Buffalo – Washington 4:6 (kon.) | NJ Devils – Boston 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – NY Islanders 0:4 (kon.)
Detroit – Carolina 0:3 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 4:3 (po pr.)
Arizona – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:2 (kon.)
LA Kings – Minnesota 3:4 (po pr.)
koniec
Nashville Predators
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
cz Piatok 15.01.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    58:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    K puku se však hosté ani pořádně nedostali a už jej musí lovit znovu ze své sítě. Rocco Grimaldi přihrál přes šíři středního pásma na CALLEHO JÄRNKROKA, který se od modré čáry střelou do prázdné klece nemýlil. 3:1. Asistence: Rocco Grimaldi a Roman Josi.
     
    58:08
    Korpisalo je na střídačce! Powerplay Columbusu právě začíná.
     
    55:34
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Alexandre Texier – 2 min., sekání).
     
    52:03
    Tak nakonec se bude vylučovat. Nashville si zahraje přesilovku, neboť Max Domi míří na trestnou lavici za držení.
    45:48 Filip FORSBERG - 2:1
     
    45:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Švédský útočník FILIP FORSBERG vykouzlil opravdu parádní individuální akci. Po vhazování v obranné třetině se dostal ke kotouči a s ním na holi poté pádil vpřed. Obhodil si hned dva hráče a najednou se objevil ve skvělé pozici. Korpisala překonal prudkou střelou pod vyrážečku. 2:1. Asistence: Brad Richardson.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 22 – 27
    33:09 Luke KUNIN - 1:1
     
    33:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají po využití přečíslení dva na jednoho. Erik Haula jen vyhodil obloučkem puk z vlastního pásma. Kotouč si ovšem našel rozjetý LUKE KUNIN, který si položil obránce Del Zotta a z pravého kruhu následně přesně vypálil. Korpisalo zasáhnout nedokázal, Kunin si připsal svou premiérovou branku v barvách Nashvillu. 1:1. Asistence: Erik Haula.
     
    32:01
    Z ničeho nic měli hosté gólovku. Hned dva jejich hráči se v jeden okamžik objevili před Sarosem, který chvíli předtím rozehrával zpoza své brány. Na své místo se ale dokázal vrátit a Grigorenka v ideální pozici vychytal.
     
    22:09
    Po skončení oslabení Nashvillu se do úniku dostal Nick Cousins, jenž jel sám na Korpisala. Brankáře Blue Jackets ale překonat nedokázal, takže Nashville stejnou šanci jako měl Jenner při prvním gólu neproměnil.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 13 – 12
     
    19:52
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Nick Cousins – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:58
    I Juuse Saros na druhé straně čaroval. Parádní rybičkou dokázal lapit velkou šanci Michaila Grigorenka, jenž touš k přední tyči nezametl dostatečně dobře.
     
    10:33
    Záhy přišel další velký zákrok Korpisala! Matt Duchene přihrál na levý kruh Viktoru Arvidssonovi, jehož rána z prvního doteku byla brankářem Columbusu chycena.
     
    10:13
    Nashville mohl vyrovnat hned na začátku své přesilovky. Arvidsson vybídl zpoza brány Johansena, jenž v ideální pozici těsně před brankovištěm trefil přesunujícího se Korpisala.
     
    10:05
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Oliver Bjorkstrand – 2 min., podrážení).
    09:24 Boone JENNER - 0:1
     
    09:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba obránce Fabbra končí prvním gólem Columbusu! Po vyhození Jonese zadák Fabbro moc dlouho váhal, nakonec kotouč chtěl odehrát, jenže trefil pouze dotírajícího soupeře. BOONE JENNER se z ničeho nic dostal do samostatného úniku, který dokázal střelou nad vyrážečku zužitkovat. 0:1. Bez asistence.
     
    05:33
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., podrážení).
     
    01:22
    V mezikruží se do ideální pozice dostal obránce Dante Fabbro, jenž svým pokusem zápěstím orazítkoval tyč Korpisalovy brány.
     
    00:19
    Columbus se hned po pár sekundách prokombinoval do velké příležitosti. Skvělou práci směrem dopředu odvedl Seth Jones, jenž obkroužil bránu Nashvillu a jen o kousek puk nezastrčil za beton Sarose.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 34. Kunin (Haula), 46. F. Forsberg (Richardson), 59. Järnkrok (Grimaldi, Josi) – 10. Jenner


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm, Benning, Borowiecki – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Duchene, Haula – Grimaldi, Sissons, Cousins – Järnkrok, Richardson, Smith.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones (A), Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Bjorkstrand, Dubois, Grigorenko – Atkinson, Domi, N. Foligno (C) – Bemström, Texier, Jenner (A) – Robinson, Riley Nash, Foudy.

    Rozhodca: St. Laurent, Lambert – Murray, Tobias