Eibar – Osasuna 0:0 (kon.) | Bilbao – Levante 2:0 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:1 (kon.)
Alavés – Elche 0:2 (kon.) | Huesca – Valladolid 2:2 (kon.) | Real Betis – Sociedad 0:3 (kon.)
koniec
SD Huesca
2:2 (0:1)
Real Valladolid
cz Nedeľa 18.10.2020, 18:30 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:25:12)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:24.
     
    Je konec! Druhý poločas přinesl zajímavou podívanou, hlavně desetiminutovka, ve které padly hned tři góly. Nejprve pokutová kop bezpečně proměnil Waldo Rubio a hosté vedli o dvě branky. O minutu později však bylo sníženo, když se střelou na zadní tyč prosadil Rafael Mir . Domácím se navíc o čtyři minuty později povedlo srovnat. Sandro Ramírez po několika vteřinách dorazil míč za čáru po zákroku gólmana.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ke konci utkání se nám dopřed dostal po delší době Valladolid, který měl nakonec velkou šanci! Marcos André se dostal těsně za hranici šestnáctky, ale svým pokusem tyč těsně minul!
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Pablo Maffeo Becerra se neodhodlal k centru, a tak vrátil míč Jorgemu Pulidovi. Jeho centr ale nebyl dobrý a odhlavičkoval ho první obránce hostí.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Joaquin Fernández (Real Valladolid).
     
    88
    Na dělení bodu to vypadá už hodně. Domácí se snaží, ale gólovku si nevytvořili, zatímco hosté hrozí z protiakcí, ale na branku se také ještě netrefili.
     
    86
    Nacho Martínez táhl akci svého týmu po levé straně, ale k centru se neodhodlal. Poslal jen zpětný pas, načež přišel přízemní centr, na který nikdo nedosáhl.
     
    85
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních pět minut, možná nějaké menší nastavení. Huesca je sice brance blíže, ale stav je stále srovnaný.
     
    84
    Škoda, tomuhle pokusu nechybělo mnoho! Hostující útočník se hnal za obranu, kam na něj mířila přihrávka, ovšem poslední domácí hráč míč zastavil.
     
    83
    Domácí měli výhodu, kterou ale nevyužili k rychlému protiútoku. Nakonec jsme však viděli centr, na který Sandro Ramírez o kousek nedosáhl, byl vyšší.
     
    82
    Domácí hráči zase mají balón na svých kopačkách, ale jsou jen na své obranné polovině. Andrés Fernández se také dotkl míče, poté přišla chyba Huescy.
     
    81
    Jenže tohle byla šance na rozhodnutí dnešního zápasu! Dimitris Siovas se dostal k hlavičce, ale jeho pokus skončil na pravé tyči, škoda!
     
    80
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Waldo Rubio, přichází Raúl García.
     
    79
    Fotbalisté v modrofialových dresech se sice drží na míči, ale do velké šance se nemohou dostat. Roberto dnes navíc opravdu drží svůj tým nad vodou.
     
    78
    Domácí měli k dispozici rohový kop, který byl mířen na přední tyč. Tam jeden z hráčů Huescy upadl, ale za tohle rozhodčí penaltu určitě neodpíská.
     
    77
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Luisinho, přichází Javier Galán.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Borja García, přichází Sergio Gómez.
     
    76
    Zatím to vypadá, že se dnes dočkáme spíše nějakého remízového stavu. Domácí fotbalisté jsou sice lepší na hřišti, ale hosté se bez potíží brání.
     
    75
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Shon Zalman Weissman.
     
    74
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Sergi Guardiola, přichází Marcos André.
     
    74
    Pablo Maffeo Becerra dostal přihrávku na pravou stranu, ale byl obrán svým soupeřem.
     
    73
    Pablo Maffeo Becerra nebyl ani trochu spokojený s udělením žluté karty, avšak sudí svůj výrok nezmění. Hosté to zkusili dlouhým nákopem, ale neúspěšně.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Pablo Maffeo Becerra (SD Huesca).
     
    71
    Fotbalisté v bílomodrých dresech se pustil do napadání na útočné polovině, čímž nadělal značné problémy svému sokovi. Ten to ale nakonec balón udržel.
     
    70
    Nacho Martínez ležel poměrně dlouho na zemi, když se tedy domácí rozhodli, že míč zakopnou. V tu chvále se jejich soupeř zvedl. Real ale míč sportovně vrátil
     
    69
    Do konce zápasu nám chybí posledních dvacet minut a David Ferreiro zkusil své střelecké štěstí. Jenže jeho ránu zastavil někdo z bránících hráčů.
     
