Crotone – Bergamo 1:2 (kon.) | Inter – Parma 2:2 (kon.) | Bologna – Cagliari 3:2 (kon.)
koniec
FC Crotone
1:2 (1:2)
Atalanta Bergamo
cz Sobota 31.10.2020, 15:00Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:09)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:22.
     
    Je konec! Atalanta nakonec ubránila vedení 2:1 a slaví důležité tři body! Hosté si během první půle vypracovali nespočet brankových možností. Do vedení se dostali až ve 27. minutě střelou Luise Muriela! Stejný hráč navíc přidal druhou branku pět minut před přestávkou. Za domácí celek ale bleskově snížil Simeon Nwankwo. Po změně stran Crotone začlo hrát aktivněji a po chybě v rozehrávce mohl vyrovnat Nwankwo, který už obešel brankáře, ale Freuler mu na poslední chvíli skluzem ukopl míč. Poté měl několik možností Zapata, jenže urostlý útočník dnes netrefil branku. V závěru už si Atalanta triumf pohlídala.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Crotone se dostalo do pokutového území, jenže akce domácího celku skončila nepřesným centrem. Atalanta už podle všeho triumf ubrání.
     
    90+3
    Rafael Tolói si na hranici velkého vápna rychlou kličkou přehodil míč na levačku a zakončil. Jeho dělovka ale skončila nad břevnem.
     
    90+2
    Atalanta zahrávala přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, kde zasáhla pozorná obrana Crotone. Hosté ale zůstanou na míči.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    89
    Josip Iličić také fauloval na polovině hřiště a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
     
    88
    José Luis Palomino fauloval na polovině hrací plochy a po delší době daroval rozehrávku domácímu mužstvu.
     
    87
    Další zakončení Atalanty! Z pravé strany velkého vápna střílel Rafael Tolói , ale přízemní ránu poslal těsně vedle vzdálenější tyčky!
     
    86
    Zapatovi to dnes nelepí! Hostující útočník střílel nikým neatakován z hranice velkého vápna, ale těsně minul zadní tyčku!
     
    85
    Iličič táhl akci hostujícího celku po pravé straně, odkud vymyslel přihrávku na hranici velkého vápna. Nikdo v bílém se ke střele neprobil.
     
    84
    Další zakončení urostlého Zapaty! Tentokrát si naskočil na centr z levé strany, ale hlavičkou o zem poslal míč mimo tři tyče.
     
    83
    Zapata se ve vápně otočil kolem svého strážce a pohotově zakončil pravačkou. Jeho dělovka však prosvištěla kousek nad břevnem.
     
    82
    Atalanta se usadila na polovině soupeře a drží míč na svých kopačkách. Po ofenzivní smršti z prvního poločasu hosté hodně polevili.
     
    81
    Duván Zapata neustál souboj na polovině hřiště a nabídl domácím prostor k protiútoku. Crotone se však zbrzdilo nepřesnou přihrávkou.
     
    80
    Luca Marrone fauloval na polovině hřiště Zapatu a může být rád, že nevyfasoval druhou žlutou kartu v utkání. Na podobné zákroky si domácí stoper musí dát pozor.
     
    79
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Niccolò Zanellato, přichází Luca Siligardi.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Pedro Pereira, přichází Andrea Rispoli.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 41. Nwankwo (Vulić) – 27. Muriel (Malinovskyj), 39. Muriel (Freuler)

    Karty:   50. Marrone (COE) – 38. Hateboer (ABC), 63. Tolói (ABC), 71. Romero (ABC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:22.
    FC Crotone: Cordaz (C) – Magallán, Marrone, Luperto – P. Pereira (79. Rispoli), Zanellato (79. Siligardi), Benali, Vulić, Reca – Messias, Nwankwo.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Crociata, Cuomo, Henrique, Golemić, Petriccione, Rispoli, Siligardi, Rojas.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, Romero (73. Palomino), Djimsiti – Hateboer (69. Šutalo), Pašalić, Freuler, Mojica – Malinovskyj, A. Gómez (C) (46. Iličić) – Muriel (46. D. Zapata).
    Náhradníci: Gollini, F. Rossi – Depaoli, Iličić, S. Lammers, Al. Mirančuk, Palomino, Pessina, Ruggeri, Šutalo, Traoré, D. Zapata.