Lazio – Udinese 1:3 (kon.) | AC Miláno – Fiorentina 2:0 (kon.) | Bologna – Crotone 1:0 (kon.)
Cagliari – Spezia 2:2 (kon.) | Neapol – AS Rím 4:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
1:3 (0:2)
Udinese Calcio
cz Nedeľa 29.11.2020, 12:30 • Venue Stadio Olimpico • Talianska Seria A • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (14:36:08)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:10.
     
    Je konec tři body zapisuje z tohoto duelu do tabulky hostující celek! Ten vedl už po prvním poločase o dvě branky, v tom druhém se navíc prosadil jako první. Fernando Forestieri se opřel do míče a svou ranou z voleje propálil brankáře na bližší tyč. Domácí ještě mohli zdramatizovat utkání poté, co Ciro Immobile proměnil penaltu. To však bylo od Lazia vše, a tak dneska padlo 1:3. Ukazuje, že mu letos vstup do sezóny nevyšel zrovna podle představ.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A nám běží poslední minuta tohoto utkání. Zrodil se nám navíc překvapivý výsledek. Domácí dnes sice byli favorité, ale Udinese bere tři body za výhru 3:1.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Jean-Daniel Akpa-Akpro (S. S. Lazio).
     
    90+2
    Lazio se v posledních minutách nemůže vůbec dostat k balónu, ten je nyní téměř výhradně v držení hostujícího celku. Ten navíc ještě vybojoval volný kop.
     
    90+1
    Juan Musso dostal přihrávku až z poloviny hřiště. Jeden z domácích se sice snažil napadat, ale měl to hodně daleko. Proto gólman hostí odkop stihl v pohodě.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Fotbalisté v černobílých dresech nyní hrají v naprosté pohodě a nepouštějí svého soupeře k ničemu. Hráči v modrém se naopak brání a nemohou útočit.
     
    88
    Tentokrát to zkusilo Lazio po levé straně, ale tam si Udinese poradilo na jedničku. Navíc se samo žene do útočné akce a šetří velmi cenný čas...
     
    87
    Domácí celek se sice snaží, ale jeho snaha je zatím spíše marná. Nyní jsme viděli střelu z velké dálky, ale ta skončila hodně vysoko nad břevnem.
     
    86
    Držení míče je v současné době téměř výhradně na kopačkách domácího celku, ale zatím je to bez nějaké větší šance. Juan Musso může být v klidu.
     
    85
    A do konce základní hrací doby nám chybí posledních pět minut! Něco se rozhodně bude nastavovat. Domácí fotbalisté by potřebovali dát brzkou branku.
     
    84
    Hosté nyní utekli po delší době také do ofenzivní akce, ale ta nebyla nijak úspěšná. Vadit jim to však nemusí, jelikož nadále vedou o dvě branky.
     
    83
    Střely na branku: 5 – 3!
     
    81
    Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na polovině hřiště, ale Lazio pokračuje ve své akci.
     
    80
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Fernando Forestieri, přichází Walace.
     
    79
    Držení míče: 50% – 50%!

    Denisa Józsová

    Góly: 74. Immobile (pen.) – 18. Arslan (Pereyra), 45+3. Pussetto (de Paul), 71. Forestieri

    Karty:   45. Fáris (LAZ), 77. Lucas Leiva (LAZ), 90+3. Akpa-Akpro (LAZ) – 32. Arslan (UDI), 45+3. Samir (UDI), 73. Musso (UDI)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:10.
    Lazio Rím: Strakoša – Patric (76. Pereira), Acerbi, S. Radu – Lazzari, Parolo (C) (46. Akpa-Akpro), Cataldi (46. Lucas Leiva), Alberto (63. F. Caicedo), Fáris (46. Marušić) – Correa, Immobile.
    Náhradníci: Reina, Furlanetto – D. Anderson, F. Caicedo, Akpa-Akpro, Armini, Lucas Leiva, Pereira, Marušić, S. Milinković-Savić, Escalante, Hoedt.

    Udinese Calcio: Musso – Becao, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen, de Paul (C), Arslan (57. Jajalo), Pereyra, Zeegelaar (57. Molina) – Forestieri (80. Walace), Pussetto.
    Náhradníci: Gasparini, Scuffet – Mićin, ter Avest, Jajalo, Coulibaly, Bonifazi, Molina, Palumbo, Walace, Deulofeu.

    Rozhodca: Aureliano – Carbone, Pagnotta