    68
    Tempo utkání přece jen už opadlo. Valladolid bude rozhodně zklamaný, jelikož vedl o dvě branky. Vedení ale ztratili během čtyř minut o své vedení přišli.
     
    67
    Jorge Pulido nyní nezvládl úplně odkop, ale byl v hodně těžké pozici. Poslal tak míč jen mimo hřiště a hosté se můžou po delší době ukázaz také v ofenzivě.
     
    66
    David Ferreiro táhl akci svého týmu po pravé straně a ještě posunul míč na spoluhráče. Jeho centr ale žádné starosti obraně hostujícího Realu nenadělal.
     
    65
    Óscar Plano byl tím hráčem, který se ocitl na pažitu už podruhé během krátké chvíle. Drží se za nohu a je otázkou, jestli dnes dohraje celé utkání.
     
    64
    Jeden z hostí se skácel na zem, ale rozhodčí zákrok na něj jako faul nevyslyšel. Hráč Valladolidu se navíc po chvíli zvedl pustí se do bránění akce soupeře.
     
    63
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fede, přichází Joaquin Fernández.

    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Rubén Alcaraz, přichází Kike Pérez.
     
    62
    Domácí hráči si nyní nerozuměli s gólmanem a mohli být rádi, že toho hosté nijak nevyužili. Hlavní rozhodčí tohoto utkání totiž nakonec píská ofsajd Realu.
     
    61
    Je dobré říci, že trenér domácího týmu měl opravdu šťastnou ruku při střídání. Sandro Ramírez byl na hřišti nějakých třicet sekund, ani ne a skóroval.
     
    60
    Už je za námi hodina hry a do jejího konce nám tak chybí nějakých třicet minut. Zatím jsme v tomtto střetnutí viděli čtyři branky, dočkáme se dalších?
     
    59
    Druhý poločas zatím přináší opravdu parádní podívanou, která snad bude pokračovat i nadále. Nyní tak mohou zaútočit hosté, kteří se drží u balónu.
     
    56
    Huesca právě vstřelila branku! Tak to je parádní desetiminutovka tohoto utkání! První hlavičku sice skvělým zákrokem ještě gólman vyrazil, ale k míči měl poté nejblíže SANDRO RAMÍREZ, který byl na hřišti jen pár vteřin, ale ty využívá naprosto skvěle!
     
    56
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Javier Ontiveros, přichází Sandro Ramírez.
     
    56
    Mohlo být srovnáno, ale domácí fotbalisté si na to ještě musí počkat! Jeden z hráčů Huescy dostal přihrávku do dobré pozice, ovšem Roberto předvedl skvělý zákrok proti této střele!
     
    55
    Zápas nám nyní nabere trochu jiný rozměr a my bychom se na něj měli těšit. Huesca rozhodně má na to, aby srovnala. Hosté naopak budou těžit z protiútoků.
     
    52
    Huesca právě vstřelila branku! Jenže domácí fotbalisté to nebalí a snižují na rozdíl jedné branky! RAFAEL MIR dostal přihrávku do běhu. Nakonec si s míčem naběhl do dobré střelecké pozice a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. To je tedy strhující dvouminutovka!
     
    51
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! WALDO RUBIO vzal penaltu na sebe a fantastickou ranou k tyči nedal gólmanovi šanci. Andrés Fernández sice vystihl směr střely, ale na střelu dosáhnout nemohl.
     
    50
    Je za námi pět minut druhého poločasu, ve kterém se zatím hraje svižný fotbal. Hosté budou moci navýšit vedení, budou kopat penaltu!
     
    49
    Toni Villa už pelášil vstříc na útočnou polovinu, když byl zezadu sražen svým soupeřem. Z následné standardní situace ale Valladolid nijak nezahrozil.
     
    48
    Domácí si vytvořili tlak okolo šestnáctky, ale nakonec znovu jen ztroskotali na obraně hostujícího celku. Ten navíc o chvilku později vybojoval aut na půlce.
     
    47
    Huesca to zkusila dlouhým nákopem někam na hranici šestnáctky, ale nebyla úspěšná. Míč totiž spadl přesně na hlavu domácího obránce, který to zvládl.
     
