Elche – Cadiz 1:1 (kon.) | Valencia – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Huesca – Sevilla 0:1 (kon.)
Real Madrid – Alavés 1:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:2 (0:1)
Deportivo Alavés
Sobota 28.11.2020, 21:00Španielska LaLiga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Deportivo Alavés šokuje veľkého favorita a vyhráva proti Realu Madrid na jeho pôde vôbec prvýkrát po viac ako 20 rokoch! Dnes hostia bránili fantasticky, zatiaľ čo v hre "Los Blancos" chýbalo veľa prvkov. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný víkend. (22:58:33)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Isco mal obrovskú šancu. Na hranici šestnástky dostal veľmi veľa priestoru, oprel sa do lopty a trafil brvno!
     
    90+5
    Vinícius Júnior vybojoval na krídle priamy kop. Isco centroval do ohňa, kde už bol aj Thibaut Courtois, lenže nízky pas defenzíva Alavésu odvrátila.
     
    90+4
    Isco preniesol hru na pravé krídlo, kde si ju našiel Rubén Duarte. Hostia chceli ísť do protiútoku, to sa im teraz nepodarilo.
     
    90+3
    Mariano Díaz si prebral pas do šestnástky súpera, potom k nemu pribehol Ximo Navarro a ten to schytal kopačkou do ruky dosť nepríjemne, pretože útočník Realu Madrid skúšal nožničky.
     
    90+2
    Center z pravého krídla si nenašiel Vinícius Júnior v šestnástke. Loptu síce stihol na ihrisku, no bol v ofsajde.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Joselu, prichádza Deyverson.
     
    90
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    89
    Martin Ödegaard zahrával ďalší priamy kop, ale signál absolútne nevyšiel, pretože prihral loptu priamo na hosťujúce kopačky. Alavés potiahol kontru, Javi López strieľal zvnútra šestnástky a Thibaut Courtois musel zasahovať proti pokusu k žrdi.
     
    88
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Lucas Pérez, prichádza Borja Sainz.
     
    88
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Luis Rioja, prichádza Javi López.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Edgar Méndez (Deportivo Alavés).
     
    87
    Javi López a Borja Sainz prídu o chvíľu na ihrisko. Ešte predtým mohol mať šancu Lucas Pérez, v dobrej pozícii si nespracoval loptu.
     
    86
    Real Madrid dal gól!
    Lucas Vázquez centroval sprava, Rodrygo loptu posúval do ohňa a pred trojicou hráčov Realu odvrátil na roh Navarro. Raphaël Varane center nasmeroval na voľného Viníciusa, ktorého strelu vyrazil Fernando Pacheco pred seba a CASEMIRO zblízka dorazil. Ešte to bude dráma.
     
    85
    Thibaut Courtois si našiel center do jeho šestnástky. Alavés však takmer minútu držal loptu na útočnej polovici, čo mu vyhovuje.
     
    84
    Vinícius Júnior bol faulovaný tesne vedľa pokutového územia Alavésu, Real získal priamy kop. Centroval Martin Ödegaard, našiel iba futbalistov súpera.
     
    83
    Výborný center z pravého krídla zakončil v päťke Mariano Díaz. Fernando Pacheco prekonaný, lenže na čiare fantasticky zachránil situáciu hlavou Florian Lejeune.
     
    81
    Martin Ödegaard centroval do vápna, Casemiro hlavičkoval vedľa. Hlavný rozhodca najskôr ukázal na biely bod za ruku jedného z hostí, lenže Brazílčan bol v ofsajde, čiže ten bol skôr, a tak bude mať loptu Alavés.

    Matej Kubove

    Góly: 86. Casemiro – 5. Lucas Pérez (pen.), 49. Joselu

    Karty:   18. Casemiro (REA), 61. Kroos (REA) – 68. Rioja (DAL), 76. R. Duarte (DAL), 88. Méndez (DAL)


    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) (70. F. Mendy) – Modrić (70. Isco), Casemiro, Kroos (70. Ödegaard) – Asensio (63. Vinícius Júnior), M. Díaz, E. Hazard (28. Rodrygo).
    Náhradníci: Lunin, Altube – Rodrygo, Isco, Ödegaard, Militao, Vinícius Júnior, F. Mendy.

    Deportivo Alavés: F. Pacheco (C) – Navarro, Laguardia, Lejeune, R. Duarte, Rioja (88. López) – Jota, Battaglia, Pina (77. Méndez) – Joselu (90+1. Deyverson), Lucas Pérez (88. Sainz).
    Náhradníci: Sivera – Deyverson, T. Tavares, Tachi, Guidetti, Méndez, Martín, García Peréz, Marín, Ely, Sainz, López.