Udinese – AC Miláno 1:2 (kon.) | Spezia – Juventus 1:4 (kon.) | Turín – Lazio 3:4 (kon.)
AS Rím – Fiorentina 2:0 (kon.) | Neapol – Sassuolo 0:2 (kon.) | Sampdoria – CFC Janov 1:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
1:1 (1:1)
CFC Janov
cz Nedeľa 01.11.2020, 20:45Talianska Seria A • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:17)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:12.
     
    Je konec! Sampdoria nakonec v derby s FC Janov uhrála remízu 1:1. Po opatrném úvodu se krásnou brankou prosadil český záložník Jakub Jankto! Na jeho zásah však rychle odpověděl hostující Gianluca Scamacca. Od té doby se ale hrál velmi bojovný fotbal plný osobních soubojů a nedovolených zákroků. Jedinou šanci druhého poločasu měl na svědomí Keita Baldé, jehož dělovku zastavila branková konstrukce.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bartosz Bereszyński se hnal vpřed po pravé straně hrací plochy, jenže si míč předkopl daleko před sebe a dotírající soupeř jej navíc zastavil faulem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Filippo Melegoni zastavil nepovedenou rozehrávku soupeře a poslal přihrávku na hranici velkého vápna. Chybu spoluhráče stačil napravit Tommaso Augello.
     
    89
    Valerio Verre se po patičce Thorsbyho opřel do volného míče a zakončil levačkou. Jeho pokus ale prosvištěl těsně nad břevnem.
     
    88
    Keita Baldé se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, jenže podle rozhodčího si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Miha Zajc, přichází Filippo Melegoni.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Lukas Lerager, přichází Ivan Radovanović.
     
    86
    Nicolo Rovella si krásně zasekl míč kolem obránce a rozehrál na pravou stranu. Hráči Janova se koncentrují spíše na defenzivu.
     
    85
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Mehdi Léris.
     
    84
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Antonio Candreva, který zvolil technickou střelu přes zeď, jenže jeho pokus postrádal přesnost.
     
    83
    Keita Baldé byl faulován v blízkosti velkého vápna a vybojoval pro domácí celek přímý kop z vynikající pozice.
     
    82
    Také hosté po delší době předvedli výpad na polovinu soupeře. Miha Zajc si však ve vzdušném souboji s Mortenem Thorsbym pomohl faulem.
     
    81
    Antonio Candreva poslal krásnou přihrávku do pokutového území, kam spěchal Verre, jenže k tomu přistoupil důrazný obránce, který míč odehrál.
     
    80
    Emil Audero se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Jeho nákop přiletěl na levou stranu, kde kouzlil Jankto, ale ten neodcentroval.
     
    79
    Baldé se dostal do blízkosti pokutového území, kde se odhodlal k zakončení pravým nártem, ale jeho dělovku hostující brankář lapil.
     
    78
    Thorsby napadal rozehrávku soupeře, jenže v důrazném souboji se k míči nedostal. Zadáci hostujícího celku si poradili velmi efektně.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 24. Jankto (G. Ramírez) – 29. Scamacca

    Karty:   6. Quagliarella (SMD), 30. Thorsby (SMD), 39. Ekdal (SMD), 60. Jankto (SMD) – 18. Goldaniga (JAN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:12.
    Sampdoria Janov: Audero – Bereszyński, Jošida, Tonelli, Augello – Jankto (85. Léris), Ekdal (66. Adrien Silva), Thorsby, Damsgaard (75. Candreva) – G. Ramírez (66. Verre), Quagliarella (66. K. Baldé).
    Náhradníci: Letica, N. Ravaglia – A. Ferrari, Verre, Regini, K. Baldé, Askildsen, La Gumina, Colley, Adrien Silva, Candreva, Léris.

    CFC Janov: Perin – Biraschi, Goldaniga, C. Zapata, Criscito (77. Pellegrini) – Rovella, Badelj (74. Behrami), Lerager (87. Radovanović) – Zajc (87. Melegoni), Pandev – Scamacca (74. Pjaca).
    Náhradníci: Paleari, Marchetti – Pjaca, Parigini, Bani, Melegoni, Ghiglione, Pellegrini, Destro, Radovanović, A. Masiello, Behrami.

    Rozhodca: La Penna – Giovanne, Lo Cicero