    46
    A už se zase hraje! Vypadá to, že oba týmy vstoupily do druhé půle bez změn. Hosté se hned po výkopu hnali do šance, ale obrana domácích odolala.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Hosté vedou po prvním poločase 1:0
     
    Je za námi první poločas, po kterém budou spokojenější hostující fotbalisté, kteří vedou o jednu branku. První velkou šanci zápasu ale měli domácí, avšak Rafael Mir trefil gólmana, jenž byl uprostřed brány. Tak se o deset minut později trefil Real. Óscar Plano našel parádním centrem na zadní tyči Bruna Gonzáleze, který se trefil přesně k tyči. Srovnat mohl po centru Rafael Mir, ale jeho hlavičku fantastickým zákrokem vyrazil Roberto.

    Další poločas začne přibližně v 19:30.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    První poločas už je u konci a vypadá to, že Valladolid půjde do šaten s jednogólovým náskokem. V současné době drží balón a kombinuje na půlce.
     
    44
    Rafael Mir byl nakonec tím hráčem který hlavičkoval! Ten měl dnes už velmi dobré možnosti, ale obě mu zlikvidoval gólman. Tomuto střelci asi není dnes přáno.
     
    43
    David Ferreiro rozehrál znovu parádně standardní situaci, a tak jsme viděli další šanci! Jeden z jeho spoluhráčů se dostal k hlavičce, kterou mířil do dobrého místa, ale Roberto balón fantastickým zákrokem vyrazil na roh!
     
    42
    Javier Ontiveros měl problémy při zpracování, ale nakonec to na autové čáře zvládl. Hosté navíc poté zahráli rukou a domácí mají možnost standardky.
     
    41
    Jenže akce domácího týmu nebyla úspěšná, a tak se míč dostal na hostující kopačky. Nakonec jsme viděli centr, který ovšem skončil mimo hrací plochu.
     
    40
    Do konce poločasu nám chybí posledních pět minut, možná se minutka nastaví, ale není k tomu moc důvod. Huesca se snaží za každou cenu srovnat.
     
    39
    David Ferreiro uklouzl na trávníku, načež hodně nepříjemně dohrál svého soupeře. Džávád Aljámik schytal jeho zákrok, ve kterém se mu nepříjemně prohnula noha. Vypadá to ale, že bude pokračovat.
     
    38
    Óscar Plano sice táhl akci svého týmu, ale tu mu skvělým zákrokem zastavil Jaime Seoane. Ten navíc poté schytal ostrý šlapák, jak Plano dokončoval krok.
     
    37
    Domácí fotbalisté tedy musí dotahovat svého soupeře, přestože zatím na hřišti byli lepší. Dokonce měli jednu velkou šanci, ale na svou branku zatím čekají.
     
    35
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    A po rohovém kopu vidíme úvodní gól tohoto utkání, do vedení jdou poměrně překvapivě hosté! Óscar Plano vymyslel dobrý centr na zadní tyč, na který si naskočil BRUNO GONZÁLEZ, který prudkou hlavičkou nedal gólmanovi šanci.
     
    34
    Real využil možnost založení akce, kterou tentokrát táhl po pravé straně. Viděli jsme zákrok domácího obránce, který míč odvrátil jen na rohový kop.
     
    33
    Fede schytal nějaký zákrok do zad, který způsobil Javier Ontiveros. Ten mu je značně promasíroval svou nohou. Fede se ale zvedá a bude pokračovat i nadále.
     
    32
    Tato situace nakonec byla rozehrána nakrátko. Javier Ontiveros si naběhl na přihrávku a zkusil střelu ze střední vzdálenosti, která šla ale hodně mimo.
     
    32
    Javier Ontiveros to chtěl vzít na sebe a dostával se s míčem dopředu. Poté byl ale rozhozen z rovnováhy, což sudí nakonec označil jako faul domácího hráče.
     
    31
    Hráči v modrofialových dresech se nadále drží u míče, ale přece jen jsou dost daleko od nějaké střelecké pozice. Valladolid opravdu brání v deseti lidech.
     
    29
    Luisinho odvedl dobrou práci, čímž získal míč na polovině pro svůj tým. Poté ale přišel faul, po kterém se pískalo. Domácí tak nemohli do otevřené obrany.
     
    28
    Luis Pérez si připsal už druhý faul během několika minut a má poslední upozornění. Při dalším takovém dostane už nejspíše kartu. Huesca tak drží balón.
     
