Jaroslavľ – Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 1:0 (kon.)
S.Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Helsinki – Viťaz 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Utorok 23.02.2021, 11:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:13
    Mnohem lepší pozici pro skórování nyní měl Ohtamaa, který si sjel až k mezikruží, odkud zápěstím jen těsně minul branku Torpeda!
     
    47:05
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Mark Marin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:24
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:12
    Tichomirov si připsal další složitý zákrok, nicméně se mu povedlo Torpedo podržet. Domácí jsou nesmírně aktivní, nyní z dorážky neuspěl Barancev.
     
    31:24
    Tichomirov si nyní připsal první složitý zákrok. Sám na branku totiž uháněl domácí Beljajev, který to zkoušel kličkou do forhendu, avšak poté mířil do betonu.
     
    30:59
    Střídání v týmu Torpedo Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Nikita Serebrjakov, přichází Andrej Tichomirov.
    30:59 Denis ALEXEJEV - 4:1
     
    30:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácím se nakonec povedlo zužitkovat přesilovou hru! Předávka kotouče směřovala k pravému kruhu, kam si sjel DENIS ALEXEJEV. Ten využil špatného postavení brankáře Serebrjakova, který dost možná podklouzl a puk se mu povedlo poslat přesně do odkrytého prostoru u pravé tyči.
    Asistence: Alexej Marčenko, Rušan Rafikov.
     
    29:47
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    22:05 Pavel KRASKOVSKIJ - 3:1
     
    22:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny je tu další branka Lokomotivu! Velice kvalitním způsobem to provedl Kovalenko, který se s pukem dostal za soupeřovu branku, odkud hezkou nahrávkou našel kolegu PAVLA KRASKOVSKIHO, který z jedničky zamířil přesně do levé šibenice branky.
    Asistence: Nikolaj Kovalenko.
    10:18 André PETERSSON - 2:1
     
    10:18
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek se bleskově dostává zpět do vedení! Nyní hostující celek chyboval kousek za modrou čárou, k volnému kotouči se tak dostal Tkačov, který ho dokázal předat do tandemu na ANDREHO PETERSSONA. Švédský útočník se dostal do zakončené, které zapadlo přesně pod horní brankovou konstrukci.
    Asistence: Vladimir Tkačov.
    08:14 Damir ŽAFJAROV - 1:1
     
    08:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jenomže máme poměrně rychle vyrovnáno! Také Torpedo předvedlo rychlý přechod na druhou stranu, kde to na sebe vzal DAMIR ŽAFJAROV, kterému se zápěstím povedlo vyzrát na domácího brankáře. Během necelé minuty jsme tedy viděli hned dva zásahy!
    07:31 Jegor KORŠKOV - 1:0
     
    07:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se z rychlé akce dostávají do vedení! Lokomotiv totiž vyvezl kotouč z pásma, načež se dostal na druhou stranu. Tam to skvělým způsobem provedl JEGOR KORŠKOV, který si u levého kruhu připravil kotouč k zakončení, jenž ho poslal dokonale nad beton brankáře Serebrjakova, který tak poprvé inkasuje.
    Asistence: Andre Petersson.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 8. Korškov (A. Petersson), 11. A. Petersson (Tkačov), 23. Kraskovskij (Kovalenko), 31. Alexejev (A. Marčenko, Rafikov) – 9. Žafiarov


    Lokomotiv Jaroslavľ: Konovalov (Isajev) – A. Marčenko (A), Rafikov, M. Osipov, Ohtamaa, Barancev, Čerepanov, Misjul – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Korškov, Tkačov (C), A. Petersson – Kovalenko, Kraskovskij, Alexejev – Beljajev, Ivanov, Iljenko – Berjozkin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (31. Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Mišarin, Aliajev, Marin – Žafiarov (A), Miele, Čechovič – Terry, Der-Argučincev, Šenfeld (C) – Gončaruk, Kloos, Varnakov – Urakov (A), A. Michejev, Belevič.

    Rozhodca: Beljajev, Frano – Kučava, Stroganov

    Diváci: 2779