Lyon – Remeš 3:0 (kon.) | Lens – Angers 1:3 (kon.) | Lorient – Montpellier 0:1 (kon.)
Metz – Brest 0:2 (kon.) | Monaco – Nîmes 3:0 (kon.) | Nice – Dijon 1:3 (kon.)
Saint-Étienne – Lille 1:1 (kon.)
koniec
OGC Nice
1:3 (0:2)
Dijon FCO
cz Nedeľa 29.11.2020, 17:00 • Allianz Riviera, Nice • Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Anthony Racioppi a Mama Baldé dovedli Dijon k prvnímu vítězství, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (18:57:22)
     
    Sledujeme překvapivé vítězství Dijonu, který vyhrál poprvé v této sezóně Ligue 1. Domácí mužstvo ve druhém poločasu zaznamenalo několik velkých příležitostí, které zahodilo a navíc přišla chyba zkušeného Danila. A tak Dijon získává tři body.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí mužstvo kombinovalo daleko od soupeřovy branky, navíc následnou přihrávku si pohlídal Sacha Boey. Dijon dnes zaslouženě zvítězí.
     
    90+3
    Moussa Konaté (Dijon) šel do vzduchu a přitom vytasil nohu, kterou soupeře trefil do stehna. Je z toho další zasloužená žlutá karta.
     
    90+2
    Hostující mužstvo se nachází s míčem na útočné polovině. Pro Dijon už to vypadá hodně dobře a očekávám první vítězství v letošní sezóně.
     
    90+1
    Bude se nastavovat šest minut!
     
    90
    V šestnáctce výborně zasáhl Bruno Écuélé Manga, který zastavil soupeře a odvrátil míč na roh. Ještě před jeho rozehráním se bude ošetřovat, jelikož na trávníku sedí Didier Ndong.
     
    89
    Blížíme se ke konci normální hrací doby a Nice se nevzdává. Ovšem domácí mužstvo by potřebovalo vsítit kontaktní branku.
     
    87
    Amine Gouiri se stáhl na levou stranu, odkud tentokrát přihrál za šestnáctku. K centru se dostal Alexis Trouillet, jenž přihrával na spoluhráče, který se nacházel v ofsajdu.
     
    86
    Domácí mužstvo obstřeluje branku Dijonu. Tentokrát se do míče opřel Alexis Trouillet, jehož pokus byl tečován a zamířil nad bránu.
     
    85
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Mounir Chouiar, přichází Jordan Marié.
     
    85
    Další centr mířil před hostující branku, kde se nacházel Dan Ndoye. Ten byl velmi překvapený, protože před ním míč přizvedl Jonathan Panzo.
     
    84
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Jordan Lotomba, přichází Salim Seghir.
     
    82
    Na pravé straně pokutového území se pohyboval Pierre Lees-Melou, jehož pokus z ostrého úhlu byl nepřesný. Uvidíme jen další odkop od branky Dijonu.
     
    81
    Domácí celek rozehrával další rohový kop, centr mířil jen na první tyčku. Hostující obrana si situaci pohlídala a odvrátila do bezpečí.
    80. Amine GOUIRI - 1:3
     
    80
    Nice právě vstřelilo branku!
    Favoritu zápasu se podařilo snížit, ale Dijon stále vede od dva zásahy! K pokutovému kopu se postavil AMINE GOUIRI, jenž se štěstím proměnil. Anthony Racioppi si na balon sáhl, ale ten pod ním projel za brankovou čáru.
     
    79
    Je tu pokutový kop pro domácí mužstvo!

    Michal Luxa

    Góly: 80. Gouiri (pen.) – 21. M. Baldé, 31. Muzinga, 67. M. Baldé

    Karty:   24. Danilo (NIC), 35. Gouiri (NIC), 57. Búdawí (NIC) – 68. Muzinga (DIJ), 90+3. Mou. Konaté (DIJ)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 12:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 6:21.
    OGC Nice: Benítez – Danilo, Pelmard, N'Soki – Búdawí (63. Rony Lopes), Lees-Melou (C), Thuram (63. Trouillet), Gouiri, Lotomba (84. Seghir) – Reine-Adélaïde, Claude-Maurice (70. Ndoye).
    Náhradníci: Cardinale – Maolida, Rony Lopes, Ndoye, Trouillet, Bambu, Daniliuc, Coly, Seghir.

    Dijon FCO: Racioppi – Boey, Écuélé Manga (C), Panzo, Muzinga – Ndong, Pape Diop – Dina Ebimbe (66. Assalé), Celina, Chouiar (85. Marié) – M. Baldé (73. Mou. Konaté).
    Náhradníci: Allagbé – Zagre, Coulibaly, Assalé, Mou. Konaté, Marié, Sammaritano, Dobre, Chafik.