Bayern – Frankfurt 5:0 (kon.) | Mainz – Mönchengladbach 2:3 (kon.) | Lipsko – Hertha 2:1 (kon.)
Union Berlín – Freiburg 1:1 (kon.) | Dortmund – Schalke 3:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
5:0 (2:0)
Eintracht Frankfurt
cz Sobota 24.10.2020, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Nemecká Bundesliga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:27:47)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 3:7. Fauly: 11:12.
     
    Je konec! Domácí fotbalisté potvrdili roli velkého favorita a vítězí v tomto utkání jasně 5:0. V šedesáté minutě zkompletoval Robert Lewandowski hattrick střelou k tyči. Většina ofenzivních tahounů poté střídala, ale Bayern se dočkal ještě dvou branek. O tu první se postaral Leroy Sané, jenž se trefil parádně na zadní tyč. O tu druhou v samotném závěru Jamal Musiala, k němuž se balón odrazil.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nakonec jsme se však potupného bůra dočkali! Leon Goretzka sice balón v ideální pozici netrefil, jenže ho vlastně posunul na levou stranu. Tam si naběhl JAMAL MUSIALA, který měl jednoduchou pozici a svou ranou nedal gólmanovi šanci.
     
    89
    Frankfurt se ještě sympaticky snaží, ale vypadá to, že dnes branku nedají. Domácí tak zapisují naprosto přesvědčivou výhru, rovnou o čtyři branky.
     
    88
    Leroy Sané předvedl několik kliček, ale jeho centr nakonec nepřešel přes obránce. Z následného rohového kopu tam nevzniklo žádné nebezpečí ve vápně.
     
    87
    Tak Leon Goretzka se podle opakovaných záběrů nakonec dostal v předešlé šanci ke střele, ale Kevin Trapp předvedl skvělý zákrok, čímž zamezil bůru.
     
    86
    Velká šance na domácí straně! Kevin Trapp ale předvedl skvělý odhad, čímž zamezil nejspíše brance. Hráč Bayernu už na něj byl totiž sám.
     
    85
    Bayern ale svou akci nedotáhl do zdárného konce. Poté sice ještě aktivně napadal, ale hosté to dokázali vykombinovat. Mohou se pokouše o čestný úspěch.
     
    84
    Mnichov ale ještě drží nulu vzadu, což je vždy dobrá vizitka obranné činnosti. Manuel Neuer se s tím nyní nerozpakoval a napálil balón na půlku hřiště.
     
    83
    Málem jsme viděli branku v domácí síti! Jeden z domácích hráčů vracel balón hlavičkou gólmanovi. Tam však běžel jeden ze soupeřů Ten sice míč netrefil, ale Manuel Neuer také ne! Přesto to domácí gólman ještě stihl na čáře, odkud balón odkopl.
     
    82
    Mnichovští fotbalisté to zkusili centrem do vápna, ale ten neměl moc šancí na úspěch. Domácí se navíc po chvilce provinili faulem na polovině hřiště.
     
    81
    Leon Goretzka nebyl spokojený, že zákrok na něj nebyl posouzený jako faul. Bayern ale vede o čtyři branky a je jisté, že ho dnes o vítězství nic nepřipraví.
     
    80
    Jeden z domácích byl doslova zahozen v hlavičkovém souboji, což sudí nejspíše posoudil jako faul. Tuta má ale křeče do nohou, a tak se nyní nehraje.
     
    79
    Bouna Sarr se ocitl po ostrém zákroku na hřišti, ale bude schopen nadále pokračovat ve hře. Alphonso Davies také štěstí na začátku zápasu neměl... Nejspíše bude nějakou dobu mimo hru, když došlápl špatně.
     
    77
    Kevin Trapp je v posledních minutách znovu hodně v permanenci, i když zákroků moc nezapisuje. Zatím spíše odkopává balóny po nepřesnostech.
     
    76
    Rohový kop nebyl špatně zahraný, jelikož za zadní tyči byl úplně osamocený Leon Goretzka. Ten ale mířidla neseřídil, a tak mířil hodně vedle brány.
     
    75
    Nyní už je definitivně jasné, že tři body si do tabulky připíšou domácí fotbalisté. Ti zatím vedou naprosto jasně, nyní ještě vybojovali rohový kop.

    Denisa Józsová

    Góly: 10. Lewandowski (Coman), 26. Lewandowski (Kimmich), 60. Lewandowski (Costa), 72. Sané (B. Sarr), 90. Musiala

    Karty:   17. Goretzka (BAY), 45+2. J. Boateng (BAY), 46. Kimmich (BAY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 3:7. Fauly: 11:12.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – B. Sarr, J. Boateng, Alaba, A. Davies (3. Lucas Hernández) – Kimmich, T. Müller (68. Javi Martínez), Goretzka – Coman (73. Musiala), Lewandowski (68. Choupo-Moting), Costa (68. Sané).
    Náhradníci: Nübel – Pavard, Roca, Choupo-Moting, Süle, Sané, Javi Martínez, Musiala, Lucas Hernández.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hasebe (C), Hinteregger – A. Touré (71. Barkok), Ilsanker (74. Sow), Rode, Zuber (46. Chandler) – Dost, Kamada (46. Younes), André Silva (71. D. da Costa).
    Náhradníci: Schubert – Barkok, Chandler, D. da Costa, Younes, N'Dicka, Hrustic, Kohr, Sow.

    Rozhodca: Schmidt – Günsch, Beitinger