Montana De La Rosa - Taila Santos (zruš.) | Nate Landwehr - Movsar Evlojev (zruš.)
Matt Wiman - Jordan Leavitt Leavitt (kon.) | Roman Dolidze - John Allan Dolidze (kon.)
Gabriel Benítez - Justin Jaynes Benítez (kon.) | Ovince Saint Preux - Jamahal Hill Hill (kon.)
Jack Hermansson - Marvin Vettori Vettori (kon.)
koniec udalosti
Jack Hermansson - Marvin Vettori

Vettori

cz Nedeľa 06.12.2020, 06:15UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Vettori (na body – jednomyslně) (06:47:55)
     
    Máme za sebou hlavní duel této karty, který přinesl velice vyrovnanou podívanou, jenž nakonec vyzněla ve prospěch Marvina Vettoriho. Ten mohl souboj ukončit už v prvním kole, kde se mu povedlo Hermanssona nepříjemně trefit. Vettori svého soupeře přesto neukončil a mohli jsme pokračovat. Zbytek zápasu nám přinesl pouze bitvu v postoji, ve kterém oba borci nespočetkrát trefovali. Sudí nakonec jednomyslně rozhodli o vítězi zápasu, kterým je Marvin Vettori.
     
    Konec zápasu.
     
    04:55
    V závěru pokusil o heel hook v podání Hermanssona, jeho soupeř se ale dokázal přetočit.
     
    04:16
    Jack Hermansson ovšem v závěru zápasu prokazuje skvělou aktivitu. Jeho soupeř se nejprve nechal přitlačit k pletivu, načež inkasoval na bradu.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:10
    Právě toto kolo by mohlo rozhodnout, je to totiž naprosto vyrovnaný duel. V pátém kole je na tom o něco lépe Vettori, který přesto sám hodně inkasoval.
     
    02:48
    Je za námi polovina posledního kola. Jack Hermansson začíná trochu ztrácet, což se soupeř snaží potrestat a projevuje větší přesnost.
     
    02:16
    Marvin Vettori to znovu zkoušel spodním hákem, který dost používá celkem často. Poté jsme se poprvé v tomto duelu dostali do klinče.
     
    01:36
    Nyní se blíže k pletivu dostal Jack Hermansson, který se pouze bránil. Jeho soupeř útočil do krytu, přesto to muselo pořádně bolet.
     
    00:54
    Vettori skutečně přidal na aktivitě, nicméně nyní zůstal trochu zbytečně stát před svým soupeřem, který toho využil k delší kombinaci.
     
    00:20
    Znovu aktivní boje v úvodu pátého kola. Jack Hermansson schytal tvrdou levou, poté pro změnu velice nepříjemný pravý hák za ucho.
     
    Začalo páté kolo.
     
    Skončilo čtvrté kolo.
     
    04:25
    Nyní povedený zvedák od Hermanssona, který se pustil do delší kombinace. Poté sám inkasoval pravačku, zřejmě půjdeme do posledního kola.
     
    03:18
    Několik dobrých jedniček od Vettoriho, který výrazně zpřesnil. Jeho soupeř se však snaží neustále tlačit, což mu zatím nic moc nepřináší.
     
    02:48
    Až nyní poměrně dlouhá kombinace od Vettoriho, který ovšem o poznání zpomalil. Jack Hermansson se snaží pokračovat v aktivitě.
     
    02:10
    Další slušná kombinace od Hermanssona, který začíná mít v přesností navrch. Nyní prošla levá přední na bradu, která musela být nepříjemná.
     
    01:36
    Výborná pravá zadní v podání Hermanssona, který jí dokázal schovat za předchozí levou přední. Vettori přesto inkasoval nečistě na hlavu.

    David Suchý