Brno – Příbram 1:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:0 (kon.) | Sparta Praha – Č. Budějovice 2:4 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
2:4 (1:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 22.11.2020, 18:30 • Generali Česká pojišťovna Arena, Praha - Bubeneč • Česká FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Při sparťanské standardní situaci si před českobudějovickou branku naběhl i Milan Heča, Dočkalův centr zachytil Jaroslav Drobný.

    Ten pak rozehrál na Micka van Burena, jemuž se z vlastní poloviny sice nepovedlo nakopnout míč ke sparťanské brance, domácí hráči si ale zřejmě dávali přednost, k volnému míči si doběhl PATRIK BRANDNER, jenž pak udělal kličku Milanu Hečovi, jenž se sice stačil vrátit ke své brance, už ale nestačil zasáhnout a českobudějovický hráč si pak vychutnal gólové zakončení!
     
    64
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Loni České Budějovice na Letné třikrát vedly, Sparta třikrát srovnala. Letos se také ujímají třetího vedení v zápase!

    PETR JAVOREK napřáhl ke střeleckému pokusu z veliké dálky a David Lischka jeho ránu tečoval do Hečova protipohybu! Míč se pak došoural k tyči sparťanské branky, zaskočený Heča už jej jen pohledem sledoval.
     
    63
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přímo z rohu se Sparta ještě neprosadila, pak ale výborně nacentroval Andreas Vindheim a LADISLAV KREJČÍ ML. hlavou elegantně přeloboval brankáře Drobného a je znovu vyrovnáno!
     
    51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Šok na Letné, České Budějovice jdou podruhé do vedení! Po Skovajsově centru se zprvu nedostal do zakončení Šulc, Lischka nadrazil míč vysoko do vzduchu, Šulc se pak už protlačil k hlavičce a jeho pokus Heča vyrazil jen do PATRIKA BRANDNERA, jenž takřka na brankové čáře doklepl míč do sítě!
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bořek Dočkal na pravém křídle přebral Plechatého přihrávku na ofsajdové hraně, avšak pravidlově v pořádku, pak přihrál k rohu pokutového území DAVIDU MOBERGU KARLSSONOVI, jenž si narazil míč s Julišem, parádním prvním dotykem jej přebral a procedil svoji střelu přes brankáře Drobného!
     
    14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Video rozhodlo, že vstřelená branka KAROLA MESZÁROSE je regulérní a České Budějovice se na Letné ujímají vedení!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 33. Moberg Karlsson (Juliš), 63. Ladislav Krejčí ml. (Vindheim) – 14. Mészáros (Javorek), 51. Brandner, 64. Javorek (Mészáros), 90+5. Brandner (Van Buren)

    Karty:   80. Pavelka (SPA) – 43. Čolić (CEB), 58. P. Novák (CEB), 75. Javorek (CEB), 90. Brandner (CEB)   90+2. Pavelka (SPA)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 7:3. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 13:24.
    AC Sparta Praha: Heča – Vindheim, Plechatý, Lischka, Matěj Hanousek – Ladislav Krejčí ml., Pavelka – Moberg Karlsson, Dočkal (C), Plavšić (65. Minčev) – Juliš.
    Náhradníci: Nita – Souček, Trávník, Minčev, Polidar, Wiesner, Patrák.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný – Čolić (46. P. Novák), Králik, Talovierov, Skovajsa – Brandner, Čavoš (C), Javorek (90+1. L. Havel), Šulc (87. M. Valenta), Mészáros (74. Mršić) – Van Buren.
    Náhradníci: Kerl – Kladrubský, L. Havel, P. Novák, Mršić, M. Valenta, Jánošík.

    Rozhodca: Hocek – Caletka, Batík