Montana De La Rosa - Taila Santos (zruš.) | Nate Landwehr - Movsar Evlojev (zruš.)
Matt Wiman - Jordan Leavitt Leavitt (kon.) | Roman Dolidze - John Allan Dolidze (kon.)
Gabriel Benítez - Justin Jaynes Benítez (kon.) | Ovince Saint Preux - Jamahal Hill Hill (kon.)
Jack Hermansson - Marvin Vettori Vettori (kon.)
koniec udalosti
Ovince Saint Preux - Jamahal Hill

Hill

cz Nedeľa 06.12.2020, 05:42UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítěz: J. Hill (TKO) (05:55:18)
     
    Je za námi předposlední duel tohoto turnaje, který rovněž neskončil až po limitu. Jamahal Hill totiž od úvodních vteřin předvedl naprosto dominantní výkon, který pečetil ve druhém kole, ve kterém se dostal k velké aktivitě. Ovince Saint Preux navíc inkasoval několik velice přesných úderů, po kterých byl otřesen. Jeho soupeř to pochopil a u pletiva pokračoval v akci, což soupeře donutilo k předčasnému ukončení.
     
    Konec zápasu.
     
    03:37
    Ovince Saint Preux se znovu dostal do těžké obrany, při které inkasoval nespočet drtivých úderů. Dokonce tam proletěl tvrdý loket, po kterém to Hill zkoušel dobrým kolenem. Sudí dlouho váhal, načež mezi soupeře skočil, což znamenalo předčasný konec.
     
    03:12
    Velice dobrá pasáž v podání Jamahala Hilla, kterého svého soupeře přikoval k pletiu, kde ho zásoboval několika velice přesnými údery na hlavu.
     
    02:36
    Ovince Saint Preux se dokonce po jednom z úderů posadil na zadek, ze kterého bleskově vyletěl zpět do postoje. Hill začíná dominovat.
     
    01:58
    Hillovi nyní vypadl chránič zubů, hlavní sudí tak musel přerušit hru. Krátce po přerušení to také Hill zkoušel high kickem, který nebyl vůbec špatný.
     
    01:33
    Aby toho nebylo málo, tak jsme sledovali další nepříjemný low kick, který dopadl přesně na Hillovo lýtko. Ten posléze uskočil před kopem na hlavu.
     
    00:54
    Ovince Saint Preux se dostal blíže ke svému soupeři, načež se mu povedlo trefit dobrou pravačku. Stále mnohem aktivněji se jeví jeho protivník.
     
    00:18
    Také druhé kolo otevřel low kick v podání Saint Preuxa. Hill ho sice inkasoval, jenomže poté se sám pokusil o rychlý nástup do kombinace.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    04:15
    Hillovi se nyní povedlo chytit soupeřovu ruku, jenomže pokus o levý hák proletěl kolem hlavy. Saint Preux poté dobře vystartoval levou přední.
     
    03:23
    Hill znovu změnil postoj, sám poté musel čelit dalšímu low kicku. Ten byl o poznání povedenější a Jamahal měl pořádné problémy s rovnováhou.
     
    02:56
    Ovince Saint Preux se možná trochu překvapivě pokusil o round kick, který nebyl až tak důrazný. Jeho soupeř poté zkoušel útočit na spodek.
     
    02:15
    Jamahal Hill ovšem přidal na aktivitě a snaží se působit maximálně rychle. Nyní Ovince Saint Preux lehce zaklopýtal, avšak se vrátil zpět do pozice.
     
    01:21
    Stále pokračujeme v opatrném duchu. Saint Preux se znovu pokoušel o low kick, který znovu proletěl. Aktivněji však zatím působí jeho protivník.
     
    00:48
    Hill se poté pokoušel pracovat z ústupu, přičemž se mu povedlo trefit až levačku. Poté svého soupeře zkoušel překvapit round kickem.
     
    00:20
    Poměrně opatrný úvod tohoto zápasu. První úder ovšem vyprodukoval Ovince Saint Preux, který to zkoušel prvním low kickem na lýtko.

    David Suchý