Augsburg – Mainz 3:1 (kon.) | Bielefeld – Dortmund 0:2 (kon.) | Frankfurt – Brémy 1:1 (kon.)
Kolín nad Rýnom – Bayern 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – Lipsko 1:0 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
1:2 (0:2)
Bayern Mníchov
Sobota 31.10.2020, 15:30 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnom • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (17:38:00)
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 37 % : 63 %.
    Strely na bránu: 2:5.
    Strely mimo: 7:2.
    Rohy: 5:1.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 12:13.
     
    Bayern dotiahol tento zápas k víťazstvu, jeho profesorský výkon sa mu ale v druhom polčase takmer vypomstil. Aj keď mali hostia výraznú územnú prevahu, tak sa až na úvod druhého polčasu nedostali takmer k ničomu a za celé druhé dejstvo vystrelili len raz. Kolínčania s pribúdajúcimi minútami začali otvárať hru, tlačiť sa viac dopredu a nakoniec za svoju aktivitu boli odmenení gólom Drexlera, ktorý bol uznaný až po zásahu videoasistenta. Bayern však po tomto góle opäť zapol na vyššie obrátky, domácich už k nebezpečnejšej streleckej príležitosti nepustil a zápas bez komplikácií doviedol k výhre. Vďaka nej sa dostal priebežne do čela Bundesligy, Lipsko však svoj zápas v tomto kole ešte len bude hrať. Kolín nad Rýnom nevyhral ani svoj šiesty duel v novej sezóne a s dvomi bodmi je na 16. mieste tabuľky.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Serge Gnabry, prichádza Marc Roca.
     
    90+3
    Bayern napokon rozohral štandardku len po zemi do strany na Pavarda. Ten ešte predĺžil loptu na Costu, ktorý sa však k centru nedostal a napokon útok Bayernu zastavil útočným faulom na Czichosa práve Pavard.
     
    90+2
    Zirkzeeho fauloval Bornauw pred vlastnou šestnástkou. Bayern získava priamy kop a s jeho rozohrávkou sa vôbec neponáhľa.
     
    90+1
    Özcan fauloval znovu pri napádaní rozohrávky Kimmicha. Hostia sa snažia trochu naťahovať čas a prihrávajú si loptu v strede poľa.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    89
    Žltú kartu za podkopnutie Kimmicha pri napádaní rozohrávky dostáva Marius Wolf (1. FC Kolín nad Rýnom).
     
    88
    Czichos peknou kolmicou vysunul na ľavej strane do nábehu Drexlera, ktorého center musel v sklze pred nabiehajúcim si Jakobsom odkopnúť na rohový kop Süle.
     
    87
    Bayern odpovedal svojím protiútokom. Gnabry si nabehol na Pavardovu kolmicu na pravú stranu a prihrávkou za obranu hľadal Zirkzeeho. Gnabry však vybiehal z ofsajdu a v hre tak pokračovať nemohol.
     
    86
    Duda bol faulovaný na ľavej strane útočnej polovice a sám následne rozohral štandardnú situáciu. Jeho center však obrana Bayernu dokázala vyriešiť.
     
    85
    Na Dudov center z rohu si pred šestnástkou Bayernu najvyššie vyskočil streidajúci Arokodare, jeho prudkú hlavičku do stredu brány však chytil gólman Neuer.
     
    84
    Domácich strelený gól povzbudil a okamžite sa dostali k lopte. Center z ľavej strany musel na zadnej tyči odkopnúť na rohový kop Sarr.
     
    82
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Domáci znižujú a vracajú sa do hry o body! Center z ľavej strany odkopol Boateng na hranicu šestnástky k Thielmannovi, ktorého strelu tečoval pred bránkoviskom do protipohybu brankára Neuera DOMINICK DREXLER. Čiarový rozhodca najprv odmával Drexlerovi ofsajd, VAR ale ukázal, že Drexler v ofsajde nebol a gól tak platí.
     
    81
    Kolínčania snáď prvýkrát v druhom polčase vyrazili do vysokého presingu a svojou aktivitou získali loptu. Do zakončenia sa ale nedostali, pretože hostia sa bleskurýchlo zoradili do obranného postavenia.
     
    79
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Sebastian Andersson, prichádza Toluwalase Arokodare.
     
    79
    Striedanie v tíme Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Javi Martínez, prichádza David Alaba.

    Michal Sadlek

    Góly: 82. Drexler – 13. T. Müller (pen.), 45+1. Gnabry

    Karty:   89. M. Wolf (KLN) – 10. Choupo-Moting (BAY), 23. Pavard (BAY)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn (C) – M. Wolf, Bornauw, Czichos, J.-K. Horn (59. Katterbach) – Schirí (59. Drexler), S. Özcan – Limnios (59. Thielmann), Duda, Jakobs – Andersson (79. Arokodare).
    Náhradníci: Zieler – Ehizibue, Arokodare, Meré, Rexhbecaj, Drexler, Katterbach, F. Sörensen, Thielmann.

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – B. Sarr, Süle, J. Boateng, Pavard – Kimmich, Javi Martínez (79. Alaba) – Gnabry (90+4. Roca), T. Müller, Sané (63. Costa) – Choupo-Moting (63. Zirkzee).
    Náhradníci: Nübel – Coman, Alaba, Lucas Hernández, Roca, Zirkzee, Musiala, Costa.

    Rozhodca: Willenborg – Kempkes, Gerach