Líšeň – Sigma Olomouc 3:1 (kon.) | Blansko – Chrudim 0:0 (zruš.) | Jihlava – Žižkov 0:1 (kon.)
Slovácko B – Prostějov 1:3 (kon.) | Ústí n. L. – Vyšehrad 1:0 (kon.) | Vlašim – Dukla Praha 1:1 (kon.)
koniec
FC Vysočina Jihlava
0:1 (0:0)
FK Viktoria Žižkov
cz Sobota 13.02.2021, 11:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Viktorie, která svého soupeře porazila poměrem 1:0. Druhý poločas nepřinesl zrovna atraktivní podívanou, ba naopak se oba celky směrem dopředu hodně trápily. Jediná branka tohoto zápasu přišla v závěrečné desetiminutovce, trochu překvapivě se o ní postaral Žižkov, který následně nebyl daleko ani od druhé branky. (12:39:49)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Míč se snesl směrem do zámezí, domácí nemají zrovna moc času na případné vyrovnání.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Jihlava i nadále prohrává o jednu branku, nyní si vybojovala vhazování z pravé strany.
     
    87
    Po souboji skončil na zemi jeden z domácích hráčů, který poměrně dlouho leží na hrací ploše. Dokonce se na hrací plochu vydal také lékařský personál.
     
    85
    Málem to bylo o dvě branky! Žižkov zahrával standardní situaci, při které Ahamada hlavou orazítkoval břevno. Následná dorážka putovala vedle.
     
    83
    Jihlava to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá zhruba deset minut, což není zrovna moc času.
    80. AHAMADA - 0:1
     
    80
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Zničehonic se hostující celek dostává do vedení! Žižkov totiž přešel na druhou stranu, kde jsme sledovali centr z pravé strany. Ten ještě jeden z domácích obránců přizvedl za sebe, kde AHAMADA dokázal jednoduše překonat domácího brankáře.
     
    80
    Vysoký nákop se snesl do hostující šestnáctky, kde jsme sledovali pouze útočný faul. Bude se tedy znovu odkopávat od branky Viktorie.
     
    79
    Štěpánek se s míčem dostal na druhou stranu, kde spolupracoval s Mulemem. Nakonec od druhého jmenovaného šel balón směrem do zámezí.
     
    77
    Hrubeš znovu mohl rozehrávat od své branky, přičemž se mu povedlo na druhé straně oslovit spoluhráče, avšak ani nyní se daleko nedostal.
     
    75
    Jihlavští měli k dispozici rohový kop z pravé strany, přičemž jsme sledovali zakončení hlavou, které ovšem doputovalo do rukavic brankáře.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. V posledních minutách jsou aktivnější domácí, na první zásah přesto stále čekáme.
     
    72
    Po delší době se do akce dostal také pomezní sudí, jenž si všiml ofsajdového postavení. V něm se totiž nacházel jihlavský forvard Araujo.
     
    71
    Na pravém křídle se k míči dostal domácí Vedral, který se pokoušel nahrát směrem do pokutového území, kde na míč nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.
     
    70
    Následoval vysoký odkop směrem na Zoubeleho, který ovšem proti protihráči neměl šanci. Žižkov se poté ještě pokouší napadat rozehrávku.
     
    69
    Nakonec jsme sledovali další rohový kop domácích, v tomto případě vyšplhal do vzduchu jeden z protihráčů, který ihned odvracel do bezpečí.
    67. Hrubeš podržel svůj celek.

    David Suchý

    Góly: 80. Ahamada


    FC Vysočina Jihlava: Číž – Křišťál (46. Svoboda), Štefánek, Vlček (46. Vedral), Horák (60. Želazný) – Shudeiwa (46. Ritter), Lacko (70. Chocholatý), Červ Tureček – Arroyo (46. Ševčík), Klobása (46. Araujo-Wilson), Selnar (70. Chok). Náhradník: Vejmola
    Náhradníci: Vejmola – Svoboda, Vedral, Ševčík, Tureček, Ritter, Araujo-Wilson

    FK Viktoria Žižkov: Hrubeš – Urbanec, Kadlec, Hušek, Muleme – Skopec, Petrlák – Nabijev, Zoubele, Bezdička – Pázler
    Náhradníci: Soukup – Diviš, Sixta, Štěpánek, Ahamada