Eibar – Osasuna 0:0 (kon.) | Bilbao – Levante 2:0 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:1 (kon.)
Alavés – Elche 0:2 (kon.) | Huesca – Valladolid 2:2 (kon.) | Real Betis – Sociedad 0:3 (kon.)
koniec
SD Huesca
2:2 (0:1)
Real Valladolid
cz Nedeľa 18.10.2020, 18:30 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    56
    Huesca právě vstřelila branku! Tak to je parádní desetiminutovka tohoto utkání! První hlavičku sice skvělým zákrokem ještě gólman vyrazil, ale k míči měl poté nejblíže SANDRO RAMÍREZ, který byl na hřišti jen pár vteřin, ale ty využívá naprosto skvěle!
     
    52
    Huesca právě vstřelila branku! Jenže domácí fotbalisté to nebalí a snižují na rozdíl jedné branky! RAFAEL MIR dostal přihrávku do běhu. Nakonec si s míčem naběhl do dobré střelecké pozice a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. To je tedy strhující dvouminutovka!
     
    51
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! WALDO RUBIO vzal penaltu na sebe a fantastickou ranou k tyči nedal gólmanovi šanci. Andrés Fernández sice vystihl směr střely, ale na střelu dosáhnout nemohl.
     
    35
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    A po rohovém kopu vidíme úvodní gól tohoto utkání, do vedení jdou poměrně překvapivě hosté! Óscar Plano vymyslel dobrý centr na zadní tyč, na který si naskočil BRUNO GONZÁLEZ, který prudkou hlavičkou nedal gólmanovi šanci.

    Denisa Józsová

    Góly: 52. Mir (Ontiveros), 56. Sandro Ramírez – 35. Bruno González (Plano), 51. Rubio (pen.)

    Karty:   72. Maffeo Becerra (HSC) – 12. Bruno González (RVL), 89. Fernández (RVL)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:24.
    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra, Pulido, Siovas, Luisinho (77. Galán) – Seoane, Mosquera – Ferreiro, B. García (77. Gómez), Ontiveros (56. Sandro Ramírez) – Mir.
    Náhradníci: Fernández Llorente – Insua, Carlos, Gómez, Sandro Ramírez, Escriche, Galán, Valderrama Doménech, G. Silva, Nwakali, I. Doumbia.

    Real Valladolid: Roberto – L. Pérez, Bruno González, Aljámik, Nacho Martínez – Alcaraz (63. K. Pérez), Fede (63. Fernández) – T. Villa (75. Weissman), Plano, Rubio (80. Raúl García) – Guardiola (74. Marcos André).
    Náhradníci: Masip – Míchel, Weissman, Orellana, Fernández, K. Pérez, Raúl García, Marcos André, Hervías, Janko, Jota, Mesa.

    Rozhodca: Figueroa – Martínez, Villate