Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:2 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:2 (kon.)
Hradec Králové – Pardubice 2:1 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
cz Utorok 23.02.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga (ČR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Jan VÁCLAVEK - 2:3
     
    58:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Čtvrtá zlínská formace se stára o kontaktní gól, takže to ještě může být zajímavé! Od mantinelu to začal pěknou přihrávkou Vojtěch Dobiáš, Jiří Karafiát následně přes Martina Gernáta prostrčil kotouč před branku, kde byl připravený JAN VÁCLAVEK, který se postaral o svůj první gól v sezoně přestřelením padajícího Ondřeje Kacetla. Asistence: Jiří Karafiát, Vojtěch Dobiáš.
    50:54 Jack RODEWALD - 1:3
     
    50:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kanaďan JACK RODEWALD vymyslel nádhernou individuální akci! Tento forvard se po přechodu modré čáry dostal až do mezikruží, kde šikovným potáhnutím zmátl obránce i samotného brankáře, kterého pak v pádu dokázal překonat! Asistence: Jan Zahradníček.
    36:17 Matěj STRÁNSKÝ - 1:2
     
    36:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ještě do druhé přestávky vrací do vedení! Milan Doudera u modré čáry naznačil střelu, ale následně kotouč poslal na úplně volného MATĚJE STRÁNSKÉHO, jenž se vydal až před brankáře, kterému nedal šanci k zákroku přesnou ránou pod horní tyč. Asistence: Milan Doudera, Martin Růžička.
    26:27 Jakub ŠLAHAŘ - 1:1
     
    26:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ve druhé části velmi dobře zvládají obranu a po zásluze jsou odměněni! Antonín Honejsek po přechodu modré čáry zasekl, zvážil všechny možnosti a následně vypálil směrem k pravé tyči. Do rány navíc ještě vložil hůl JAKUB ŠLAHAŘ, který tak nedal Ondřeji Kacetlovi sebemenší šanci k zákroku. Asistence: Antonín Honejsek.
    04:28 Ondřej KOVAŘČÍK - 0:1
     
    04:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskově udeřili a jdou do vedení! Dobrého přechodu do útoku využil David Kofroň, který posílal kotouč do brankoviště. Do jeho pasu ale sáhl ještě ONDŘEJ KOVAŘČÍK, kterému se povedlo puk tečovat do brusle Pavla Sedláčka, který si ho sám nešťastně srazil do sítě. Velká smůla pro Zlín. Asistence: David Kofroň.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 27. Šlahař (Honejsek), 59. Václavek (Karafiát, Dobiáš) – 5. O. Kovařčík (Kofroň), 37. M. Stránský (M. Doudera, Martin Růžička), 51. Rodewald (Zahradníček)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Ferenc, Suhrada, Nosek (A), Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Vopelka – Sebera, Honejsek, Šlahař – Chludil, P. Sedláček, J. Ondráček – Václavek, Karafiát, Dobiáš.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Zahradníček, Kundrátek, Freibergs, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Kurovský, Marcinko, Rodewald – Kofroň, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Peterek.

    Rozhodca: Pešina, Šindel – Pešek, Malý