Zlaté Moravce – Nitra 3:1 (kon.) | Michalovce – Dunajská Streda 2:4 (kon.) | Slovan Bratislava – Sereď 3:0 (kon.)
Senica – Ružomberok 1:2 (kon.) | Trenčín – Pohronie 1:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:1 (1:0)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Sobota 17.10.2020, 17:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentačné mužstvá AS Trenčín a FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Po reprezentačnej prestávke pokračuje slovenská Fortuna liga svojim 10. kolom. Kvôli koronavírusu sa na Slovensku hrá z futbalových súťaží práve len Fortuna liga, zvyšné ligy dostali stopku na neurčito. V Žiline sa uskutoční stretnutie dvoch posledných tímov tabuľky.

    AS Trenčín
    Trenčín je určite z priebehu novej sezóny veľmi sklamaný. Celok, ktorý mal ambície hrať o prvú šestku a možno aj viac sa momentálne nachádza na predposlednom 11. mieste a na svojom konte má len 7 bodov a to za jednu výhru a štyri remízy. Naposledy Trenčín prehral so Senicou 0:1.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
    Pohronie malo výborný vstup do súťaže, ale následne prišiel útlm a veľké zemestrasenie sa udialo vo vedení klubu. Skončili tréner Mikuláš Radványi a aj športový riaditeľ Miroslav Filipko. Hostia majú momentálne na svojom konte rovnako 7 bodov ale sú na poslednom mieste kvôli horšiemu skóre.

    Oba celky sa potrebujú bodovo chytiť. Ako dopadne toto stretnutie? Sledujte náš online prenos.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Križan, Pirinen – El Mahdioui, Zubairu – Roguljić (C), Kadák, Ghali – Ikoba

    Náhradníci: Bergsen – Čataković, Corryn, Pires, Slávik, Tučný, Depetris

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Jacko, Pavlík, Špiriak – Badolo, Weir, Obročník, Mazan, Petrák – Blahút, Bimenyimana

    Rozhodca: Adam Somoláni – Peter Kováč, Mário Roszbeck – Dušan Sedlák
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Križan, Pirinen – El Mahdioui, Zubairu – Roguljić (C), Kadák, Ghali – Ikoba

    Náhradníci: Bergsen – Čataković, Corryn, Pires, Slávik, Tučný, Depetris.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Jacko, Pavlík, Špiriak – Badolo, Weir, Obročník, Mazan, Petrák – Blahút, Bimenyimana

    Náhradníci: Dovec – Bangala, Fadera, Chríbik, Kramár, Matić, Župa

    Rozhodca: Adam Somoláni – Peter Kováč, Mário Roszbeck – Dušan Sedlák
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas v Žiline je už v plnom prúde, výkop mal Trenčín, ktorý hrá dnes v červených dresoch, Pohronie nastúpilo v žltých.
     
    2
    Trenčín aj Pohronie sa pokúsili o svoj prvý útočný výpad v tomto zápase, ale videli sme len nepresné prihrávky na oboch stranách.
     
    3
    Hra je momentálne prerušená, jeden z hráčov hostí musí byť ošetrený. Konkrétne to je Bimenyimana, zatiaľ je teda v opatere lekárov.
     
    4
    Bimenyimana odišiel za postranú čiaru a dianie na hracej ploche môže pokračovať ďalej. Uvidíme, či sa hosťujúci futbalista vrátiť späť do hry, alebo bude musieť Pohronie vynútene striedať.
     
    5
    Momentálne je pri lopte Trenčín, ktorý sa snaží o prechod na útočnú polovicu. Je to súboj tabuľkových susedov, oba tímy potrebujú v tomto zápase bodovať.
     
    6
    Pohronie vysoko napáda rozohrávku súpera, do kombinácie Trenčína sa zapája aj brankár Šemrinec. Zatiaľ teda čakáme na prvý vážnejší moment v prvom polčase.
     
    7
    Zubairu poslal loptu do pokutového územia, ale ako prvý bol pri lopte brankár Jenčo a tak domáci z tejto akcie nič zaujímavého nevyťažili.
     
    8
    Smerom dopredu prenikal hosťujúci Petrák, bol pri tom faulovaný a tak Pohronie ešte zostáva pri lopte. Trenčín sa momentálne musí brániť na svojej polovici ihriska.
     
