Aston Villa – Southampton 3:4 (kon.) | Newcastle – Everton 2:1 (kon.) | Manchester United – Arsenal 0:1 (kon.)
Tottenham – Brighton 2:1 (kon.)
koniec
Manchester United
0:1 (0:0)
Arsenal FC
Nedeľa 01.11.2020, 17:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Arsenal bol dnes lepším tímom. Perfektne pracoval vzadu aj v strede poľa, Manchester Unitedd sa do šancí nedostával. Pierre-Emerick Aubameyang preťal dlhú šnúru bez gólu, aj keď z penalty a berie tri dôležité body. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:24:31)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Žltú kartu dostáva Harry Maguire (Manchester United).
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Edinson Cavani (Manchester United).
     
    90+4
    Ainsley Maitland-Niles a Edward Nketiah loptu na útočnej polovici dlho neudržali. United ešte išiel dopredu, avšak skvele to vyriešil Gabriel.
     
    90+3
    Harry Maguire sklepol center do šestnástky pod seba, spred veľkého vápna zakončil veľmi slabo a navyše do stredu bránky Nemanja Matić. Brankár Bernd Leno si druhú strelu v zápase na jeho bránku vychutnal.
     
    90+2
    Marcus Rashford získal cez Gabriela roh, ktorý sám aj zahral. Nízky center odvrátil okamžite z prvej žrdi Bukayo Saka. Domáci naďalej skúšajú, čo sa dá.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Manchester United získal priamy kop, centrovanú loptu defenzíva Arsenalu okamžite odvrátila a po pase naspäť fauloval Harry Maguire.
     
    89
    Všetci hráči Arsenalu sú na svojej polovici. Priestor je poriadne prehustený, domáci sa nevedia prepracovať cez dva výborne pracujúce bloky hostí.
     
    88
    Manchester United bude v závere poriadne tlačiť a zdá sa, že čas v nadstavení dostane slušný. Ďalší pas zľava netrafil Muhammad Alnaní, avšak Bernd Leno už áno.
     
    87
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Pierre-Emerick Aubameyang, prichádza Shkodran Mustafi.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC).
     
    86
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Willian, prichádza Ainsley Maitland-Niles.
     
    85
    Nemanja Matić si pekne narazil loptu v šestnástke a išiel k päťke, kde sklzom zasiahol Gabriel. Srb chcel penaltu, bude to len roh. Center z rohu prepadol mimo šestnástky, potom sa lopta vrátila. Pred Lenom zbytočne zasiahol Muhammad Alnaní, ktorý si takmer strelil vlastný gól. Po jeho zákroku išla lopta do bránky, lenže trafila ešte hlavu Lena a od nej smerovala do žrde! Obrovské šťastie hostí.
    84. Gabriel (ARS)
     
    84
    Paul Pogba si zbehol do šestnástky, Edinson Cavani mu posielal kolmicu. Sklzom výborne zasiahol Héctor Bellerín. Tlak United každopádne pomaličky narastá, Arsenal bráni naďalej dobre.
     
    83
    Tentoraz to pasom zľava skúsil Paul Pogba, jeho loptu na zadnú žrď prečítal Bernd Leno a nie dvojica hráčov domácich, Cavani s van de Beekom.
     
    82
    Scott McTominay centroval do päťky, Rob Holding zahral znova spoľahlivo. Vyzerá to tak, že je v poriadku a bude môcť dohrať.

    Matej Kubove

    Góly: 69. Aubameyang (pen.)

    Karty:   23. Fred (MAN), 71. Greenwood (MAN), 90+4. Cavani (MAN), 90+5. Maguire (MAN) – 25. Holding (ARS), 27. Gabriel (ARS), 87. Aubameyang (ARS)


    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw – Fred (63. N. Matić), McTominay, P. Pogba – B. Fernandes (76. van de Beek) – Rashford, Greenwood (74. Cavani).
    Náhradníci: D. Henderson – Williams, Tuanzebe, Mata, N. Matić, van de Beek, Cavani.

    Arsenal FC: Leno – Holding, Gabriel, Tierney – Bellerín, Alnaní, Partey, Saka – Willian (86. Maitland-Niles), A. Lacazette (77. Nketiah), Aubameyang (C) (87. Mustafi).
    Náhradníci: Rúnarsson – Mustafi, D. Ceballos, Maitland-Niles, Xhaka, Pépé, Nketiah.