    27
    Hra nám dále plyne... Domácí fotbalisté sice mají poměrně jasnou převahu na hřišti, ale vyjádřit jí nedokázali. Dočkáme se branky do konce poločasu?
     
    26
    Huesca aktivně napadala, což se jí nakonec také vyplatilo. Nakonec se však jeden z hráčů ocitl na zemi, což jako faul nebylo posouzeno, Real jde do protiakce.
     
    25
    Rafael Mir se dnes dokáže dostat do šancí a mohl by se dnes prosadit. Pro tohoto útočníka by to byla první branka v novém ročníku, která by mu určitě pomohla.
     
    24
    Tohle byla první velká šance celého utkání! David Ferreiro vyslal parádní centr do vápna, kde si na něj naskočil Rafael Mir, který však z vyložené pozice trefil pouze prostředek brány a Roberta!
     
    23
    Rafael Mir si nabíhal za obranu, kam už na něj také přihrávka mířila. V poslední chvíli ale zasáhl jeden z hostí, který domácím zařídil rohový kop.
     
    22
    Hra nám nadále plyne a my za sebou máme téměř půlku prvního poločasu a na gól stále čekáme. Kdyby jen na gól.. My vlastně čekáme na větší možnost.
     
    21
    Luis Pérez čeká s vhazováním, než si někdo ze spoluhráčů naběhne. Nakonec jsme viděli střet na hranici šestnáctky, avšak oba hráči jsou v pořádku.
     
    20
    Byl to sice hodně ostrý střelecký úhel, ale viděli jsme střelu rovnou na bránu. Andrés Fernández ale byl připravený a dokázal míč vyboxovat mimo nebezpečí.
     
    19
    Real se po delší době dostal na útočnou polovinu, kde se snaží prosadit po pravé straně. Tam vybojovali taktéž poměrně zajímavou standardní situaci.
     
    18
    David Ferreiro se postavil k rozehrání této situace. Poslal balón do ohně, avšak tam si hostující hráči poradili. Dimitris Siovas navíc ještě poté fauloval.
     
    17
    Luis Pérez nepříjemně trefil svého soupeře a oba hráči zatím zůstávají na trávníku. Luisinho byl ale u míče prostě dříve a vybojoval pro svůj tým standardku.
     
    16
    Rafael Mir se snažil dostihnout dalekou přihrávku za obranu, ale míč byl moc rychlý. Domácí hráč sprinterský souboj sice vyhrál, ale balón se vykutálel mimo hřiště.
     
    15
    Už je za námi patnáct minut hry a na nějaký gól, případně alespoň větší šanci čekáme. Huesca je sice aktivnější, ale zatím toho nedokázala nijak využít.
     
    14
    Pablo Maffeo Becerra je hodně aktivní na pravé straně, ale byl to on, kdo dostal balón do zámezí. Hosté tak budou vhazovat nedaleko své svatyně.
     
    13
    Domácí drží míč někde na polovině hřiště a čeká je dobývání nějaké střelecké pozice. Zatím to je bez nějakého většího pohybu dopředu...
     
    12
    Žlutou kartu dostává Bruno González (Real Valladolid).
     
    11
    Pablo Maffeo Becerra si naskakoval na centr do šestnáctky, ale hlavičkový souboj prohrál. Poté navíc sebral Roberto balón ze vzduchu a bude odkopávat.
     
    10
    Andrés Fernández se však prezentoval včasným výběhem, kterým zamezil jakékoliv šanci svého soupeře. Zatím na nějakou větší možnost stále čekáme.
     
    9
    Domácí se sami dostali do problémů v šestnáctce, ovšem dokázali se z toho dostat. Jejich přechod do útoku ale nebyl dobrý, Valladolid může zaútočit.
     
    8
    Avšak Huesca se u šestnáctky provinila nedovoleným zákrokem, a tak se bude muset znova dostávat k míči. To se jí ale záhy povedlo, vybojovala aut.
     
    7
    Zatím nesledujeme nějakou ódu na fotbal, ale snad se to brzy změní. Nyní jsou u míče znovu domácí hráči, ale zatím jen na své obranné polovině.
     
    6
    Džávád Aljámik si vzal na starosti rozehrání standardní situace. Sice našel svého spoluhráče před zdí, jenže tomu míč odskočil, a tak nemohl následně vypálit.
     
    5
    Rubén Alcaraz zahrával autové vhazování na útočné polovině a po chvilce se Valladolid provinil faulem. Huesca tak může rozehrávat na útočné polovině.
     