    9
    Blahút sa snažil presadiť v pokutovom území Trenčína, ale defenzíva súpera bola úspešná a Pohronie vyltačilo späť na jeho polovicu. Už aj futbalisti Trenčína vysoko napádajú rozohrávku súpera.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka v Žiline je už minulosťou. Zatiaľ sme nič zaujímavého nevideli, z oboch strán je to bojovný futbal a sledujeme aj tvrdé súboje.
     
    11
    Pekný útočný výpad Trenčína a je tu prvá veľká šanca tohto zápasu! Kadák dostal presnú prihrávku na hranici pokutového územia, jeho strelu pod brvno vyrazil Jenčo na rohový kop!
    11. Jakub Kadák (TRE), Tomáš Jenčo (POH)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    12
    Pohronie dokázalo ubrániť aj rohový kop a už získava loptu na svoje kopačky. Toto bol pekný úsek hry v podaní Trenčína, verme že zaujímavých momentov bude len pribúdať.
     
    13
    Ďalšia lopta do pokutového územia Pohronia, ale lopta končí len u brankára Jenča a ten ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    14
    Jenčo musel vyboxovať nebezpečný center, k odrazenej lopte sa dostal Roguljić, ale jeho poku z dobrej pozície bol zblokovaný do bezpečia! Trenčín pokračuje vo veľkom nápore.
     
    15
    Pri lopte je však už teraz Pohronie, ktoré sa snaží hru upokojiť. Trenčín sa presúva späť na svoju polovicu ihriska.
     
    16
    Ikoba sa snažil rozbehnúť útočnú akciu svojho tímu, ale fauloval pri tom Badola a tak Trenčín stráca loptu. Hostia sa teraz smerom dopredu moc neponáhľajú.
     
    17
    Nedovolený zákrok zo strany Trenčína a Pohronie získava zaujímavý priamy kop tesne pred pokutovým územím súpera. Centrovaná lopta však nebola úspešná a nasleduje odkop od Šemrincovej brány.
     
    18
    Tempo hry nám teraz postupne opadá. Pohronie sa smerom dopredu moc nehrnie, Trenčín sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky. Snáď sa obraz hry čoskoro zmení.
     
    19
    Momentálne je pri lopte Trenčín, ktorý sa snaží o prechod do útoku. Ďalej ako po stred poľa sa však futbalisti v červených dresoch nedostávajú.
     
    20
    Trenčín zahrával aut na útočnej polovici, ale následne hostia znova vytlačili súpera do stredu ihriska. Hostia sú zatiaľ v defenzíve veľmi pozorní.
     
    21
    Útočná aktivita Trenčína je prerušená útočným faulom a loptu tak má v moci Pohronie. Hostia sa stále smerom dopredu neponáhľajú, snažia sa o postupný útok.
     
    22
    Dostávame sa do druhej polovice úvodného dejstva. Zatiaľ mal Trenčín dve zaujímavé príležitosti, ale Pohronie dokázal podržať brankár Jenčo.
     
    23
    Opäť sledujeme kombináciu Trenčína na útočnej polovice. Zrejme je to taký typický obraz hry a ten uvidíme počas celého stretnutia. Nechajme sa však prekvapiť.
     
    24
    Aj toto útočné ťaženie Trenčína sa končí nedovoleným zákrokom a loptu na svojej polovici ihriska rozohráva Pohronie.
     
    25
    Konečne sa do útoku dostalo aj Pohronie, ale defenzíva Trenčína včas zasiahla a znova tak sledujeme útočnú snahu futbalistov v červených dresoch.
     
    26
    Trenčín dal gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Výbornú robodu spravil Ghali, ktorý dostal loptu do pokutového územia, následne prihral na hranicu šestnástky a odtiaľ ASCHRAF EL MAHDIOUI skóruje presne k tyčke – 1:0!
    26. Aschraf El Mahdioui - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    27
    Trenčín sa dostáva do zaslúženého vedenia a na rade je tak teraz Pohronie, ktoré bude musieť doťahovať náskok svojho dnešného súpera.
     
    28
    Žltú kartu dostáva Eduvie Ikoba (AS Trenčín).
     
    29
    Momentálne je pri lopte Pohronie, ktoré sa snaží o prechod na útočnú polovicu. Hostia pridávajú na svojej aktivite a snažia sa o rýchlu gólovú odpoveď.
     
    30
    Polhodina tohto stretnutia v Žiline je už minulosťou. Trenčín aktuálne vyhráva nad Pohroním 1:0!
     
    31
    Hostia zahrávali rohový kop, ale k ohrozeniu súperovej brány to neviedl. Hra sa však čoraz viac vyrovnáva a konečne začína v útoku hroziť aj Pohronie.
     
    32
    Do zakončenia sa dostal na hranici pokutového územia Mazan, ale trafil len Križana a Pohronie získava ďalší rohový kop.
     
    33
    Po rohovom kope hostia pokračovali v obliehaní súperovej šestnástky a po nedovolenom zákroku zahrávalo Pohronie priamy kop. Weirov center dostal Trenčín do bezpečia.
     
    34
    Nepresná prihrávka smerovala za postranú čiaru, loptu na svojej polovici ihriska získava Trenčín.
     
    35
    Zakrátko sme sledovali ďalší útok hostí, Blahút poslal dlhý center do pokutového územia, ale lopta smeruje za postranú čiaru a bude to odkop od Šemrincovej brány.
     
    36
    Necelých desať minút zostáva do konca prvého polčasu. Trenčín si stále drží tesné vedenie o jeden gól, dočkáme sa do prestávky ešte nejakého presného zásahu?
     
    37
    Od streleného gólu Trenčína sme však nič ďalšieho zaujímavého nevideli. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok úvodného dejstva v Žiline.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Michal Obročník (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    39
    K lopte sa dostáva Trenčín, futbalisti v červených dresoch sa nemajú kam v závere prvého polčasu ponáhľať.
     
    40
    Zubairu bol faulovaný na hranici pokutového územia a tak bola z toho nebezepčný priamy kop pre Trenčín! El Mahdioui to vyskúšal priamou strelou na bránu a trafil spojnicu!
    40. Aschraf El Mahdioui (TRE)
    Zdroj: www.huste.tv
     
    41
    Brankár Jenčo a celý jeho tím tak mal teraz šťastie. Trenčín tak aj naďalej vyhráva 1:0 a tento stav bude chcieť do polčasovej prestávky minimálne udržať.
     
    42
    Nedovolený zákrok zo strany Trenčína na útočnej polovici, k lopte sa tak dostáva Pohronie.
     
    43
    Hra je teraz prerušená, na ihrisku zostáva ležať hráč hostí a konkrétne to je Mazan. Po krátkom ošetrení ide za postranú čiaru a záver prvého polčasu môže plynúť ďalej.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať. Boli tam dve ošetrenia a strelený gól, zrejme aspoň jedna minúta navyše to bude.
     
    45
    Hostia založili rýchly protiútok, k lopte sa dostal Petrák a následne z pokutového územai nebezpečne zakončil, brankár Šemrinec mal čo robiť aby jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    45+2
    V závere nadstaveného času je lopta na kopačkách Trenčína, ktorý sa už hlavne snaží v pokoji dohrať úvodné dejstvo.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo tohto zápasu v Žiline je už minulosťou. Od začiatku do zápasu vstúpil aktívnejšie Trenčín a v 26. minúte otvoril skóre El Mahdioui. Viacej gólov už v prvom polčase nepadlo, aj keď Trenčín mal stále prevahu. Zo strany Pohronia zaujal moment na konci prvého polčasu, ale Balhútovu strelu dokázal Śemrinec vyraziť do bezpečia. Trenčín ešte mal počas prvého polčasu dve zaujímavé šance, ale hostí podržal brankár Jenčo.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:03.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas v Žiline je už v plnom prúde, výkop mal Trenčín. Ani jeden z trénerov nestriedal.
     
    47
    V pokutovom území hostí chcel zakončovať Kadák, ale do cesty s mu postavil Špiriak a po útočnom faule je hra prerušená, hráč hostí musí byť ošetrený.
     
    48
    Dianie v druhom polčase môže pokračovať ďalej, Jenčo rozohrával loptu od svojej brány. Práve Pohronie musí doťahovať náskok svojho dnešného súpera.
     
    49
    Pri lopte je však teraz Trenčín, ktorý sa snaží o ďalší prechod do útoku. Hostia majú čo v druhom polčase zlepšovať, ak pomýšľajú na body z tohto stretnutia.
     
    50
    Pohronie založilo rýchly protiútok, ale po faule získava znova loptu na svoje kopačky Trenčín. Futbalisti v červených dresoch zvolili postpný prechod na polovicu súpera.
     
