František Fodor - Matěj Kuzník Vítěz: M. Kuzník (TKO) (kon.) | Andrej Kalašník - Ole-Jorgen Johnsen Vítěz: A. Kalašník (KO) (kon.)
Vlasto Čepo - Mateusz Strzelczyk Vítěz: M. Strzelczyk (submise) (kon.) | Karlos Vémola - Thomas Robertsen Víťaz: Karlos Vémola (CZE) (kon.)
David Kozma - Máté Kertesz Víťaz: David Kozma (CZE) (kon.)
koniec udalosti
Vlasto Čepo - Mateusz Strzelczyk

Vítěz: M. Strzelczyk (submise)

cz Sobota 17.10.2020, 20:17Oktagon MMA
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Strzelczyk (submise – armbar) (20:30:06)
     
    Třetí duel hlavní karty je minulostí a máme tu velké překvapení. Favorizovaný Vlasto Čepo nakonec svému soupeři podlehl ve druhém kole na submisi. V prvním kole jsme sledovali naprosto vyrovnanou partii, zlom ale přišel v úvodu druhého kola, kdy Mateusz Strzelczyk shodil svého soupeře na zem, kde předvedl suverénní jízdu. Nejprve to vypadalo na ukončení via TKO, Polák se však odvážil k armbaru, který slavil úspěch.
     
    Konec zápasu.
     
    04:20
    To jsou věci! Mateusz Strzelczyk měl naprosto dominantní pozici na zemi, kde se pokusil o další ground and pound. Vlasto Čepo to ustál, jenomže poté si nedal pozor na ukázkový armbar, který v podání Poláka slavil úspěch.
     
    04:00
    Minuta do konce druhého kola.
     
    03:12
    Čepo dokonce svému soupeři umožnil plný mount, což pro Poláka znamenalo signál ke ground and pound. Jeho protivník se však stále drží ve hře.
     
    02:25
    Mateusz Strzelczyk to udělal zkušeně, soupeřovu ruku totiž zahákl mezi své nohy, což je pro Čepa velice nepříjemné. Polák začíná na zemi dominovat.
     
    01:58
    Strzelczyk si snaží na zemi vylepšit pozici, což se mu nedaří dle představ. Naopak Čepo svého soupeře drží blízko svému tělu, čímž znemožňuje údery.
     
    01:18
    Tak až nyní to Polákovi vyšlo, neboť soupeře celkem jednoduše hodil na zem. Mateusz Strzelczyk se nachází v sidu, Čepo zatím nemá sebemenší problém.
     
    00:48
    Mateusz Strzelczyk se pokoušel svého soupeře podrazit k zemi, což se málem povedlo. Čepo však ustál rovnováhu a stále se nacházíme u pletiva.
     
    00:20
    Aktivní nástup do druhého kola v podání Vlasta Čepa, který se rozmáchl pravou zadní, jenomže poté se mu nepovedlo trefit. Sledujeme klinč u pletiva.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    04:26
    Strzelczyk možná trochu zbytečně nechal ruce dole, což dalo Čepovi podnět k útoku. Polák však Čepa zničehonic podrazil k zemi, kde zřejmě do konce kola zůstaneme.
     
    03:44
    Mateusz Strzelczyk v ideální moment vystartoval a trefil dobrou levačku. Čepo však přidal na aktivitě, jenomže jeho soupeř je velmi dobře připraven.
     
    03:17
    Polák to zkoušel prošlápnutím na koleno, vzápětí Čepo útočil low kickem na stejnou nohu. Mateusz Strzelczyk se nechal zatlačit a poté útočil zvedákem.
     
    02:36
    Je za námi polovina prvního kola a nic moc zajímavého jsme zatím neviděli. Sledujeme opatrnou podívanou, ani jeden z borců nechce udělat chybu.
     
    01:58
    O pár vteřinek později další low kick v podání Čepa, načež to jeho soupeř zkoušel kopem na hlavu. To bylo hodně naivní, jednalo se o čitelný úder.
     
    01:22
    Mateusz Strzelczyk byl zatlačen směrem k pletivu, přičemž to Čepo zkoušel útokem na spodek. Polák to dokázal přečkat a poté útočil levou přední.

    David Suchý