FK Krasnodar – Rennes 1:0 (kon.) | Başakşehir – Lipsko 3:4 (kon.) | Sevilla – Chelsea 0:4 (kon.)
Dortmund – Lazio 1:1 (kon.) | Brugge – Zenit 3:0 (kon.) | Juventus – D.Kyjev 3:0 (kon.)
Ferencvároš – Barcelona 0:3 (kon.) | Manchester United – Paríž 1:3 (kon.)
koniec
Manchester United
1:3 (1:1)
Paríž Saint-Germain
Streda 02.12.2020, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Liga majstrov • Skupina H
Predzápasové kurzy
     
    PSG vyhralo veľmi dôležité stretnutie. Postup má vo vlastných rukách. Ak porazí Istanbul Başakşehir, tak postupuje. Manchester United musí v Lipsku neprehrať. Na postup mu bude stačiť aj remíza, ale ak prehrá a PSG vyhrá, "Red Devils" končia v Lige majstrov a putujú do Európskej ligy. Nateraz vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (22:54:24)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    PSG si vybojovalo šancu rozhodnúť v poslednom kole o postupe. Situácia vyzerá tak, že Manchester United, RB Lipsko a aj PSG majú po piatom kole zhodne po deväť bodov. PSG ale hrá doma s Başakşehirom, čo je najľahší žreb a United cestuje na pôdu Lipska.
    90+1. Neymar (PSG) - 1:3
     
    90+1
    Paríž dal gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o troch bodoch. Domáci už naozaj hrali spomínaný vabank, a tak PSG prešlo do rýchleho brejku. Kylian Mbappé krásne prihral do vápna, Rafinha Alcântara loptu spred de Geu ešte prihral a voľný NEYMAR mal pred sebou prázdnu bránku.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Abdou Diallo, prichádza Idrissa Gueye.
    90. Kylian Mbappé (PSG)
     
    90
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Aaron Wan-Bissaka, prichádza Odion Ighalo.
     
    89
    Alex Telles centroval dobre, k hlavičke sa tlačili Harry Maguire a Scott McTominay, ale do brejku prešli hostia. Neymar bol razom sám pred de Geom, krížnou strelou minul bránku.
     
    88
    Lopta už je späť v hre. Domáci sa snažia prejsť zo stredu poľa do vápna súpera. Tam si neprebral loptu Donny van de Beek, avšak Thilo Kehrer zbytočne zariadil roh pre United.
     
    87
    Hostia naťahujú čas. Jeden z hráčov PSG potrebuje ošetrenie, takže sa nehralo takmer minútu.
     
    86
    "Red Devils" cítia, že dnes môžu získať aspoň bod, čo by im teoreticky aj stačilo. Síce by im to nezaistilo postup, no v poslednom dueli by stačila remíza.
     
    85
    Donny van de Beek centroval sprava do pokutového územia, pred jeho spoluhráčmi vo vzduchu dominoval Marquinhos.
    84. Bruno Fernandes (MAN)
     
    84
    Manchester United aj v oslabení ukazuje, že chce aspoň vyrovnať. Momentálne išiel dopredu Harry Maguire, zakončoval nepresne Bruno Fernandes.
     
    83
    Gól mal tentoraz na hlave Bruno Fernandes. Predviedol veľmi dobrý výskok a hlavičku nasmeroval k žrdi, fantasticky zasiahol Keylor Navas.
     
    82
    Dostali sme sa do poslednej desaťminútovky. Manchester United bude musieť hrať pomaličky vabank, inak dnes bod nezíska.
     
    81
    Paul Pogba poslal veľmi dobrú strelu spred pokutového územia, jeho pokus smeroval nad bránku Keylora Navasa, ale iba o niekoľko centimetrov.

    Matej Kubove

    Góly: 32. Rashford – 6. Neymar, 69. Marquinhos, 90+1. Neymar

    Karty:   23. Fred (MAN) – 37. Paredes (PSG), 59. Verratti (PSG)   70. Fred (MAN)


    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka (90. Ighalo), Lindelöf, Maguire (C), Telles – McTominay, Fred – Rashford (74. P. Pogba), B. Fernandes, Martial (80. Greenwood) – Cavani (80. van de Beek).
    Náhradníci: D. Henderson – Bailly, P. Pogba, Mata, Greenwood, Lingard, D. James, Fosu-Mensah, Ighalo, N. Matić, Williams, van de Beek.

    Paríž Saint-Germain: Navas – Florenzi (78. Kehrer), Marquinhos (C), A. Diallo (90. Gueye), Kimpembe – Verratti (79. Rafinha Alcântara), Danilo Pereira, Paredes (65. A. Herrera) – Neymar, Kean (65. Bakker), Mbappé.
    Náhradníci: S. Rico, Letellier – Kehrer, Di María, Rafinha Alcântara, Kurzawa, A. Herrera, Bakker, Gueye, Dagba, Pembele, Fadiga.