    51
    V druhom polčase zatiaľ čakáme na nejaký zaujímavý moment, sledujeme skôr futbal medzi šestnástkami.
     
    52
    Hosťujúci Mazan krásnou pätičkou vysunul v pokutovom území do šance Petráka, ale len v ideálnej pozícii bránu súpera prestrelil! Táto situácia volala po góle!
     
    53
    Veľa šancí Pohronie v tomto zápase zatiaľ nemalo a podobné situácie musí premieňať na gól, ak chce v tomto zápase bodovať.
     
    54
    Trenčín sa presúva s loptou na útočnú polovicu a v týchto chvíľach drží súpera pod tlakom.
     
    55
    Zrazená prihrávka do pokutového územia hostí a nasledovať bude rohový kop Trenčína. Hostia sa tak musia aj naďalej brániť.
     
    56
    Kadákov center dokázali hostia upratať do bezpečia, následne sa Pohronie rýchlo presúva do útoku.
     
    57
    Druhá veľká šanca pre Pohronie v druhom polčase! Opäť Mazan dostal loptu do pokutového územia, ale Bimenyimana v ideálnej pozícií na skórovanie poslal loptu len do brankára Šemrinca!
     
    58
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Badolo, ten zakončoval spoza pokutového územia a Šemrinec musel loptu vyraziť na rohový kop! Pohronie tak môže v tlaku pokračovať.
     
    58
    Pohronie dalo gól!

    A je vyrovnané! Pohronie výborne zahralo tento rohový kop, Mazan poslal center od rohovej zástavky pred Šemrincovu bránu, tam vznikol následne veľký zmätok a JAMES WEIR hlavou pretlačil loptu do siete – 1:1!
    58. James WEIR - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    59
    Tento zápas v Žiline tak začína odznova. Pohronie zlepšilo svoju hru v druhom polčase a verme, že ešte veľa zaujímavých momentov uvidíme.
     
    60
    Hodina stretnutia medzi Trenčínom a Pohroním je už minulosťou. Platí nerozhodný stav 1:1!
     
    61
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bernard Petrák, prichádza Richard Župa.
     
    62
    Trenčín je s nerozhodným stavom nespokojný a okamžite sa snaží o rýchlu odpoveď a vrátiť sa tak späť do vedenia o jeden gól.
     
    63
    Pohronie je veľmi aktívne pri napádaní súperovej rozohrávky, hostia sa pokúšajú zakladať rýchle brejky. Ešte to bude dnes v Žiline veľký boj z oboch strán.
     
    64
    Nový muž na ihrisku Źupa sa snažil odcentrovať do pokutového územia Trenčína, cez obranu súpera sa však nedokázal predrať a lopta je na kopačkách súpera.
     
    65
    Futbalisti v červených dresoch sa pokúšajú o rýchly prechod na útočnú polovicu. Hostia sa tak opäť musia brániť a vyvarovať sa každej jednej chybe.
     
    66
    Bimenyimana sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, Šemrinec dokázal jeho pokus skrotiť a následne rýchlo rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    67
    Zakrátko Pohronie pekne zakombinovalo pred pokutovým územím, ale Trenčín včas zapracoval v defenzíve a súperovi neumožnil ani vystreliť.
     
    68
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ante Roguljić, prichádza Adam Tučný.
     
    69
    Momentálne sledujeme obraz hry, kde sa oba celky snažia hrať aktívne, ale nedarí sa im presadiť cez obranu súpera. Uvidíme, ako sa toto stretnutie bude ďalej vyvíjať.
     
    70
    Ikoba to vyskúšal spoza pokutového územia, jeho zblokovaný pokus brankár Jenčo pohodlne pokryl a loptu už dostáva na svojich spoluhráčov.
     
    71
    Zostáva nám necelých 20 minút do konca tohto stretnutia v Žiline. Zatiaľ to smeruje k deľbe bodov, ale v aktivite ani jeden celok nepoľavuje.
     
    72
    Hra sa musela prerušiť, na ihrisku zostal ležať hosťujúci Mazan. Oba tímy sa tak rýchlo občerstvia a dianie v druhom polčase môže pokračovať ďalej.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Blahút, prichádza Alieu Fadera.
     
    74
    Ofsaajd zastavil útočný výpad Ghaliho, futbalista Trenčína príliš skoro vyštartoval za dlhou prihrávkou a tak loptu získava na svojej polovici ihriska Pohronie.
     
    75
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale už dlhšiu dobu úspešne pracujú defenzívy aktérov tohto zápasu.
     
