Hr. Králové – Sparta B 2:2 (kon.) | Slavia B – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trnava 0:0 (zruš.)
zrušené
FC ViOn Zlaté Moravce
0:0 (-:-)
FC Spartak Trnava
cz Sobota 16.01.2021, 13:00Tipsport liga • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní duel se neuskuteční, důvodem je nárůst pozitivních testů na covid u týmu Zlatých Moravců. (11:38:42)
     
    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble

    Soupeřem budou nevyzpytatelné Zlaté Moravce, které mají v Tipsport lize před sebou první zápas. Zlaté Moravce se ve své domácí soutěži nacházejí na čtvrté pozici, přičemž na vedoucí Slovan ztrácí propastných dvacet bodů. I tak by toto postavení plně stačilo na skupinu o titul, náskok před sedmou Seredí je navíc v tuto chvíli pětibodový. Pro Zlaté Moravce se jedná o první utkání v novém kalendářním roce, mírnou zápasovou výhru v tomto duelu tak má dnešní soupeř.
     
    FC Spartak Trnava

    Na opačné straně se představí slovenský Trnava, které pro změnu patří pátá pozice ve své domácí soutěži. Spartak by si tak v konečném důsledku zajistil skupinu o titul, náskok na sedmou Sereď je v tuto chvíli čtyřbodový. Slovenský celek má trochu kolísavou formu, po výhře totiž okamžitě přijde na řadu ztráta bodů. Trnava si nejprve dokázala poradit právě se Seredí výsledkem 6:2, v rámci sedmnáctého kola na domácím stadionu ovšem nestačil na vedoucí Slovan, kterému se povedlo vyhrát 3:0.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Zimní Tipsport liga má na programu další ročník, v dnešním souboji se proti sobě představí FC ViOn Zlaté Moravce a FC Spartak Trnava.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly:


    FC ViOn Zlaté Moravce:
    FC Spartak Trnava: