Vrchlabí – Havířov 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (po pr.) | Kolín – Přerov 3:2 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Šumperk – Litoměřice 2:3 (1:3 po s.n.) | Sokolov – Slavia 7:0 (kon.)
Ústí n/L – Jihlava 2:3 (3:4 po s.n.) | Prostějov – Frýdek-M. 5:4 (kon.) | Kladno – Vsetín 5:3 (kon.)
koniec
HC Baník Sokolov
7:0 (4:0, 3:0, 0:0)
HC Slavia Praha
cz Streda 13.01.2021, 18:00Chance Liga (CZ) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Neužil nakonec udržel čisté konto! Ve třetí třetině už nám branka nepadla. Sokolov hrál to, co potřeboval a bezpečně bránil pokusy soupeře, který chtěl alespoň se jednou radovat z branky. Slavia bude chtít na tento zápas rychle zapomenout a připravit se na duel se Šumperkem, zatímco Sokolov sehraje další utkání s Porubou. (20:12:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Další zajímavý pokus Slavie, ale hráč zpoza branky nedokázal zasunout puk do branky. Neužil si pohlídal svou tyčku!
     
    58:38
    Robin Všetečka se ještě pokoušel překazit radost brankáři Sokolova, ale jeho střelecký pokus skončil nad jeho brankou.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty zápasu, ve kterém se již mnoho neděje. O osudu zápasu bylo rozhodnuto již před začátkem třetí třetiny a Slavia se nejspíše nedočká ani čestného zásahu.
     
    56:39
    Ondráček se nyní natlačil až před branku, nicméně ke svému zakončení neměl dostatek času a ani prostoru. Čisté konto pro Neužila je velmi blízko!
     
    54:21
    Hosté sice krouží s pukem po ledové ploše, ale nedokážou je dostat do útočného pásma a zamknout Sokolov před Neužilem.
     
    52:54
    Pohl je vyloučen za podražení a následně dostává i osobní trest za nesportovní chování. Což znamená, že v dnešním utkání dohrál.
     
    52:34
    Slavia se nyní pokoušela o další útok. Ovšem nyní to hráč zkoušel individuálně a neprošel před branku Neužila.
     
    51:05
    Po ztečované ráně byl vyslán do protiútoku Doležal, ale hráč Sokolova k němu dokázal sjet a zakončení hostujícího hráče nemělo brankové parametry.
     
    50:03
    Sokolovští hráči si již dovolují takové kličky, které by si za jiného stavu nejspíš nedovolili. Ale, proč se nebavit hrou, za vysokého stavu ve skóre...
     
    49:26
    Petr Hašek operuje za brankou soupeře, následně se puk ocitá ve střelecké pozici. Po střele je puk sražen obráncem Slavie.
     
    48:27
    Nyní vyslal tvrdou ránu Poizl, jehož projektil si pohlídal Michajlov. Ten zatím od svého druhé nástupu od branky neinkasoval.
     
    47:49
    Již se hraje v plném počtu a Slavia stále marně dobývá branku Neužila.
     
    47:10
    Až nyní se Sokolov dostal do blízkosti branky soupeře. Po aktivitě od Jiskry si skoro hosté srazili puk do branky. Ještě se k zakončení dostal Prymula, ale ten nedává osmou brankou Sokolova.
     
    45:39
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Ondráček – 2 min., sekání).
     
    45:38
    Útočnou snahu nyní předvedl Jiskra, ale nedostal se k puku. Slavia se následně provinila faulem a bude to přesilovka pro Baník.
     
    44:08
    Sokolov poněkud ubral na své hře a díky tomu se jejich soupeř častěji dostává do jejich pásma, ale zatím jim hodně vázne finální souhra.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 5. D. Tůma (M. Kadlec, Vracovský), 11. Vracovský (D. Tůma, Kverka), 12. Šik (T. Rohan), 16. Kverka (Vracovský, Osmík), 24. M. Kadlec (Gut, Vracovský), 29. Gut (Kulhánek), 33. Švec (T. Rohan)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – J. Pohl (A), Poizl, Klejna, Kadeřávek, D. Zeman, A. Rulík, Kulhánek – Vracovský, Kverka (A), Osmík – M. Kadlec, Gut, D. Tůma – Švec, T. Rohan (C), Šik – Prymula, Hašek, Jiskra.
    HC Slavia Praha: Michajlov (12.–33. Málek) – D. Krejčí, J. Novák (C), T. Duda, Buchta, Hovorka, Veber, Němeček – Kuťák, Jaroslav Bednář, Kružík – Kafka, Vlček, Šteiner (A) – J. Doležal, Všetečka, Jar. Brož – Tomica, Petrov, M. Ondráček.

    Rozhodca: Michal Kostourek, Miroslav Petružálek – Štefan Belko, Ondřej Kokrment