    76
    Pohronie nepresne zakombinovalo pred pokutovým územím súepra a loptu má na svojich kopačkách Trenčín.
     
    77
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Eduvie Ikoba, prichádza David Depetris.
     
    78
    Nepresná prihrávka do pokutového územia hostí, Jenčo rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    79
    Dostávame sa do záverečnej časti tohto zápasu v Žiline. Obom tímom už trocha dochádzajú sily, smeruje to k deľbe bodov, ale ešte nepredbiehajme.
     
    80
    Po zrazenom prízemnom centri získava Trenčín rohový kop. Pohronie sa tak ešte bude musieť brániť.
     
    81
    Jenčo vyboxoval točený center pred jeho bránu, tlak Trenčína ešte trvá. Pohronie sa snaží vysoko dostupovať rozohrávku súpera.
     
    82
    Hostia založili rýchly brejk, ale nič z neho nevyťažili, keďže Fadera poslal nepresnú prihrávku a lopta končí za postranou čiarou.
     
    83
    Na ihrisku zostal ležať Bimenyimana, ktorý musí byť v tomto zápase už druhýkrát ošetrený. Hra je tak prerušená, čo sa Trenčínu moc nepáči.
     
    84
    Bimenyimana musel opustiť ihrisko na nostítkach. Zatiaľ je za postranou čiarou ošetrovaný, zrejme a tak už do hry nevráti.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Kadák, prichádza Milan Corryn.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Michal Obročník, prichádza Peter Chríbik.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Bon-Fils Caleb Bimenyimana, prichádza Kojo Matić.
     
    86
    Momentálne je pri lopte Trenčín, ale má problémy s prechodom na útočnú polovicu. No uvidíme, čo nám ponúkne samotný záver tohto zápasu.
     
    87
    Pohronie nebezpečne zakombinovalo pred pokutovým územím súpera, ale k ničomu zaujímavému sa už hostia nedostali.
     
    88
    Hostia zahrávali priamy kop na útočnej polovici, Mazanov center našiel len obrancov súpera. Trenčín sa však ešte musí brániť.
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    90
    V závere riadnej hracej doby zahrával Trenčín priamy kop zo zaujímavej pozície. Po Tučného centrovanej lopte sa do hlavičky dostal Pirinen, ale Šemrinec bol na mieste a jeho pokus zneškodnil.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!
     
    90+2
    Predsa len sa ešte oba celky snažia hrať aktívne smerom dopredu, príliž však už radšej neriskujú. Nebol by už potom čas a priestor na nápravu.
     
    90+3
    Trenčín zahrával ďalší priamy kop, ale hostia sa úspešne ubránili a momentálne majú loptu na svojich kopačkách.
     
    90+4
    Čoskoro uplynie aj nadstavený čas. Už to tak vyzerá, že sa v tomto zápase, ktorý sa hrá v Žiline, budú body deliť.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držanie lopty: 51 % : 49 %.
    Strely na bránku: 3:5. Strely mimo: 1:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 25:19.
     
    V druhom polčase padol rovnako iba jeden presný zásah. V 58. minúte vyrovnal za hostí Wier a tak stanovil konečný výsledok na 1:1! Až tak pohľadné stretnutie sme dnes v Žiline nevideli, v prvom polčase bol aktívnejší Trenčín, ale v druhom polčase to už bolo vyrovnané. Súboj tabuľkových susedov tak víťaza nemá, oba celky získavajú po jednom bode.

    Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (18:53:40)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 26. El Mahdioui (Ghali) – 58. Weir (Mazan)

    Karty:   28. Ikoba (TRE) – 38. Obročník (POH)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 1:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 25:19.
    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Križan, Pirinen – El Mahdioui, Zubairu – Roguljić (C) (68. Tučný), Kadák (84. Corryn), Ghali – Ikoba (77. Depetris).
    Náhradníci: Bergsen – Čataković, Corryn, Pires, Slávik, Tučný, Depetris.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Jacko, Pavlík, Špiriak – Badolo, Weir, Obročník (85. Chríbik), Mazan, Petrák (61. Župa) – Blahút (73. Fadera), Bimenyimana (85. Matić).
    Náhradníci: Dovec – Bangala, Fadera, Chríbik, Kramár, Matić, Župa.

    Rozhodca: Adam Somoláni – Peter Kováč, Mário Roszbeck – Dušan Sedlák