Mauricio Rua - Paul Craig Vítěz: Craig (kon.) | Katlyn Chookagianová - Cynthia Calvillová Vítěz: Chookagianová (kon.)
Mike Perry - Tim Means Vítěz: Means (kon.) | Valentina Ševčenková - Jennifer Maiaová Vítěz: Ševčenková (kon.)
Deiveson Figueiredo - Alex Perez Vítěz: Figueiredo (kon.)
koniec udalosti
Mike Perry - Tim Means

Vítěz: Means

cz Nedeľa 22.11.2020, 05:25 • UFC Apex, Las Vegas • UFC
Predzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost a sledujte s námi i další zápasy na dnešní hlavní kartě UFC. (05:48:47)
     
    Vítěz: Tim Means (na body – jednomyslně)
     
    U jednoho sudího dokonce Tim Means obdržel všechna tři kola a připisuje si tak jednomyslné rozhodnutí, které ho dovedlo k vítězství. Štípanici s Mikem Perrym asi nebude hodnotit zcela pozitivně, jelikož několikrát neubránil takedown a svému soupeři dovolil i řadu velmi nebezpečných úderů. Celkově však vyprodukoval 127 signifikantních ran a drtivou většinu utkání v postoji kontroloval. Asi nejhůře mu bylo ve druhém kole a závěrečné přestřelce, ovšem celkový výkon odpovídal výhře na body. Means má momentálně šňůru dvou skalpů v MMA, poprvé od roku 2016. Perry neustál třetí z posledních čtyř fightů.
     
    05:00
    Konec zápasu
     
    04:58
    Perry ukázal obrovské srdce, v závěrečných deseti vteřinách rozdal obrovské množství ran, ovšem už se mu nepodařilo najít bradu zkušeného Meanse. Ten si tak patrně dokráčel k těsnému vítězství na body.
     
    04:35
    Means vsadil na kopy, aby si udržel vzdálenost a už se nedostal do potíží.
     
    04:14
    Perry poslal Meansovi navštívenku v podobě kolena. Jedna rána může rozhodnout.
     
    03:43
    Means se uchýlil k pletivu, a jakmile si odpočinul, už zase přidával slušné údery. Perryho obličej už nese výrazné známky zápasu.
     
    02:28
    Borci začali hrát hru když trefíš, trefím taky. Už nesledujeme vůbec žádné dvojáky, více dostával Means, ale následně se postaral o nejdůraznější úder přestřelky, kdy Perry popřel všechny představy o tvrdosti brady.
     
    02:04
    Atak nohou do oblasti hrudi Meansovi nevyšel, povedlo se mu ale ustát Perryho tlak, alespoň pro tuto chvíli.
     
    01:22
    Oba muži by rádi zdvihli svůj obraz v očích bodových. Teď zase tlačí Perry, který trpělivě hledá volná místa k úderům na hlavu.
     
    00:48
    Po rozpuštění klinče navíc Means trefil pravou z krátké vzdálenosti. Vypadá to, že se schyluje k přestřelce bez výraznější obrany.
     
    00:10
    Perry vstoupil do závěrečného kola s 50 inkasovanými údery na hlavu, tentokrát však vyzkoušel sílu své přední nohy, kde dostal tři štiplavé lowkicky. I proto se uchýlil k přechodu na pletivo, ale Means se v klinči vůbec neztratil.
     
    00:01
    Začátek 3. kola
     
    05:00
    Konec 2. kola
     
    04:51
    Perry trefuje spodek. Nejpravděpodobnějším scénářem je remíza, ale možná někteří rozhodčí viděli i v tomto kole výhru Meanse.
     
    04:18
    Perry možná cítí šanci na ukončení ve druhém kole. Dostal se k pletivu a na dobrých pět vteřin udělal z Meanse boxovací pytel.
     
    03:48
    Zápas jako na houpačce. Teď pro změnu Means poslal Perryho na výlet až k pletivu, když se vyhnul jeho úderům jako ninja.
     
    03:12
    Perry se dostává k rázným úderům. Jeho loket znovu otřásl s Meansem.

    Patrik Czepiec

    Marc Goddard