowski presným centrom z pravej strany nakopol loptu do stredu šestnástky, kam si nabehol THOMAS MÜLLER. Jeho strela z prvej sa odrazila od brvna do siete za bezmocného brankára Ortegu.
     
    45+1
    Bayern dal gól!
    Hostia strieľajú domácim v úplnom závere prvého dejstva gól do šatne! Müller prihral na hranici šestnástky loptu k ROBERTOVI LEWANDOWSKÉMU, ktorý si ju spracoval a vystrelil. Jeho pokus však zrazil pri snahe o blok do protipohybu vlastného brankára Ortegu Pieper a domáci gólman už na túto zmenu smeru lopty nedokázal zareagovať.
     
    26
    Bayern dal gól!
    Hostia odskakujú do dvojgólového náskoku! Goretka s Comanom obrali na ľavom krídle o loptu de Medinu a Goretzka ju potom potiahol k šestnástke Bielefeldu. Prihrávkou na jej hranicu našiel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, ktorý si loptu spracoval a potom poslal prízemnou strelou pravačkou k pravej tyči Ortegovej brány.
     
    8
    Bayern dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Süleho prihrávku zo stredu poľa predĺžil pätičkou do šestnástky na rozbehnutého Müllera Lewandowski. THOMAS MÜLLER najprv prihrával pred vybiehajúcim brankárom Ortegom na Comana, vracajúci sa obranca Bielefeldu ale loptu zastavil priamo pred Müllerom a ten ju už zblízka dorazil do odkrytej domácej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 58. Doan – 8. T. Müller, 26. Lewandowski, 45+1. Lewandowski, 51. T. Müller

    Karty:   73. de Medina (BIE)   76. Tolisso (BAY)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:6.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – de Medina (83. Behrendt), Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Kunze (70. Schipplock), Prietl – Gebauer (70. Yabo), Doan (90. Seufert), Hartel (90. Edmundsson) – Klos (C).
    Náhradníci: Linnér – Seufert, Córdova, Behrendt, Laursen, J. Nilsson, Yabo, Edmundsson, Schipplock.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, Lucas Hernández (90. A. Davies) – Tolisso, Goretzka (65. Javi Martínez) – Gnabry (65. Costa), T. Müller, Coman (86. Musiala) – Lewandowski (86. Choupo-Moting).
    Náhradníci: Nübel – B. Sarr, A. Davies, Javi Martínez, J. Boateng, Choupo-Moting, Costa, Musiala, Roca.

    Rozhodca: Siebert – Koslowski, Seidel