Magomed Ankalajev - Ion Cuțelaba Ankalajev (kon.) | Lauren Murphyová - Lilija Šakirovová Murphyová (kon.)
Jacob Malkoun - Phil Hawes Hawes (kon.) | Alexander Volkov - Walt Harris Volkov (kon.)
Robert Whittaker - Jared Cannonier Whittaker (AUS) (kon.) | Chabib Nurmagomedov - Justin Gaethje Nurmagomedov (RUS) (kon.)
koniec udalosti
Jacob Malkoun - Phil Hawes

Hawes

cz Sobota 24.10.2020, 21:11UFC
Predzápasové kurzy
     
    Půlka karty je za námi, pomaličku se blížíme k vyvrcholení celé akce. Nyní ale přijde na řadu souboj v těžké váze. (21:18:18)
     
    No... Tady není ani co hodnotit. Hawes se hladově vrhl na soupeře a hned po prvním útoku jej ukončil. Pro Malkouna je to první porážka v oktagonu, naopak Phil Hawes předvedl další rychlý zápas.
    Hawesovo bleskové představení
     
    0:18
    No tak tohle bylo bleskově rychlé. Hawes natlačil protivníka k pletivu, ihned trefil a soupeřem otřásl. Pokračoval v tlaku, zasypal Malkouna dalšími údery a sudí Jason Herzog zápas po osmnácti sekundách ukončil!
     
    Začalo první kolo.
     
    Oba borci jsou již v okatagonu, favoritem je podle sázkovek Phil Hawes.
     
    Zápas ve Flash Forum v Abú Dabí začne cca ve 21:00, což se ale může samozřejmě změnit v návaznosti na předcházející zápasy. Rozhodně si jej ale nenechte ujít a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
     
    Třetím zápasem hlavní karty bude souboj dvou zajímavých prospektů.

    Jacob „Mamba“ Malkoun (bilance 4-0, v UFC 0-0) je debutantem ve společnosti a své předcházejicí zápasy vybojoval na své domácí půdě v Austrálii. Jeho poslední zápas se odehrál v říjnu loňského roku, kdy na body porazil Sebastiana Temesiho. Na svém kontě má dvě ukončení na TKO/KO a dvě výhry na body.

    Proti němu se postaví Phil „Megatron“ Hawes (bilance 8-2, v UFC 1-0), borec, který má za sebou dokonce jeden zápas v organizaci Bellator a Danu Whitea zaujal v jeho sérii Dana White's Contender Series – Contender Series 2020. V té hned v prvním kole zničil Chadžimurata Bestajeva a tím si u šéfa UFC vysloužil kontrakt. Ono se ani není co divit, Hawes má atraktivní styl a ani jeden z jeho zápasů nedošel k rozhodnutí bodových sudí. Ve své kariéře rozdal 6 TKO, 2 submise a ve svých neúspěsných duelech padl jednou na submisi a jednou na KO.
     
    Dobrý večer u UFC 254. Společně se podíváme na zápas ve střední váze mezi Jacobem Malkounem a Philem Hawesem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    Aleš Pur

    Jason Herzog