Juventus – Bergamo 1:1 (kon.) | CFC Janov – AC Miláno 2:2 (kon.) | Fiorentina – Sassuolo 1:1 (kon.)
Inter – Neapol 1:0 (kon.) | Parma – Cagliari 0:0 (kon.) | Spezia – Bologna 2:2 (kon.)
Hellas Verona – Sampdoria 1:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
2:2 (0:0)
AC Miláno
cz Streda 16.12.2020, 20:45Talianska Seria A • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:48:22)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:13.
     
    AC Milán z pozice lídra tabulky zaváhal podruhé v řadě a na náskok na čele se kvůli vítězství městského rivala Interu snížil na jediný bod. Na půdě Janova nedokázali Rossoneri získat více než bod, přičemž nechybělo mnoho, aby odjížděli s prázdnou. Svěřenci kouče Marana si dokázala dvakrát v průběhu zápasu vypracovat vedení, ale hosté dokázali v obou případech úspěšně zareagovat. O oba zásahy Janova se postaral Mattia Destro, jenž před šesti lety odehrál v dresu dnešního soupeře 15 zápasů. Za AC nejprve skóroval povedenou střelou Davide Calabria a v 83. minutě dal výsledku konečnou podobu stoper Pierre Kalulu, jenž skóroval při svém ligovém debutu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední příležitost měli Rossoneri v podobě rohového kopu. Mimo šestnáctku úspěšně hlavičkoval Valon Behrami, odražený balón napálil vedle brány Díaz.
     
    90+3
    Domácí brání zuby nehty bod za remízu. V posledních minutách mají hosté fyzicky navrch, do bránění se zapojil i útočník Scamacca.
     
    90+2
    Brahim Díaz milimetrově přesným pasem oslovil po levé straně sprintujícího Haugeho. Mladý Nor si skvěle poradil se zpracováním, ale následně mu skluzem čistě zajel pod nohy Melegoni. Výborný obranný zákrok.
     
    90+1
    Rafael Leao chtěl penaltu. Pěkně se dokázal proháčkovat až do vnitra šestnáctky, kde narazil na skluzujícího Baniho, ten jako první zasáhl míč, až pak soupeře.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Rozhodující úder měl na kopačce Gianluca Scamacca! Z hranice pokutového území natáhl ke střele, která letěla do pravého horního rohu, avšak Donnarumma využil své výšky a předvedl parádní zákrok!
     
    88
    Standardky dnes nepatří k silným stránkám milánského týmu. Çalhanoğlu zkusil balón zatočit na přední tyč, avšak narazil na dobře postavenou tříčlennou zeď.
     
    87
    Nově příchozí Ivan Radovanović se uvedl žlutou kartou. Zezadu podrazil Çalhanoğla bez snahy hrát balón, v tomto případě nebylo co řešit.
     
    86
    Remíza pro hosty určitě není postačující. Času už moc nezbývá, Rossoneri jsou v současné době pod tlakem kombinační hry protivníka.
     
    85
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Eldor Šomurodov, přichází Ivan Radovanović.
     
    83
    Rafael Leao si do brány doběhl pro balón, kde ho tvrdě bránil gólman Perin. Brazilský útočník brankáře bez milosti srazil k zemi, za což viděl z ruky rozhodčího žlutý kartónek.
    83. Pierre KALULU - 2:2
     
    83
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Debut v Serii A okořenil PIERRE KALULU velmi důležitým gólem! Přetažený centr od rohového praporku vrátil Romagnoli před bránu k nohám stoperského kolegy, který si s balónem věděl rady, umístil jej k levé tyči.
     
    82
    Hodně nepovedený centr vyprodukoval od pravé lajny Davide Calabria. Kulatý nesmysl poslal k prvnímu bránícímu protihráčovi, jímž byl Bani.

    Milan Huppert

    Góly: 47. Destro, 60. Destro (Ghiglione) – 52. Calabria (Çalhanoğlu), 83. Kalulu (A. Romagnoli)

    Karty:   19. Pellegrini (JAN), 87. Radovanović (JAN) – 25. A. Romagnoli (ACM), 53. Kessié (ACM), 83. Leao (ACM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:13.
    CFC Janov: Perin (C) – Bani, Goldaniga, A. Masiello – Ghiglione, Šomurodov (85. Radovanović), Lerager, Sturaro (76. Behrami), Pellegrini (46. Czyborra) – Destro (76. Scamacca), Pjaca (69. Melegoni).
    Náhradníci: Zima, Paleari – Badelj, Behrami, Criscito, Czyborra, Dumbravanu, Melegoni, Radovanović, Rovella, Scamacca, Zajc.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Kalulu, A. Romagnoli (C), Dalot – Tonali (77. B. Díaz), Kessié – Rebić (53. Saelemaekers), Çalhanoğlu, Castillejo (53. Hauge) – Leao.
    Náhradníci: Tătăruşanu, Antonio Donnarumma – L. Colombo, Conti, B. Díaz, Duarte, Hauge, Hernández, Krunić, Maldini, Musacchio, Saelemaekers.

    Rozhodca: Orsato – Carbone, Colarossi