Ufa – Barys 4:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čerepovec 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – D. Moskva 2:5 (kon.)
Nižnekamsk – S.Moskva 5:2 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 5:3 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
Severstaľ Čerepovec
cz Nedeľa 22.11.2020, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:51
    Daniil Vovčenko to ale nyní přehnal se sílou a na mantinel tvrdě poslal Igora Švyrjova, který k němu byl zády. Krosčekem tak dává Magnitogorsku ještě malou naději.
     
    51:56
    Podražení dostává také Joonas Nättinen, který poslal k ledu Sergeje Plotnikova. Tohle je velká šance pro domácí v podobě dlouhé přesilovky pět na tři.
     
    51:36
    Sergej Mozjakin se uvolnil a zpoza branky si to namířil před Vladislava Podjapolského. Začínající nebezpečí hasil podražením Vadim Kudako a dává Metallurgu možná poslední naději.
     
    47:34
    Trenér Ilja Vorobjov se nyní hodně zlobí na sudí, kteří poslali ven na dvě minuty i Sergeje Plotnikova za krosček. Nicméně o faul se opravdu jednalo a hosté budou mít minutovou přesilovku pět na tři.
     
    46:45
    Andrej Nestrašil v obranném pásmu trefil hokejkou Daniila Vovčenka, který před ním udělal kličku. Jde tak dnes podruhé ven, nyní za sekání.
     
    44:46
    Bek Metallurgu ale ještě před tím zahrál vysokou holí. Ačkoliv se to Maximu Pašninovi zhola nelíbí, jde ven na dvě minuty.
     
    43:37
    Ihned po akci se do sebe pustili Makar Chabarov a Bogdan Potěchin, jenž dostávají oba dvě minuty za hrubost.
     
    30:19
    Zbytečný faul hostí. Ivan Rogov podrazil ve středním pásmu protihráče, ačkoliv měl na obranné modré ještě parťáka z obrany. Tím ofenzívní choutky Severstalu prozatím končí.
     
    26:37
    Trable Metallurgu pokračují dvěma minutami za vysokou hůl Igora Švyrjova.
     
    25:02
    Po komerční přestávce přichází druhá přesilovka Severstalu. Michail Pašnin se provinil sekáním.
     
    21:10
    Podražení, ukazuje sudí Ovčinnikov pro Andreje Nestrašila, který je tak prvním vyloučeným hráčem Metallurgu v dnešním utkání.
     
    18:28
    Kirill Adamčuk nechal v souboji s Michailem Pašninem koleno, respektive vystavil útočníkovi Metallurgu u své branky stopku. A jde ven na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    00:59
    Arťom Garajev jde ven na dvě minuty za sekání.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 13. Potěchin – 26. Petunin (Geraskin, Kodola), 34. Matuškin (Kodola, Adamčuk), 45. A. Garejev (Jo. Nättinen, Lalonde), 49. Kodola (Geraskin, Matuškin)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Pašnin, Minulin, N. Chlystov, Nikolajev, Sjomin – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Pesonen – Mozjakin (C), A. Nestrašil, Karpov – Beck, Rasmussen, Čibisov – J. Platonov, Potěchin, Švyrjov – Košelev.
    Severstaľ Čerepovec: Poďjapolskij (Šugajev) – Vittasmäki, Provolnev, Matuškin, M. Chabarov, Kudako, Lalonde (A), Rogov, Adamčuk – Jo. Nättinen, A. Garejev, Roberts Bukarts – Kodola, Vovčenko (A), Petunin – Kapustin, Geraskin (C), Guslistov – J. Jakovlev, J. Morozov, Dumbadze.

    Rozhodca: Sergej Morozov, Pavel Ovčinnikov – Anton Ponamarenko, Maxim Stroganov