    4
    Hráči v modrofialových dresech se zase hnali dopředu a Rafael Mir si nabíhal na lob za obranu. Roberto ale dobře přečetl hru a byl u balónu o něco dříve.
     
    3
    Hostující hráči se poprvé v zápase dostali na útočnou polovinu, kde vybojovali vhazování. Nedokázali toho ale nijak využít a Huesca tak obrací hru.
     
    2
    O úvodní dva ataky se postarali fotbalisté domácího týmu. Ani jeden z nich ale nebyl nebezpečný a Roberto zatím nemusel předvést žádný zákrok.
     
    1
    A už se hraje! Domácí fotbalisté jsou v tomto utkání v roli mírného favorita a hrají v modrofialových dresech. Hostující jsou v roli outsidera a hrají v bílomodré barvě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Luisinho – Seoane, Mosquera – Ferreiro, B. García, Ontiveros – Mir.
    Náhradníci: Fernández Llorente – Insua, Carlos, Gómez, Sandro Ramírez, Escriche, Galán, Valderrama Doménech, G. Silva, Nwakali, I. Doumbia.

    Real Valladolid: Roberto – L. Pérez, Bruno González, Aljámik, Nacho Martínez – Alcaraz, Fede – T. Villa, Plano, Rubio – Guardiola.
    Náhradníci: Masip – Míchel, Weissman, Orellana, Fernández, K. Pérez, Raúl García, Marcos André, Hervías, Janko, Jota, Mesa.

    Rozhodčí: Figueroa – Martínez, Villate.
     
    Posledních pět zápasů:

    1.2.2019: Huesca – Valladolid 4:0
    7.10.2018: Valladolid – Huesca 1:0
    16.2.2018: Valladolid – Husca 3:2
    24.9.2017: Huesca – Valladolid 1:0
    6.9.2017: Huesca – Valladolid 0:2
     
    Real Valladolid

    To Real je na tom však o něco hůře než jeho dnešní soupeř a rozhodně nebude spokojený se vstupem do nového ročníku LaLigy. Po pěti zápasech má totiž na svém kontě jen dva body a patří mu poslední pozice tabulky. Valladolid sice vstřelil tři branky, jenže jich inkasoval rovnou sedm. Hosté brali v sezóně dvě remízy, když bod získali za duely s Realem Sociedad 1:1 a s Celtou Vigo 1:1. Jinak třikrát prohráli, a to s Betisem 0:2, s Realem Madrid 0:1 a v posledním utkání také s Eibarem 1:2.
     
    SD Huesca

    Huesca asi zatím nebude úplně spokojená se vstupem do nové sezóny, ale drží se zatím na patnáctém místě. Po pěti kolech má na svém kontě čtyři body. Dosud vstřelila jen dvě branky, zatímco inkasovala čtyři. Porážku však zapsali domácí fotbalisté jen jednu, brali totiž rovnou čtyři remízy. Jediný tým, na který nestačili je Cádiz, a to poměrem 0:2. Jinak remizovali s Villarrealem 1:1, Valencií 1:1, Atléticem Madrid 0:0 a v posledním utkání také s Elche 0:0.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci LaLigy V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Huescou a Valladolidem. Výkop je naplánován na 18:30 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Denisa Józsová

    Góly: 52. Mir (Ontiveros), 56. Sandro Ramírez – 35. Bruno González (Plano), 51. Rubio (pen.)

    Karty:   72. Maffeo Becerra (HSC) – 12. Bruno González (RVL), 89. Fernández (RVL)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:24.
    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Luisinho (77. Galán) – Seoane, Mosquera – Ferreiro, B. García (77. Gómez), Ontiveros (56. Sandro Ramírez) – Mir.
    Náhradníci: Fernández Llorente – Insua, Carlos, Gómez, Sandro Ramírez, Escriche, Galán, Valderrama Doménech, G. Silva, Nwakali, I. Doumbia.

    Real Valladolid: Roberto – L. Pérez, Bruno González, Aljámik, Nacho Martínez – Alcaraz (63. K. Pérez), Fede (63. Fernández) – T. Villa (75. Weissman), Plano, Rubio (80. Raúl García) – Guardiola (74. Marcos André).
    Náhradníci: Masip – Míchel, Weissman, Orellana, Fernández, K. Pérez, Raúl García, Marcos André, Hervías, Janko, Jota, Mesa.

    Rozhodca: Figueroa – Martínez, Villate