Ostrava – Liberec 3:9 (kon.) | Vítkovice – Hattrick Brno 13:1 (kon.) | Otrokovice – Sparta 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 16:2 (kon.) | Black Angels – Bohemians 4:10 (kon.) | Chodov – Česká Lípa 8:9 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
16:2 (8:1, 2:0, 6:1)
Sokoli Pardubice
cz Sobota 05.12.2020, 17:00Livesport Superliga (CZ) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:01:14)
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Mladá Boleslav – Jan Řehoř
    Pardubice – David Petržela
     
    Je konec! Dnešní utkání naprosto jasným způsobem opanovali domácí florbalisté, kteří svého soupeře doslova rozstříleli 16:2! V poslední třetině jsme viděli sedm branek, z nichž šest padlo do hostující sítě. Největší podíl na výhře Mladé Boleslavi má Jan Natov, který zapsal hattrick a jednu asistenci. Čtyřmi body se prezentoval také Jiří Curney za dva góly a dvě asistence.

    Střely na branku: 43 – 17!
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:09 Jan ŘEHOŘ - 16:2
     
    58:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak jsme se přece jen dočkali ještě jedné branky! Marek Korych v těžkém souboji posunul míček na pravou stranu. Tam byl JAN ŘEHOŘ, který si brankáře položil a překonal ho bekhendovým zakončením! Asistence: Marek Korych.
     
    57:56
    A to byla ještě jedna zajímavá možnost na hostující straně! Hráč na levé straně to ale vzal na sebe, místo toho, aby nahrál na volného spoluhráče.
     
    57:07
    Filip Zakonov ještě musel spěchat za balónkem, který byl na jeho obranné polovině. Svou úlohu ovšem zvládl, a tak se mohou domácí hnát dopředu.
     
    56:19
    A to byla ještě velká šance Pardubic! Ivo Teichman nadvakrát zkoušel zakončit na přední tyč, ale právě od něj se míček dorazil jen mimo mantinely.
     
    55:32
    Jan Natov rozdal několik přihrávek, avšak žádná z nich nebyla do nějaké větší šance. Středočeši se však nadále drží na útočné půlce a kombinují.
     
    55:00
    A do konce utkání už nám chybí posledních pět minut! Nejspíše se ještě nějaké branky dočkáme, každopádně jsme dnes viděli opravdu střelecké hody.
    53:53 David PETRŽELA - 15:2
     
    53:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A po dlouhé době se prosazují také Východočeši! Ivo Teichman našel před brankou DAVID PETRŽELU, který překonal Musila v domácí brance. Asistence: Ivo Teichman.
    53:15 Jakub BÍNA - 15:1
     
    53:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to patnáctá branka v hostující síti, neskutečné! Petr Krzyžanek našel dlouhým pasem, který se ještě odrazil od mantinelu, JAKUBA BÍNU. Ten si naběhl do lepší střelecké pozice a v pohodě překonal brankáře. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    53:02
    Přemek Pakosta poslal rychlou přihrávku na levou stranu, ale ta nebyla úplně přesná.
     
    52:08
    Mladá Boleslav rozehrávala volný úder v zajímavé pozici, ale nebyla nijak úspěšná. Přesto se ještě drží s míčkem na dostřel hostující branky.
     
    51:41
    Mladá Boleslav znovu v pohodě vykombinovala až od své branky, avšak tentokrát jsme se branky nedočkali. Pokus na dlouhou hokejku šel totiž mimo.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 3. Natov (Bína), 3. Komárek (Šebek), 6. Curney (t.s.), 7. Natov (Suchánek), 8. Tadeáš Chroust (Řehoř), 14. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 17. Curney (Šebek), 17. Höffer (Tomáš Chroust), 23. Bína (Natov), 40. Tokoš (Komárek), 46. Suchánek (Curney), 46. Šebek (Komárek), 50. Řehoř (Zoufalý), 50. Natov, 54. Bína (Krzyžanek), 59. Řehoř (Korych) – 4. Smola, 54. Petržela (Teichman)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Musil (L. Bauer) – Tichý, Suchánek, Řehoř, Gruber, Höffer, Pařízek, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Komárek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Korych, Zoufalý, Curney – Natov.
    Sokoli Pardubice: Haleš (Aubus) – Kaluža, Kohoutek, Slabý, Weinelt, Lehký – Kučera, Teichman, P. Pakosta – Klein, Šmíd, Savický – Petržela, Smola, Žáček – Černý, Formánek, Rusín – Kucharič.

    Rozhodca: Martin Valenta a Michal Žďárský