Dabrowski, Stefaniová – Krejčíková, Siniaková 1:0; 0:0; 0-0 (skreč)
skreč Krejčíková, Siniaková
Gabriela Dabrowski Luisa Stefaniová
Gabriela Dabrowski
Luisa Stefaniová
1
0
0
 
 
Barbora Krejčíková Kateřina Siniaková
Barbora Krejčíková
Kateřina Siniaková (2)
0
0
0
 
 
cz Sobota 24.10.2020, 12:00 • Centrální kurt, Ostravar Aréna, Ostrava (CZE) • WTA Ostrava – čtyřhra - AGEL Open 2022 (krytý tvrdý povrch) • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to bohužel vše. Z Ostravy se přihlásíme zase zítra, kdy vám přineseme přenos z finále dvouhry. Do té doby na viděnou. (11:49:14)
    Víkendový program turnaje WTA v Ostravě bude bez českého zastoupení.
     
    První deblové semifinále se neuskuteční! Český pár musel z důvodu onemocnění Barbory Krejčíkové z ostravského turnaje odstoupit. Prvními finalistkami se tak stávají bez boje Gabriela Dabrowská a Luisa Stefaniová.
     
    Z níže uvedeného vyplývá, že se takto složené páry ještě neměly v minulosti možnost potkat. Za velké papírové favoritky jsou nicméně považovány Češky. Potvrdí tuto roli a postoupí na domácí akci do nedělního finále?
     
    Dabrowská (8. místo v žebříčku čtyřhry) i Stefaniová (74.) platí za deblové specialistky. Zkušenější Kanaďanka toho letos nejvíce odehrála po boku Lotyšky Ostapenkové, ta ale v Ostravě startovala v páru s Ruskou Zvonarevovou. Dabrowská je vítězkou devíti deblových turnajů WTA, Stefaniová zatím vyhrála čtyři. Při své první vzájemné spolupráci dosud obě jmenované neztratily na východě republiky ani sadu. když nejprve porazily 6:4, 6:2 Kazašku Rybakinovou s Ukrajinkou Jastremskou, následně z turnaje vyřadily i třetí nejvýše nasazený pár Američanku Mattekovou-Sandsovou s Barborou Strýcovou (6:4, 7:6).
     
    Krejčíková (13. pozice v deblovém žebříčku WTA) se Siniakovou (7.) spolu získaly dva grandslamové tituly. V letošním tenisovém ročníku si zahrály semifinále Australian Open a Roland Garros, stejných met dosáhly také na podnicích WTA v Dauhá a Praze. Sezónu načaly titulem z čínského Šen-čenu. V Ostravě mají za sebou nasazené dvojky dva duely. Listerovou s Voráčovou porazily 6:4 a 6:0, Linetteovou s Teichmannovou poté 6:4, 2:6 a 10:5. Do obou zápasů vstoupily Češky špatně, když rychle prohrávaly 0:3, následně ale dokázaly sadu otočit.
     
    Hezký den. Halový turnaj J&T Banka Ostrava Open má dnes na programu semifinále dvouhry i čtyřhry. Program na centrálním dvorci v Ostravar Aréně odstartuje krátce po poledni deblový souboj, v němž se utkají nasazené dvojky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková s kanadsko-brazilskou dvojicí Gabriela Dabrowská, Luisa Stefaniová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Filip Lefenda

    Gabriela Dabrowski
    Štát: Kanada
    Dátum narodenia: 01.04.1992
    Vek: 32 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 175 cm

    Luisa Stefaniová
    Štát: Brazília
    Dátum narodenia: 09.08.1997
    Vek: 26 rokov
    Držanie: lavák

    Barbora Krejčíková
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 18.12.1995
    Vek: 28 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 178 cm
    Nasadený: 2

    Kateřina Siniaková
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 10.05.1996
    Vek: 27 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 174 cm
    Hmotnosť: 69 kg
    Nasadený: 2