Andrej Kalašnik - Tato Primera Tato Primera (ESP) (kon.) | Samuel Krištofič - Mateusz Strzelczyk sk Víťaz: Samuel Krištofič (SVK) (kon.)
Lucie Pudilová - Cornelia Holmová Víťaz: Lucie Pudilová (CZE) (kon.) | Karlos Vémola - Václav Mikulášek Víťaz: Karlos Vémola (CZE) (kon.)
koniec udalosti
Karlos Vémola - Václav Mikulášek

Víťaz: Karlos Vémola (CZE)

Sobota 05.12.2020, 23:18 • Zoner BOBYHALL, Brno • Oktagon MMA
Predzápasové kurzy
     
    Pre dnešný deň je to teda všetko, ja vám ďakujem za pozornosť. Želám pekný zvyšok večera, dočítania priatelia. (23:26:21)
     
    Nuž, Vémola bol obrovským favoritom zápasu, ale predsa len sme od Mikuláška čakali podstatne viac.
     
    02:03
    A je to tu! Vémola dokázal Mikuláška uškrtiť a je koniec!
     
    02:00
    Vémola má zatiaľ jasne navrch!
     
    01:30
    Vémola bojuje zo všetkých síl, Mikuláš sa snaží rovnako brániť.
     
    01:00
    Minúta zápasu je za nami, bojuje sa na zemi, ale Baba Jaga sa snaží súpera držať na dištanc.
     
    00:30
    Karlos tvrdo zasahuje súpera, Mikulášek sa snaží zo všetkých síl brániť.
     
    00:15
    Prvý low-kick Karlosa bol úspešný, Karlos okamžite dostáva súpera na zem!
     
    00:01
    Prvé kolo práve začalo!
     
    Obaja bojovníci sú v klietke, po predstavení ideme na to!
     
    A v tejto chvíli prichádza Karlos Terminátor Vémola.
     
    Je to tu! Do klietky prichádza s typickým úsmevom Václav Baba Jaga Mikulášek!
     
    Zápas se odehraje v Zoner BOBYHALL a začátek je naplánován na přibližně 21:40. To se ale samozřejmě může změnit v návaznosti na předcházející duely. Rozhodně si jej ale nenechte ujít a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
    Promo hlavního zápasu karty
    Staredown mezi Vémolou a Mikuláškem
     
    Karlos „Terminátor“ Vémola (bilance 28-6)
    Václav „Baba Jaga“ Mikulášek (bilance 7-6)


    Tento zápas vlastně ani nedává smysl, minimálně tedy pro Karlose Vémolu, jenže stačily dvě věty v jednom podcastu a rozjel se trash talk neskutečných rozměrů. Do toho připočtěme problémy s pandemií COVID-19, dlouhou pauzu při pořádání eventů a najednou jsme tu měli vyhajpovanou akci, která skončila naplánováním zápasu.

    Karlos Vémola už začátku prohlašuje, že Mikulášek pro něj není žádný soupeř, ukončí jej TKO a po posledním utkání to opepřil prohlášením, že pokud nevyhraje v prvním kole, pověsí rukavice na hřebík. K tomu by tedy zřejmě nedošlo, nicméně i tak si na sebe Karlos upletl pěkný bič. Vémola jde do utkání rozzápasený, neboť v říjnu porazil Thomase Robertsena na north-south choke a přípravu na dnešní fight bral skoro jako kdyby šlo o titulový zápas.

    Václav Mikulášek bude dnes velkým outsiderem, všechno ale hraje pro něj. I když prohraje, což se očekává, tak vlastně vyhrál. Dostal se k zápasu, o kterém by za normálních okolností mohl pouze marně snít, dostal se na oči fanouškům MMA a hlavně také ke sponzorům. Přípravě podřídil vše, odmítl dokonce mezizápas, když Vémolu skolil koronavirus a tak se do oktagonu vrací po dlouhých třinácti měsících. V říjnu 2019 zdolal Branislava Zuzáka na KO a dal zapomenout na porážku od Milana Ďatelinky z června 2019.

    Dokonale vystavěný zápas je tady, oba borci bez problémů splnili váhu a na staredownu byl celkem klid. Karlos, který přišel oblečen v tričku a mikině UFC si nechal pouze roušku, zatímco Mikulášek, který se v promech stylizoval do Jokera, přišel s dlouhým hřebíkem, kterým chtěl zřejmě naznačit poslední hřebíček do rakve Vémolovy kariéry. Máme se rozhodně na co těšit!
     
    Dobrý večer u MMA. Společně budeme sledovat akci Oktagon 19, přesněji zápas ve střední váze, kdy se utkají Karlos Vémola a Václav Mikulášek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    Dávid Švec