Bologna – Sassuolo 3:4 (kon.) | Spezia – Fiorentina 2:2 (kon.) | Turín – Cagliari 2:3 (kon.)
Udinese – Parma 3:2 (kon.) | AS Rím – Benevento 5:2 (kon.)
koniec
AS Rím
5:2 (2:1)
Benevento Calcio
cz Nedeľa 18.10.2020, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Talianska Seria A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Carles PÉREZ - 5:2
     
    89
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Cristante si dovolil při rozehrávce kličku mezi Sauem a ještě jedním hostujícím hráčem. Přihrál křížem na pravou stranu do druhé vlny, kde nabíhal CARLES PÉREZ. Ten obešel dva, nebo dokonce tři soupeře, dostal se na střed a po zemi levačkou k pravé tyči zvýšil na 5:2.
    77. Edin DŽEKO - 4:2
     
    77
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Hostující obrana propadla! Po křižném pasu na levou stranu běžel Mchitarjan po levé straně do situace tři na nikoho, nahrál zleva na střed a EDIN DŽEKO před prázdnou bránou snad ani nemohl zaváhat.
    69. Jordan VERETOUT - 3:2
     
    69
    AS Řím právě vstřelil branku!
    JORDAN VERETOUT proměňuje penaltu pravačkou k levé tyči do protipohybu brankáře.
    55. Gianluca LAPADULA - 2:2
     
    55
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Antonio Mirante (AS Řím) vyrazil penaltu na brankářovu pravou stranu, jenže s dorážkou křížem z levé strany z kopačky exekutora pokutového kopu GIANLUCY LAPADULY už nemohl vůbec nic dělat. Velká klika pro hosty.
    35. Edin DŽEKO - 2:1
     
    35
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Brankář Mirante rozehrál na pravou stranu na Mchiatrjana a ten přihrál křížem přes dvěma beky na levou stranu, kde rozběhnutý EDIN DŽEKO obstřelil pravačkou k druhé tyči bezmocného Montipa a AS otáčí vývoj zápasu.
    31. PEDRO - 1:1
     
    31
    AS Řím právě vstřelil branku!
    AS si to zasloužilo za tlak v posledních minutách. Všechno to začalo ziskem míče na polovině hřiště, kdy se hosté dožadovali odpískání faulu. Akce pokračovala a Džeko hezky postrčil míč na levou stranu do druhé vlny. Následně přišla Spinazzolova nahrávka pod sebe. Pellegrini trefil pouze Schiattarellu, ale ještě dokázal odražený míč sklepnout nataženou pravou nohou na penaltu pro levačku PEDRA a ten k pravé tyči za svého pohledu překonal skákajícího Montipa.
    5. Gianluca CAPRARI - 0:1
     
    5
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Trošku šok pro AS! Hosté vhazovali Foulonem z levé strany, míče se chopil GIANLUCA CAPRARI, zbavil se Santona a jeho pokus pravačkou přizvedl bránící Gianluca Mancini, načež obránce domácích přehodil brankáře směrem ke vzdálenější tyči a nešťastná teč posílá Benevento do vedení.

    Vít Muzikář

    Góly: 31. Pedro (Lorenzo Pellegrini), 35. Džeko (Mchitarjan), 69. Veretout (pen.), 77. Džeko (Mchitarjan), 89. C. Pérez (Cristante) – 5. Caprari (Foulon), 55. Lapadula

    Karty:   33. Ibañez (ASR), 53. Veretout (ASR), 65. Santon (ASR) – 32. Schiattarella (BNT), 82. Foulon (BNT)

    Nepremenená penalta: 55. Lapadula (BNT), brankár Mirante zneškodnil


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:4. Fauly: 17:7.
    AS Rím: Mirante – Mancini, Cristante, Ibañez (78. Kumbulla) – Santon (73. Peres), Lorenzo Pellegrini, Veretout (73. Villar), Spinazzola – Pedro (78. C. Pérez), Mchitarjan – Džeko (C) (85. B. Mayoral).
    Náhradníci: Pau López, Boer – Villar, Fazio, Darboe, C. Pérez, Zalewski, Peres, Juan Jesus, B. Mayoral, Kumbulla.

    Benevento Calcio: Montipò – Letizia, Glik, Caldirola (C), Foulon (86. Ch. Maggio) – Ionita, Schiattarella (82. P. Hetemaj), Bryan Dabo (75. Improta) – Falqué (46. R. Insigne), Caprari – Lapadula (82. Sau).
    Náhradníci: Manfredini, Lucatelli – Pastina, Improta, Ch. Maggio, Tuia, P. Hetemaj, R. Insigne, Basit, Di Serio, Tello, Sau.

    Rozhodca: Ayroldi – Giovane, Galetto