Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético Madrid – Cadiz 4:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
4:0 (2:0)
Cadiz CF
Sobota 07.11.2020, 21:00 • Wanda Metropolitano, Madrid • Španielska LaLiga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:22)
     
    Štatistiky zápasu:

    Držanie lopty: 67 % : 33 %.
    Strely na bránu: 7:3.
    Strely mimo: 5:6.
    Rohy: 2:7.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 10:9.
     
    Atlético s prehľadom doviedlo skvele rozohraný zápas do víťazného konca a dvomi gólmi v druhom polčase ešte vylepšilo svoj náskok z prvého dejstva. Hostí za celý zápas nepustili prakticky k ničomu a keď pridal v úvode druhého polčasu tretí gól Atlética Luis Suárez, tak o víťazovi už vlastne nebolo pochýb. Atlético kontrolovalo dianie na trávniku a v úplnom závere po najkrajšej akcii zápasu strelil svoj druhý gól v dnešnom dueli Félix. Cádiz tak prvýkrát v sezóne prehral zápas vonku a v tabuľke je na priebežnom šiestom mieste. Atlético sa posunulo priebežne do čela súťaže a je jediným tímom španielskej LaLigy, ktorý v tomto ročníku ešte neprehral.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Correovu strelu zablokoval Fali do autu. Po jednom zo súbojov pred šestnástkou ešte zostal ležať na trávniku Lemar, zdá sa však, že bude v poriadku.
     
    90+2
    Zápas sa už len dohráva. Atlético drží loptu na svojej polovici a hostia domácich nechávajú kombinovať bez výrazného presingu.
     
    90+1
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90
    Atlético dalo gól!
    Domáci krásnou akciou v závere zápasu ešte vylepšujú svoje víťazstvo! Torreira nádherným pasom za obranu Cádizu vysunul do nábehu Correu, ktorý oblúčikom ponad dvojicu obrancov hostí posunul loptu na dobiehajúceho JOÃA FÉLIXA. Ten si loptu spracoval na hrudi a pohotovou strelou k pravej tyči prepálil vybiehajúceho brankára Ledesmu.
     
    89
    Domácim sa navyše podarilo hostí vytlačiť dobrým presingom na ich polovicu a po nepresnom nákope Calu na ľavé krídlo napokon loptu získali.
     
    88
    Cádiz sa sympaticky snaží aspoň o čestný gól a naďalej kombinuje na útočnej polovici. Atlético však má dianie na trávniku pod kontrolou a hostí prakticky nepúšťa do nebezpečných streleckých pozícií.
     
    87
    Salvi centrom sprava, takmer z autovej čiary, našiel na prednej tyči Negreda, útočník Cádizu však hlavou usmernil loptu vysoko nad Oblakovu bránu.
     
    85
    Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého protihráča sklzom zozadu dostáva Geoffrey Kondogbia (Atlético Madrid).
     
    84
    Correovu tvrdú prízemnú strelu spoza šestnástky k pravej tyči vyrazil brankár Ledesma a Alcalá následne zablokoval dorážku dobiehajúceho Félixa.
     
    83
    Alcalá mizernou rozohrávkou loptu doslova prihral Saúlovi. Ten mu poďakoval a posunul ju na svojich spoluhráčov, ktorí prechádzajú k svojej postupnej kombinácii.
     
    82
    Po prihrávke z pravého krídla strieľal z hranice pokutového územia Negredo, jeho pokus k ľavej tyči však Oblak vyrazil.
     
    81
    Ďalší Lemarov center z rohu nasmeroval hlavou na bránu Giménez, s jeho pokusom si však obrana Cádizu poradila. Hostia následne vyrazili do protiútoku.
     
    80
    Lemarov center doletel na Savića, ktorého hlavičku zablokoval jeden z brániacich hráčov Cádizu. Prihrávku sprava na Félixa potom zrazil na ďalší roh Atlética Cala.
     
    79
    Atlético sa posunulo na útočnú polovicu a Lemar sa napokon pokúsil o sólový prienik na pravom krídle, Cala mu však loptu odkopol na vôbec prvý rohový kop Atlética v zápase.
     
    78
    Salviho center nijak neohrozil Oblakovu bránu. Domáci majú znovu loptu na svojich kopačkách a keďže ich hostia nenapádajú, tak si ju môžu prihrávať na vlastnej polovici.

    Michal Sadlek

    Góly: 8. Félix, 22. M. Llorente, 51. L. Suárez, 90. Félix

    Karty:   85. Kondogbia (ATM) – 57. Jönsson (CAD)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:9.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso – M. Llorente (55. Á. Correa), H. Herrera (62. Torreira), Koke (C) (72. Kondogbia), Saúl – L. Suárez (71. Lemar), Félix.
    Náhradníci: Grbić – Camello, Á. Correa, Kondogbia, Lemar, Lodi, Felipe, M. Sánchez, R. Sánchez, Šaponjić, Torreira, Valera.

    Cadiz CF: Ledesma – Akapo (46. Alcalá), Cala, Fali, Espino (46. Izquierdo) – Salvi (C), Augusto Fernández (61. Pombo), Jönsson (72. Garrido), Álex Fernández – Lozano (61. Perea), Negredo.
    Náhradníci: Gil – Adekanye, Alcalá, Alejo, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Izquierdo, Malbašić, Mauro, Perea, Pombo.

    Rozhodca: Vega – Jiménez, Mateo